Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Taky bych nešla na Slovensko, v ČR je lepší živ.úroveň. Švagrová taky tahle šla s manželem do Bratislavy a mají 2 děti. On má rodinu tam a ona všechny tady, jezdí jsem tak 2× do roka.
Emo, už jsem odepsala SZ
Mufice: Tak my na Slovensku jsme už přes dva roky a jezdíme hodně často sem, tak dvakrát do měsíce. Někdy míň někdy víc, ale jezdíme často.
Ahoj, uz asi trosku pozdeji, ale taky bych htela prispet, myslim si ze na dojizdeni 320 km vube nic neni. A byt 4 dny spolu je doela hezke, kdyz se podivas kolem kolik rodin je denne spolu, musis vzdy meni cas- penize, penize-cas, pokud ma dobrou praci ted, nemusi ji mit za par let. Ja mam ted take zivotni rozhodnuti, ale neni to jednoduhe a vice komplikovane. hteli byhom se usadit ale kam? Ja odesla z CR kdyz mi bylo 23 asi. 5 roku v UK tam jsem se rada vracela docela ale zadny pouta tam uz nemam, poznala jsem tam pritele-Slovak, ktery zije 10 roku v Nemecku, jsme pracovne oba ve Finsku, ale zustavat tu nechceme, i kdyz severske staty momentalne fici, tak kam? Slovensko mi prijde pozadu nez jsme my, CR? bylo by to nefer k nemu, mozna nekam na pul esty, rozhodne ne k jejich ani k nasim, Nemecko? moc me nelaka, spis pohranici, ale nekam kde je hezky a cestovne dostupne. Radsi bych s pritelem byla 4 dny doma at si pak jede na necely tyden do prae nez chodit z prace v 7 vecer, prespat a zas byt do veera sama. Vubec bych nepremyslela a zustala v cr. byt na tvem miste.. Nasli jste nejake reseni, taky nevim kudy kam a chteli bychom uz na stalo se usidlit a postavit.. Pa Olga
Ja jsem na Slovensku zila, dokonce v Bratislave. Hodne zalezi na tom, kde byste meli bydlet…
My bydleli v ulici Krizna a Blumentalska (jsou vedle sebe). Je to skoro centrum, ale ne uplne. Moc pekne prostredi, blizko do parku, do centra a na dopravnim uzlu (tramvaj a bus vsude a vlakove a autobusove nadrazi blizko). Prostredi fakt super…
Co se tyka zdravotnictvi a skolstvi, tak to neni takovy problem.
Navic na rohu Blumentalske a Krizne ted muj ex pronajima dvojizbovy byt, predelany komplet, fakt pekny…
Nechci lobovat, ale za slusnou cenu (jestli manzel vydelava dost, coz si myslim, ze ano, podle toho, co pises) - tedy otec meho ex. Jestli chces, tak Ti mohu poslat kontakt… Byt ma balkonek z kuchyne a lodzii z loznice. Fakt moc pekny byt.
A za sebe musim rict, ze me se tam fakt hodne libilo… Do Cech kousek, ale ne na denni dojizdeni a ceny tam taky nejsou tak hrozne… navic kousek do Rakouska, kde se da nakoupit jeste lacineji…
Takze za me, ja bych rozhodne sla…