Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, k založení téhle diskuze mě přivedl můj předchozí dotaz.
určitě to berte jako srandu, pro zasmání
jsem zvědavá kdo mě trumfne, o mé mámě si můžete přečíst tady
Takhle, moje máma se ke mě nastěhovala „na pár týdnů, než ji bude líp“. Po půl roce jsem zjistila, že svůj byt pronajala a užívá si bydlení u mě skoro zadarmo a hraje si na hlavu domácnosti (styl rozděl práci a panuj). A ještě se divila, že se mi to nelíbí ![]()
Murka píše:
Takhle, moje máma se ke mě nastěhovala „na pár týdnů, než ji bude líp“. Po půl roce jsem zjistila, že svůj byt pronajala a užívá si bydlení u mě skoro zadarmo a hraje si na hlavu domácnosti (styl rozděl práci a panuj). A ještě se divila, že se mi to nelíbí
hustýýý ![]()
Murka píše:
Takhle, moje máma se ke mě nastěhovala „na pár týdnů, než ji bude líp“. Po půl roce jsem zjistila, že svůj byt pronajala a užívá si bydlení u mě skoro zadarmo a hraje si na hlavu domácnosti (styl rozděl práci a panuj). A ještě se divila, že se mi to nelíbí
tak já byh řekla že určitě máš nárok na předpis s ciankálama:-)))
misa.m píše:Murka píše:hustýýý
No to je mega husty!!! ![]()
holky tady na emiminu mi poradili a podpořili, vše už je naštěstí vyřešeno - ťuk ťuk ťuk na dřevo.
to já mám matku která si vzala debila co nás mlátil,do dnes tam nechodím ani na kafe. po 20ti nebo kolika letech se rozvedla ,přepsala na něj společnej byt kde bydlí,a teď s ním dál žije na hromádce aby měla kde hlavu složit. KDO MÁ ŠÍLENĚJŠÍ MATKU? ![]()
Murka to ti přeju! Trošku jsem se musela smát, jak je máti mazaná…ale vzhledem k tomu, že jsi její dcera…no moje matka je taky trochu magor, ale myslím, že se Zuzkou vyhráváte v této smutné hitparádě.
Máma mě jen dost často ponižuje a nedávno jsem se dozvěděla, že jsem psychopatka, která se neumí starat o své dítě
ale jakmile se měsíc, dva nevidíme a pak na dva dny přijedeme - i s přítelem, jinak to nejde, je vše téměř idilické. ![]()
Ono to bylo, je a asi bude i víc, ale jsou to takové ty „maličkosti“, které člověku tak rády ničí život. Jak se říká, stokrát nic umořilo vola ![]()
Raději anonym
moje máma je labilní,po smrti mého nevlastního otce-alkoholika,který se upil k smrti a ona mu vždy dávala přede mnou přednost.Jí jaksi přeskočilo.Nesnáší lidi!
Když jí volám,jendou brečí,že nemá peníze,že nemá co jíst.Pak mám domluvený,že u ní prcek bude,z ničeho nic telefon,jenom na mě vyštěkne,že hlídání ruší a bum vypne telefon ![]()
Po pár dnech ho zapne a vysvětlí,že mu neměla co koupit k jídlu ![]()
Nerada tam jezdím,ty její nálady nejsou nic příjemnýho a většinou se zhádáme
Chodí do práce a jinak sedí nebo leží a kouká na bednu
Zuzko a Murko-pěkný maminky máte ![]()
Murka a maminka ti to vysvětlila jak? Jestli to není tajné…přijde mi to až neuvěřitelné
jsem zvědavá co?
tak to já mám naštěstí maminčku normální, ale mé kamarádky… Dvě mají matky alkoholičky a třetí… Té její matka při každé příležitosti neopomene říct, že mohla „skončit v kýblu s rozdrcenou hlavou“ opravdu maminka k pohledání…
tak já už mámu nemám, ale manžel ano. jeho máma ho zneužívá, pozve nás v sobotu na oběd a pak mu řekne, že si má pořádně odpočinout, po příjezdu si řekne o opravu kotle, střechy, antény, posekat trávník atd. Jo a bydlí v domě s manželovo nejstarším synem, takže se má na koho obrátit…
Proti vašim matkám je ta moje slabý odvar. Ale… Odmítá nás brát jako dospělé, neustále radí a když se zařídíme po svém, je oheň na střeše
. Chce, abychom žili život podle jejích představ a věčně s někým z nás kvůli tomu nemluví ( jsme 4 sourozenci ). Přitom je snad normální, že chybujeme, když si za to neseme následky, tak je to v pohodě, ne? Na to jak je stará
by už mohla vědět, že naše drahé polovičky se jí líbit nemusí, ona s nimi nežije
. Já se jen modlím, abych nebyla stejná
.