Kdo má šílenější matku??

10052
5.11.10 13:30

Kdo má šílenější matku??

Ahoj, k založení téhle diskuze mě přivedl můj předchozí dotaz.

určitě to berte jako srandu, pro zasmání

jsem zvědavá kdo mě trumfne, o mé mámě si můžete přečíst tady

https://www.emimino.cz/…a-byt-54286/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4155
5.11.10 13:33

Takhle, moje máma se ke mě nastěhovala „na pár týdnů, než ji bude líp“. Po půl roce jsem zjistila, že svůj byt pronajala a užívá si bydlení u mě skoro zadarmo a hraje si na hlavu domácnosti (styl rozděl práci a panuj). A ještě se divila, že se mi to nelíbí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
5.11.10 13:35
Murka píše:
Takhle, moje máma se ke mě nastěhovala „na pár týdnů, než ji bude líp“. Po půl roce jsem zjistila, že svůj byt pronajala a užívá si bydlení u mě skoro zadarmo a hraje si na hlavu domácnosti (styl rozděl práci a panuj). A ještě se divila, že se mi to nelíbí :dance:

hustýýý :think:

• Citovat
  • Upravit
10052
5.11.10 13:36
Murka píše:
Takhle, moje máma se ke mě nastěhovala „na pár týdnů, než ji bude líp“. Po půl roce jsem zjistila, že svůj byt pronajala a užívá si bydlení u mě skoro zadarmo a hraje si na hlavu domácnosti (styl rozděl práci a panuj). A ještě se divila, že se mi to nelíbí :dance:

tak já byh řekla že určitě máš nárok na předpis s ciankálama:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
5.11.10 13:37
misa.m píše:
Murka píše:
hustýýý :think:

No to je mega husty!!! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
5.11.10 13:37

:D holky tady na emiminu mi poradili a podpořili, vše už je naštěstí vyřešeno - ťuk ťuk ťuk na dřevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.11.10 13:42

to já mám matku která si vzala debila co nás mlátil,do dnes tam nechodím ani na kafe. po 20ti nebo kolika letech se rozvedla ,přepsala na něj společnej byt kde bydlí,a teď s ním dál žije na hromádce aby měla kde hlavu složit. KDO MÁ ŠÍLENĚJŠÍ MATKU? :think:

• Citovat
  • Upravit
misa.m
5.11.10 13:42

Murka to ti přeju! Trošku jsem se musela smát, jak je máti mazaná…ale vzhledem k tomu, že jsi její dcera…no moje matka je taky trochu magor, ale myslím, že se Zuzkou vyhráváte v této smutné hitparádě.
Máma mě jen dost často ponižuje a nedávno jsem se dozvěděla, že jsem psychopatka, která se neumí starat o své dítě :lol: ale jakmile se měsíc, dva nevidíme a pak na dva dny přijedeme - i s přítelem, jinak to nejde, je vše téměř idilické. :-)

• Citovat
  • Upravit
4155
5.11.10 13:46

Ono to bylo, je a asi bude i víc, ale jsou to takové ty „maličkosti“, které člověku tak rády ničí život. Jak se říká, stokrát nic umořilo vola :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.10 13:49

Raději anonym

moje máma je labilní,po smrti mého nevlastního otce-alkoholika,který se upil k smrti a ona mu vždy dávala přede mnou přednost.Jí jaksi přeskočilo.Nesnáší lidi!

Když jí volám,jendou brečí,že nemá peníze,že nemá co jíst.Pak mám domluvený,že u ní prcek bude,z ničeho nic telefon,jenom na mě vyštěkne,že hlídání ruší a bum vypne telefon 8-o

Po pár dnech ho zapne a vysvětlí,že mu neměla co koupit k jídlu 8-o
Nerada tam jezdím,ty její nálady nejsou nic příjemnýho a většinou se zhádáme
Chodí do práce a jinak sedí nebo leží a kouká na bednu

Zuzko a Murko-pěkný maminky máte 8-o

• Citovat
  • Upravit
misa.m
5.11.10 13:50

Murka a maminka ti to vysvětlila jak? Jestli to není tajné…přijde mi to až neuvěřitelné :nevim: jsem zvědavá co?

• Citovat
  • Upravit
493
5.11.10 13:51

tak to já mám naštěstí maminčku normální, ale mé kamarádky… Dvě mají matky alkoholičky a třetí… Té její matka při každé příležitosti neopomene říct, že mohla „skončit v kýblu s rozdrcenou hlavou“ opravdu maminka k pohledání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.10 13:56

tak já už mámu nemám, ale manžel ano. jeho máma ho zneužívá, pozve nás v sobotu na oběd a pak mu řekne, že si má pořádně odpočinout, po příjezdu si řekne o opravu kotle, střechy, antény, posekat trávník atd. Jo a bydlí v domě s manželovo nejstarším synem, takže se má na koho obrátit…

• Citovat
  • Upravit
356
5.11.10 13:57

Proti vašim matkám je ta moje slabý odvar. Ale… Odmítá nás brát jako dospělé, neustále radí a když se zařídíme po svém, je oheň na střeše :-? . Chce, abychom žili život podle jejích představ a věčně s někým z nás kvůli tomu nemluví ( jsme 4 sourozenci ). Přitom je snad normální, že chybujeme, když si za to neseme následky, tak je to v pohodě, ne? Na to jak je stará :-D by už mohla vědět, že naše drahé polovičky se jí líbit nemusí, ona s nimi nežije :cert: . Já se jen modlím, abych nebyla stejná :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.10 13:57

oprava s jejím nejstarším synem, manželovo bratrem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat