Kdo má šílenější matku??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10052
5.11.10 16:05

anonymní možná na tom něco bude, moje máma teda rozhodně neměla hezký dětsví, narodila se když bylo její mámě, mojí babi, 49 a dědovi 58 let, co já vím tak děda byl na babičku zlý, prý jí dokonce i občas uhodil, máma nikam nesměla chodit, a když se třeba trochu nalíčila na disco, děda jí řekl je že kurva a aby se šel šla okamžitě umýt, no jak byly od sebe hodně let, nikdy si spolu moc nerozuměly, takže vyrůstala jakoby sama bez mámy

a babička?? ta měla 3 mámy, ta první která jí milovala se oběsila na půdě, a babička jí tam našla oběšenou, pak měla druhou mámu, která umřela na nějakou nemoc, a ta třetí jí týrala, mlátila jí a nevím co všechno, bydlely na statku a měly zvířata, a ona se musela sama od šesti let starat o všechen dobytek, o svoje 2 starší bráchy a ještě o nemocného tátu, a dokonce měla i kdysi zápal plic ale stejně musela všechno zastat

je to asi nějaké prokletí, a jak tak koukám ted je řada na mě, mám už na čase aby mi taky jeblo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
5.11.10 16:07
zuzka.mamka píše:je to asi nějaké prokletí, a jak tak koukám ted je řada na mě, mám už na čase aby mi taky jeblo :mrgreen:

A co máš v plánu provádět? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
5.11.10 21:02

Já na ty rodinné kontelace nikdy neměla odvahu… Neumím si představit, že bych se rýpala znovu ve svém dětství… Měla jsme problém o něm mluvit i s psycholožkou. Jenže to jak žily naše matky a babičky se odráží na nás a pak i na našich dětech.

Zuzko taky by mě zajímalo jak hodláš být jeblá:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
6.11.10 08:21

tak mě šíleně chytli záda a do toho volala máma, rozplývala se copak dělá její malá holčička ( žije, dýchá, krmíš ji, myješ ji :lol: ) navrhla jsem jí, že by mohla na víkend přijet a dozvěděla jsem se, že ji bolí kolena a my bydlíme ve 4 patře bez výtahu :cert:, tak ať se nezlobím a že jí máme poslat alespoň foto a uvidíme se v prosinci :palec:
já na ty konstelace půjdu, udělám maximum, abych se své matce podobala co nejméně. :dance: hezký víkend děvčata M.

• Citovat
  • Upravit
5173
6.11.10 08:41

tak potom co tady píšee mám rrodiče docela v normě i když na dětství raději nevzpomínám :zed:
ale ve svým okolí znám pár matek co jsou na pěst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
6.11.10 10:01

Někde jsem četla, že do pětadvaceti děláme všechno proto, abychom byly jiné než naše matka, abysme pak v pětadvaceti zjistily, že jsme stejné jako ona :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
6.11.10 10:42

já mám 28 let a zatím jsem tak na 50 procentech :palec:

• Citovat
  • Upravit
10052
6.11.10 11:43
Kacatko píše:
Někde jsem četla, že do pětadvaceti děláme všechno proto, abychom byly jiné než naše matka, abysme pak v pětadvaceti zjistily, že jsme stejné jako ona :palec:

to néééé, já tak strašně nechci :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
6.11.10 11:45
Terrad píše:
zuzka.mamka píše:je to asi nějaké prokletí, a jak tak koukám ted je řada na mě, mám už na čase aby mi taky jeblo :mrgreen:

to nevím, ale mohla bych začít tím že se rozvedu, manžel nás má rád, má skvěle placenou práci, to by mohlo stačit pro začátek ne? :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
6.11.10 11:46
misa.m píše:
tak mě šíleně chytli záda a do toho volala máma, rozplývala se copak dělá její malá holčička ( žije, dýchá, krmíš ji, myješ ji :lol: ) navrhla jsem jí, že by mohla na víkend přijet a dozvěděla jsem se, že ji bolí kolena a my bydlíme ve 4 patře bez výtahu :cert:, tak ať se nezlobím a že jí máme poslat alespoň foto a uvidíme se v prosinci :palec:
já na ty konstelace půjdu, udělám maximum, abych se své matce podobala co nejméně. :dance: hezký víkend děvčata M.

tak v tom případě ukecám manžela aby jsme se přestěhovaly do osmýho patra:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
6.11.10 16:56
:potlesk:
zuzka.mamka píše:
misa.m píše:
já na ty konstelace půjdu, udělám maximum, abych se své matce podobala co nejméně. :dance: hezký víkend děvčata M.
tak v tom případě ukecám manžela aby jsme se přestěhovaly do osmýho patra:-D
  • Citovat
  • Upravit
8911
7.11.10 10:12
zuzka.mamka píše:
Terrad píše:
to nevím, ale mohla bych začít tím že se rozvedu, manžel nás má rád, má skvěle placenou práci, to by mohlo stačit pro začátek ne? :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

Ne, ne. Řada na tobě sice je, ale abys ten začarovaný kruh rozsekla a to prokletí zlomila! :kytka: Tak se drž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
7.11.10 18:17

wiollo, moc děkuju samozřejmě že proto to udělám vše :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.24 08:16

Ahoj holky
Má matka mě psychicky ničí
Docela si už nevím rady jsem člověk který toho dost v životě již zvladnul, ale matku zvládnout prostě neumím.
Když jsem byla malá vyprávěla mě jak moc mě nechtěla co všechno dělala proto aby mě portratila a pak zase úplný opak jak jsem byla krásná a jak mě všechny obdivovaly.
Od 5 let jsem musela uklízet a čím jsem byla starší tím to bylo horší skoro vůbec jsem nesměla ven např. koupila jsi bílý koberec do kuchyně a já v 10 letech jsem ho každý týden musela čistit každých 10 Cm na 10 Cm Lanza mýdlem. Od 10 let jsem měla na starost celou domácnost měla jsem dva bratri od mala mezi námi dělala rozdíly kluci byli zlatý kluci a já tatová táta byl celkem nákladový ale nebyl na mě zlý jako máma. Jako holčička jsem opravdu dřela jako mezek a stejně mě pořád nadávala stačilo trocha třeba jsem nevyleštila stůl tak jak by si představovala a nadával mě že jsem špína ne potřebenec a další hnusný nadávky. Když jsem dorostla do puberty úplně mě nesnášela byla jsem jí dobrá jen když se pohádala s tátou a to vždy dělala strašně ukřivděnou jaká je chudinka a trpitelka jak se má hrozně špatně přitom to nebyla pravda měla absolutně vše na co si vzpomněla.
V 18 jsem odešla raději jsem se vdala ale bohužel můj manzel jsi semnou rad vyprávěl ručně. Rozvedla jsem se sním Pak se mi dařilo dobře cca 20 let život jako z pohádky měla jsem dva krásné syny vlastní firmu a máma když chtěla zasahovat a manipulovat se mnou ignorovala jsem ji.
Ale potom se mi během jednoho dne vše zhroutilo můj 13 lety syn z nešťastné lásky si sáhl na život a bohužel skončilo to tragicky byl přes rok v komatu.
Byla jsem úplně zničena hospitalizována na psychiatrii kde člověku stejně nepomažou
V tu dobu jsem byla zranitelná přišla jsem o všechno o firmu o dům a nikoho zde neměla taťka zemřel před tím než se stalo neštěstí s mim synem a s protějškem jsem se rozešla
Chtěla jsem žít pro druhého syna kterého má matka neměla ráda. A má matka mě v tu dobu hodně ubližovala po pohřbu jsem se svým druhým synem neměla kam jít a má matka místo aby otevřela svoji náruč řekla že ani já a ani ona nemáme dostatek energie aby jsme spolu byly a poslala nás na levný hotel. Když byl kluk v komatu ona přestala se mnou mluvit protože jsem byla na psychyně že prý dělám ostudu a místo toho šla na plastickou operaci aby neměla vrásky a jela na dovolenou.
Když po krůčkách jsem se s toho vyhrabala trvalo mě to 5 let zase stojím na nohách podnikám a je vše ok v rámci možnosti tak mě teď moje matka psychicky ubližuje a mě je trapné jí nechat a nevšímat se ji i když bych to tak rada udělala
Chvilkami se přichytnu jak moc jí nenávidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
3.7.24 12:30

Uplne bych ji odstrihla ze zivota. Na co takoveho cloveka potrebujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová