Věčné hádky po porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.6.11 17:17

Anonymni 2

aha, ted jsem precetla i ten druhy prispevek…
tak aspon ze si hraje, no, i to nekdy hodne pomuze.
debaty jak je to jinde u nas taky neuspely, i jsem mu nechala precist nejakou diskusi myslim ze tu na foru, jak pomahaj ostatni tatinci, a jen se kvuli tomu desne nastval. a finalni argument byl pak jeste „kdyz se ti to nelibi, tak jdi vydelavat ty, ja budu klidne na matersky“ :roll:

• Citovat
  • Upravit
19
20.6.11 18:10
Anonymní píše:
no vidis, tak to mas dalsi duvod k odchodu… :-( :wink:

No jo, jenže já jsem pitomá a mám ho pořád po tom všem ráda…
Nevíc není moc kam jít. Jsem na RD - 7600. Splácím ještě hypotéku na byteček který jsem si pořídila ještě za svobodna. Ten teď pronajímám, tak se částečně hypotéka zaplatí, ale stejně ještě 5500 doplácím. Tzn. že mi zbývá 2100, platím ještě pojištění 500 + 100 penzijko. Takže mi zbyde 1500kč. A to jsem sobě ani malýmu nekoupila ani rohlík. Jsem na něj naprosto finančně závislá. S rodiči to je o ničem, tam být nemůžu ani náhodou. Ségra mě rozhodně nevyhodí, ale z dlouhodobého hlediska to taky nejde. Má svoji rodinu a vcelku malý byt. A kamarádky? Buď jsou svobodné a bydlí s přítelem anebo mají svoji rodinu i dětmi. Každá mě u sebe třeba nechá, ale týden ne napořád. Absolutně nevím co dělat, ale cítím, že dál už to moc dlouho nevydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
21.6.11 07:19
Anonymní píše:
aha, ted jsem precetla i ten druhy prispevek…
tak aspon ze si hraje, no, i to nekdy hodne pomuze.
debaty jak je to jinde u nas taky neuspely, i jsem mu nechala precist nejakou diskusi myslim ze tu na foru, jak pomahaj ostatni tatinci, a jen se kvuli tomu desne nastval. a finalni argument byl pak jeste „kdyz se ti to nelibi, tak jdi vydelavat ty, ja budu klidne na matersky“ :roll:

Ahojky :mavam:
Moc mě mrzí, že se situace nezlepšila, i když pokud se rafete tak dlouho jak si psala už ze začátku diskuse, tak těžko všechno napravíte během 14 dnů nebo měsíce. Nemá smysl, abys opět jezdila k ségře, snad jenom v případě,že bys potřebovala oddech, až to bude pro tebe nesnesitelný.
Tvůj partner nechápe, že když jsi doma s prckem, tak máš dostatek času přemýšlet nad Vaším vztahem - věř tomu, že když bys chodila do práce, tolik bys to neřešila. A je těžký - ne-li skoro nemožný přesvědčit chlapa, kterej nechce mluvit o tom co se ve vztahu pokazilo, aby si sednul a tys na něj vytáhla všechno co tě trápí…
Rozhodně bych neházela flintu do žita, jak sis přečetla všude něco je. Nejvíc to teď leží na tobě - přestaň ho uhánět, přestaň mu všechno vyčítat, přestaň mu psát smutný sms. Jenže abys tohle zvládla, tak musíš být sama alespoň trochu v pohodě, choď ven s prckem, uklízej jak vyšinutá, dej si spicha s kámoškama, prostě dělej cokoli čím si vyčistíš hlavu - každému pohámá něco jinýho.
Situace doma se určitě časem uklidní a pak bude na tobě (nebo spíš na Vás obou) zda budete chtít zůstat spolu, protože najdete tu ztracenou nit, nebo sama zjistíš, že s tímhle chlápkem žít nechceš.
Jak bylo u ségry, odpočinula sis alespoň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
21.6.11 07:32

grepik02 to řekla přesně a hezky. A přidávám se k jejímu dotazu, jak bylo u ségry :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
23.6.11 21:39

to vyaz zivot je jedno velky hovno jak si ho naseres takovyho mas ale jak si vybrat spravneho chlapa je fuska podle me vsici dobri zemreli i ja to mam tesi abych te uklidnila muj mi vrazil takovou facku jen proto ze mala plakala a ze jsem ji nemohla utisit mela totis bolesti beriska jeji teprve dva mesice :cry: 8-o jen mi sedi na pc a ani se semnou nebavy jen se hadame ani si nemuzu odpocnout a odpocinek je treba protoze miminka dokazou fakt vycerpat,,jen hadky a hadky sem tam mi vrazi chci odejit ale vyhrozuje mam ho rada a velmi dostal me z alkoholu z drog me vytalh a jak se rika komu zivot zachranis ses mu dluzny cely zivot :-( ale sou casi kdy je na me strasne hodny ale nic se nemeni jen se do sebe uzaviram placu co me drzi je moje miminko :srdce: vzhled kluka nekdy klame a clovek se pak hodne spaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
24.6.11 07:41
merryferry píše:
to vyaz zivot je jedno velky hovno jak si ho naseres takovyho mas ale jak si vybrat spravneho chlapa je fuska podle me vsici dobri zemreli i ja to mam tesi abych te uklidnila muj mi vrazil takovou facku jen proto ze mala plakala a ze jsem ji nemohla utisit mela totis bolesti beriska jeji teprve dva mesice :cry: 8-o jen mi sedi na pc a ani se semnou nebavy jen se hadame ani si nemuzu odpocnout a odpocinek je treba protoze miminka dokazou fakt vycerpat,,jen hadky a hadky sem tam mi vrazi chci odejit ale vyhrozuje mam ho rada a velmi dostal me z alkoholu z drog me vytalh a jak se rika komu zivot zachranis ses mu dluzny cely zivot :-( ale sou casi kdy je na me strasne hodny ale nic se nemeni jen se do sebe uzaviram placu co me drzi je moje miminko :srdce: vzhled kluka nekdy klame a clovek se pak hodne spaly

Ty máš děvče drahý ale doma trochu jiný kalibr, jako dobře, pomohl Ti, ale mlátit Tě, to je mazec ahlavně by ses mohla dočkat toho, že začne třískat i malou, to nebuď blázen holka zlatá a vyhoď jeho, nebo jdi ke kamaradce, rodičum, někam od něj, tohle je moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
24.6.11 15:15

no jo uz jsem sla parkrat odnej ale vyhrozoval ze to nahlasi na socialku a ze mi vezmou malou..protoze jsem nemocna a on bi ji dostal do pece a to ja nedovolim a na malou bi skusil sahnou jen jednou a dostal bi tak pres hubu a pak ju uz nikdy v jeho zivote malou neuvidi :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
knapek
25.6.11 18:39

tak to znam.kyž se nam narodil prcek už v porodnici jsme oba dva tvrdili,že třičtvrtě srdce patři jen mu.Je to tak do pul roku jsem se tak třikrat chtěla rozvadět .jednou utekla k mamince po hodině jela i z manželem domu.Docela trapne ne? Malej se zrovna naučil TATA .To mu přeci nemužu udělat.Hrozně mě prudi,že zamnou nepřijde a neřekne,že mě ma rad. Muj syn ma něco přez tři roky a v řijnu bude mit sourozence.No a ja jsem zase naštvana štve mě manžel a jeho rodiče a zase chci k mamě.Naučila jsem se to co manžel . Nic neřešim takže mě naštval a ja se snim nebavim už dva dny.Neda se to vydržet.Ja to nemužu vydržet on si něco kuti.CHapu,že se vam nechce k rodičum.Co manžel nebylo by mu smutno po ditěti??

• Citovat
  • Upravit
89
25.6.11 18:55

NO JASNE ZE BI MU BILO SMUTNO,ale sme na stejne lodi verim ti jak se citis a je to velmi tezke odnej jen tak odejit,a nejhorsi je kdyz te ovlada psychicky,tak pak si uz znicena na tolik kdybi jsi odesla tak bis ses zase knemu zase vratila 8-) :roll: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.12 14:54

Zakladatelko, jak to všechno nakonec dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.14 14:15

Zdravím. I já se po porodu věčně s manželem hádám :,( a to fakt dost ošklivě. Rozhodli jsme se to řešit poradnou. Mě by, ale zajímalo, jestli to může uškodit našemu miminku, když bydlíme s rodiči a vždy, když se hádáme dám miminko babičce, aby si s ním hrála. Škodí miminku naše hádky, když toho není svědkem? Jestli to slyší to nevím, ale má ho babička a hraje si s ním a pak jí ho dám ven do kočárku, abych na něho nepřenášela ten stres:( Pak se uklidním a normálně si s ním hraji dál. Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
4984
29.10.14 14:23
@Anonymní píše:
Zdravím. I já se po porodu věčně s manželem hádám :,( a to fakt dost ošklivě. Rozhodli jsme se to řešit poradnou. Mě by, ale zajímalo, jestli to může uškodit našemu miminku, když bydlíme s rodiči a vždy, když se hádáme dám miminko babičce, aby si s ním hrála. Škodí miminku naše hádky, když toho není svědkem? Jestli to slyší to nevím, ale má ho babička a hraje si s ním a pak jí ho dám ven do kočárku, abych na něho nepřenášela ten stres:( Pak se uklidním a normálně si s ním hraji dál. Co myslíte?

Skodi cemu? :nevim: hlavne at neni svedkem. A pokud budes nervni tak to s tebe treba vyciti, ale skodit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.14 14:26
@Kofolová píše:
Skodi cemu? :nevim: hlavne at neni svedkem. A pokud budes nervni tak to s tebe treba vyciti, ale skodit? :nevim:

Myslela jsem jestli to může škodit jeho psychice nebo škodit ve vývoji i když toho není svědkem zda cítí to napětí? :think: Je mi to vše moc líto. :,(

• Citovat
  • Upravit
2660
29.10.14 16:12

Nečetla jsem diskusi, ale chci tě podpořit, nebo vlastně vás oba svmanželem. To, co popisuješ znám naprosto důvěrně, hodně bolestně. S prvním dítětem to bylo hrozné, ale byli jsme v tom oba, já po manželovi ječela, co teď hned potřebuji a tak. Byl také od rána do večera v práci, ale na druhou stranu malého v noci choval, utěšoval, ještě jsme měli jakous naději, že je to jen přechodné. Jak byly dítku 2 roky, strašně moc se to zlepšilo, začala to být legrace, malý povídal, náš vztah se začal obracet k lepšímu.

Jenže do toho šup a za půl roku druhé dítě. A to byl ten pravý očistec. Už na konci šestinedělí jsme byli na rozvod, já hledala, jaký jed jak účinkuje, že to vzdám a zabiju se. Prostě ty všechny hádky, nadávky, neporozumění, nevcítění se atd. v druhém kole, to bylo něco. (Ono už v tom 1. to bylo výživné, jsme oba dominantní…)

Nejhorší to bylo tak do půl roka. Potom od roka o dost lepší. Teď je to už pár měsíců, co byly mladšímu 2 roky a začala to bylt pohoda, milujeme se a dáváme vztah do kupy.

Takže najdi si kamarádky, hlídání, objeď rodinu, prostě cokoli, abyste to ty 2 roky přečkali. Pak už bude líp a líp!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
29.10.14 19:03

@Levandule121 Ty jo, to zni jako krasny happy end… My mame vztah taky na hovno, meli jsme uz behem tehu, ale ted je to snad jeste horsi, nebo spis uz ani jeden druhemu nestojime za hadky, tak se jen ignorujeme, teda ale neverim, ze by to po 2 letech bylo lepsi, ale treba mas pravdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí