Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
misa.m píše:
já asi co jsem slyšela nejhoršího(pominu-li všechny k.r.y, d…y atd.) tak když jsem přišla v 10 týdnu o mimi a zároveň o bývalého partnera - našel si jinou, když jsem ležela v nemocnici..bylo, že se mu nediví, že mě opustil, protože jsem psychicky nemocná a je jen dobře, že jsem o dítě přišla…ale jak říkáte, jsou to naše mámy a s tím nic nenaděláme.
to je děs, a to jsou ty ženský tak padlý na hlavu že si neuvdomujou jak ubližují vlastnímu dítěti??
Zuzko ![]()
Ten smajlik je jak kdyby se march simpsonova otiskla kozami a rozkrokem o obrazovku .
Promin, ale musel ajsem to napsat ![]()
MAtinky nezavidim, ja mam co delat s tou moji nekdy- jeste ze je 900km dost daleko ![]()
zuzka.mamka píše:misa.m píše:
Zuzko Ježíš jo? Tak teď vedeš…naše obyčejné matky, co mají ve všem pravdu a vše dělají nejlépe, na ježíše fakt nemajíza dob dědečka a babičky se ještě smajlíci nedělali nee? Nebo to odkoukali asi z té televize…trochu černého humoru na odlehčení.Doufám, že to nevadí.
Holky jdu péct štrůdl. Máma by měla radost, že mužíčkovi taky konečně něco upeču, ale ještě by řekla, ty to sladký nežer, budeš tlustá!!! ( já 173cm/63 kg má maminka 170cm/110kg)
no ještě, že to má k nám 170 kilákůno přesně jsem říkala taky, jak prarodiče vůbec můžou vedet co je to smajlík, já vám tu fotku sem schválně přidám ,navíc ona má velkého psa takže to mohl klidně nějak udělat on, no prý se probudila tohle měla na televizi
jojo jak píšeš, matinka se stěhuje za svým přítelem do pardubic, a to se chtěla přistěhovat od krumlova, protože podle jejích slov, krumlov je magické město, kde se odpradávna slítavaly čarodějnice a tady byla ve svým
Už jsem se lekla, že tohle měla na TV
, to bych věřila, že má vážně nějaké nadpřirozené schopnosti. Jinak malá je hezká
.
holky v pohodě, ono tak hlavně fakt vypadá, ale je to prostě smajlík od babi a dědi
![]()
Terrad píše:zuzka.mamka píše:Už jsem se lekla, že tohle měla na TVmisa.m píše:
Zuzko Ježíš jo? Tak teď vedeš…naše obyčejné matky, co mají ve všem pravdu a vše dělají nejlépe, na ježíše fakt nemajíza dob dědečka a babičky se ještě smajlíci nedělali nee? Nebo to odkoukali asi z té televize…trochu černého humoru na odlehčení.Doufám, že to nevadí.
Holky jdu péct štrůdl. Máma by měla radost, že mužíčkovi taky konečně něco upeču, ale ještě by řekla, ty to sladký nežer, budeš tlustá!!! ( já 173cm/63 kg má maminka 170cm/110kg)
no ještě, že to má k nám 170 kilákůno přesně jsem říkala taky, jak prarodiče vůbec můžou vedet co je to smajlík, já vám tu fotku sem schválně přidám ,navíc ona má velkého psa takže to mohl klidně nějak udělat on, no prý se probudila tohle měla na televizi
jojo jak píšeš, matinka se stěhuje za svým přítelem do pardubic, a to se chtěla přistěhovat od krumlova, protože podle jejích slov, krumlov je magické město, kde se odpradávna slítavaly čarodějnice a tady byla ve svým, to bych věřila, že má vážně nějaké nadpřirozené schopnosti. Jinak malá je hezká
.
ted to nechápu, dyt to měla na telce
Tak moji oba rodiče stojí za to.Otec je alkoholik a gambler-už 11let se sním nestýkám.Máma je totální neschopná histerka,od malička po mě pořád křičela a mlátila mě.Nikdy neudělala nic pro zlepšení naší životní situace.Rozvedla se až když mi bylo 15let a za rok si našla přítele.V tu chvíli jsem byla ta poslední kdo jí zajímal,když mě její přítel slovně sexuálně obtěžoval,tak mi to nikdy neuvěřila a ve všem ho slepě poslouchala a vlastně poslouchá dodnes,jen ted už je to její manžel.A je hrozně materialistická,ale né že by se o něco zasloužila,vždy jen čeká kdo jí co dá a kdo se o ní postará.Se svojí mámou (mojí babičkou) se už tři roky nebaví,ale hrozně se klepe na peníze z dědictví.A její poslední výstup jsem vypsala v téhle diskuzi https://www.emimino.cz/…amani-52273/ .Takže ted když se mě někdo zeptá na rodiče,tak už jsem radši sirotek.Hlavně že mám přítele co mě zbožňuje a naší malou princeznu,takže mám konečně láskyplnou rodinu po které jsem vždy toužila.
Příspěvek upraven 05.11.10 v 15:15
zuzka.mamka píše:Terrad píše:ted to nechápu, dyt to měla na telcezuzka.mamka píše:Už jsem se lekla, že tohle měla na TVmisa.m píše:
jojo jak píšeš, matinka se stěhuje za svým přítelem do pardubic, a to se chtěla přistěhovat od krumlova, protože podle jejích slov, krumlov je magické město, kde se odpradávna slítavaly čarodějnice a tady byla ve svým, to bych věřila, že má vážně nějaké nadpřirozené schopnosti. Jinak malá je hezká
.
Já reagovala na tu první fotku, kdy si psala, že tohle měla na telce a objevila se fotka malý. ![]()
zuzka.mamka píše:
ježiš to je klárka, já klikla vedle
Já tedy nevím jestli se smát nebo brečet, ale moje babička, to byl materiál!
Od mládí byla závislá na lecích kvůli kterým byla i v léčebně.Když začala moje mamka chodit s tátou, tak jí začala honit po bytě, že ji vyšetří jestli je ještě panna a když se mamka nenechala, tak jí začala honit po ulici jenom v tílku a kalhotkách, no estráda!
V mé dospělosti obvinila bráchu z krádeže prstánku, tak jsme ho všichni hledali jako pitomý a najednou na ní koukám a ona ho vytahuje zpod ledničky a strká si ho do zástěry.Říkám, vždyť víš kde je
!
No, to bylo čóro!Nakonec jsem byla zlodějka já, protože jsem se podívala v pro ni nepříjemné chvíli, kdy byla přistižena.
Na to konto začala večer mít jakoby deprese a vykřikovala velice smutné a urážlivé výroky a odešla do sklepa.Já za ní potajmu jdu a koukám, že si bere z uhláku uhlí a kreslí s ním pod očima kruhy
a křičí na nás, že černá
!
Dneska vím, že byla nemocná a ono všechno vychází z jejich dětství.
Schválně, která můžete prohlásit, že vaše mamky měly pohodové dětství?Asi málokterá
!
Babi už je 7 let po smrti a dodnes jí vidím na tom nemocničním lůžku.Byla úplně vyhublá a nějak smířená s koncem.Nevzpomínám na to ráda.
Kacatko píše:
Leda by děda babi klátil opřenou o telku:D Promiň![]()
![]()
![]()
tak ted jsem se vážně zasmála
Kacatko píše:
![]()
![]()
jéé do Pardubic jezdím k jedné šikovné terapeutce na odbloky. dělá i rodinné konstelace, aneb jak nebýt jako vaše matka.
Mám z toho totiž také mindrák, že budu jednou taky taková. ![]()
kacudka píše:Kacatko píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jste prdlý holky ![]()