Kdo má šílenější matku??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10052
5.11.10 14:29
Kacatko píše:
Pořád je to máma, jediná na světě. I týrané děti mají svou mámu pořád rády, bohužel… Kamarádka po tom jaké měla dětství ani nechce mít vlastní děti, bojí se, že by se k nim chovala stejně…

zrovna jsem to chtěla psát, že to vlastně chápu, já to dělám taky pořád jí odpouštím a doufám že se změní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
5.11.10 14:31

terrad taky máš šikovnou mamink

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
5.11.10 14:33

Ona s ní přestala komunikovat už několikrát. Třeba loni ji matinka obvinila z toho, že spí s jejím manželem, a to i před malým bráchou! Kamarádka s nima přestala komunikovat raději se všema, matkou, otčímem i bráchou, jen aby byl klid a neměli doma peklo a maminka se po půl roce ozvala jako by se nic nestalo. tak s maminkou a rodinou odjela na dovolenou, zrazovala jsem jí od toho… po 5 dnech samozřejmě volala vyřízená a ubrečená, že to s matkou prostě nezvládá, opět kecy o kýblu a podobně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
5.11.10 14:34
zuzka.mamka píše:
Kacatko píše:
Pořád je to máma, jediná na světě. I týrané děti mají svou mámu pořád rády, bohužel… Kamarádka po tom jaké měla dětství ani nechce mít vlastní děti, bojí se, že by se k nim chovala stejně…
zrovna jsem to chtěla psát, že to vlastně chápu, já to dělám taky pořád jí odpouštím a doufám že se změní

Svým způsobem je to závislost na manipulátorovi, dá se od toho odnaučit, ale je to bolestivý proces na mnoho měsíců a je stresující asi tak, jako když vám někdo blízký umře… Protože to je cílem - aby ta osoba ve vás umřela…
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
5.11.10 14:36

Jak říkám někdy je super, ale taky si s ní užiju. Když jsem začala chodit s manželem, tak to bylo doma peklo. Našim vůbec nesedl, měli ho za povaleče a frajera a tak jsem se na začátku čtvrťáku sebrala a ze dne na den se odstěhovala. S našima jsme půl roku nemluvili (dokonce i s babičkou), pak se to nějak zlomilo a dnes by za manžela dýchali. Ale člověk si to nese v sobě. :-(
To co jsem si tenkrát vyslechla za nadávky, bych svému dítěti nikdy neřekla.

Příspěvek upraven 05.11.10 v 14:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
5.11.10 14:37

Tohle fakt nepochopím.Je to prostě jak se říká nepřestřihnutá pupeční šňůra.Závislost.Přítelova máti je taky odsouzeníhodná a přitom,kdyby chtěla,bylo by jí odpuštěno.Ale nelze vše tolerovat donekonečna.Šancí bylo dost.Taky mě máti leze na nervy,ale co mám dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
5.11.10 14:38

je to fakt hruza,ale to by mohlo byt i tema kdo ma silenejsiho otce,diky otci alkoholikovi jsem si detstvi vubec neuzila,a dalsi podobne veci kdy me ponizoval a ted kdy mam dceru tak se na vnucku ani nepodiva natoz aby ji pochoval............omlouvam se zakladatelce za odboceni od tematu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
5.11.10 14:39

Asi by se měli dělat nějaký psychotesty před každým těhotenstvím, ale i tatínkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
5.11.10 14:42

Zuzko Ježíš jo? Tak teď vedeš…naše obyčejné matky, co mají ve všem pravdu a vše dělají nejlépe, na ježíše fakt nemají :palec: za dob dědečka a babičky se ještě smajlíci nedělali nee? Nebo to odkoukali asi z té televize…trochu černého humoru na odlehčení.Doufám, že to nevadí.
Holky jdu péct štrůdl. Máma by měla radost, že mužíčkovi taky konečně něco upeču, ale ještě by řekla, ty to sladký nežer, budeš tlustá!!! ( já 173cm/63 kg má maminka 170cm/110kg)
no ještě, že to má k nám 170 kiláků

• Citovat
  • Upravit
4961
5.11.10 14:45
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
5.11.10 14:47

Tak kecy typu raději nejez nebo si najde jinou úplně nesnáším. To jsem totiž slyšela pár let zpátky. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
5.11.10 14:49

Tak mě mamka nekritizuje, ale taky mi říká věty typu „Ty máš tu prdel!“ Tak jí vždycky řeknu, to mám po tobě a hotovo:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
5.11.10 15:03

já asi co jsem slyšela nejhoršího(pominu-li všechny k.r.y, d…y atd.) tak když jsem přišla v 10 týdnu o mimi a zároveň o bývalého partnera - našel si jinou, když jsem ležela v nemocnici..bylo, že se mu nediví, že mě opustil, protože jsem psychicky nemocná a je jen dobře, že jsem o dítě přišla…ale jak říkáte, jsou to naše mámy a s tím nic nenaděláme.

• Citovat
  • Upravit
10052
5.11.10 15:04
misa.m píše:
Zuzko Ježíš jo? Tak teď vedeš…naše obyčejné matky, co mají ve všem pravdu a vše dělají nejlépe, na ježíše fakt nemají :palec: za dob dědečka a babičky se ještě smajlíci nedělali nee? Nebo to odkoukali asi z té televize…trochu černého humoru na odlehčení.Doufám, že to nevadí.
Holky jdu péct štrůdl. Máma by měla radost, že mužíčkovi taky konečně něco upeču, ale ještě by řekla, ty to sladký nežer, budeš tlustá!!! ( já 173cm/63 kg má maminka 170cm/110kg)
no ještě, že to má k nám 170 kiláků

no přesně jsem říkala taky, jak prarodiče vůbec můžou vedet co je to smajlík, já vám tu fotku sem schválně přidám ,navíc ona má velkého psa takže to mohl klidně nějak udělat on, no prý se probudila tohle měla na televizi

jojo jak píšeš, matinka se stěhuje za svým přítelem do pardubic, a to se chtěla přistěhovat od krumlova, protože podle jejích slov, krumlov je magické město, kde se odpradávna slítavaly čarodějnice a tady byla ve svým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
5.11.10 15:04

ježiš to je klárka, já klikla vedle :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie