Kde zaparkovat v Praze?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Eva2610 píše: Více
Je tam několik placených parkovišť v okolí. Doporučuji stáhnout apku citymove, kde přesně vidíš, kde a za kolik můžeš parkovat a rovnou tam parkování zaplatíš, případně prodloužíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna tam je kolem několik parkovišť od kterých jste na místě pěšky za pár minut.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemá to to divadlo přímo na stránkách? ![]()
https://novaspirala.cz/kudy-k-nam/
- Citovat
- Upravit
@padesátník píše: Více
Ano. Má. Je to mrnave parkoviště, které bezpochyby bude obsazené. Ostatne výstaviště na svých stránkách doporučuje vůbec tam autem nejezdit. A protože se v Praze nevyznám, tak se ptám na nějaké zaručene parkovací typy.
- Citovat
- Upravit
@Eva2610 Hned vedle je parkoviště P3 Výstaviště Praha (ulice Za elektrárnou), kousek jsou další parkoviště výstaviště (největší je v ulici U výstaviště, tam bývá volno). Nejlevnější by asi bylo využít P+R v ulici Plynární, takhle odpoledne už by mohla být místa, dá se buď dojít nebo dojet jednu stanici tramvají).
Osobně bych asi postupně zkusil tu Plynární, když by tam bylo plno, tak ta u Výstaviště. V úplné nouzi pak mám ještě tip zaparkovat v ulici U papírny a zaplatit pomocí aplikace lítačka (je tam možnost tak koupit jízdenky, tak platit parkování).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No pokud tam nechcete ani zajíždět, tak můžete nechat auto na jakémkoli odstavném parkovišti na červeném metru, třebas na Letňanech je mraky parkovacích míst, a přijet metrem na Holešovice. Já bych se toho ale nebála, běžně jsem s dětičkama jezdila do Stromovky autem a vždycky se někde dalo zaparkovat. Třeba v ulici Za elektrárnou bývá dost místa, fialová zóna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Celkem pochybuji, že v sobotu k večeru budou plná všechna výstavištní parkoviště, ale i kdyby, lze projet kolem nich až na nábřeží, kde je fialová zóna 20Kč/hod…
- Citovat
- Upravit
Ja bych teda k Výstavišti autem vůbec nezajížděla, je to tam celý rozkopaný…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Zdravím. Mohl by mi prosím někdo poradit? V sobotu jedeme do divadla Nová Spirála. Obvykle jezdíme do Prahy vlakem, teď to z různých důvodů nejde. Kde bychom mohli zaparkovat? Přijedeme kolem 17.00. Cena není podstatná, spíš aby tam bylo místo a dalo se dostat k divadlu MHD. Dekuji🙂