Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Kdo má teď 3 měsíční miminko? Pojďte se podělit o zážitky s miminkem:)Už vám pase koníčky? Už se točí na bok?
Hlasime se
. Nas maly konicky pase moc hezky a pretaci se z boku na brisko a z briska na zada. Porad pracuje ruckama, nozkama…no proste nevydrzi chvili v klidu lezet ![]()
super…no my taky pasame hezky…zatím se teda točíme z boku na bříško a z břiška na z5 na zádička se nám podaří jen trochu.Ale máme tendenci lézt ten zadeček a nozičky by chtěli…ale zatím se nic neděje…A furt pláče a kór teď když je takový teplo…:)
Maly plakaval hodne, cele sestinedeli, bylo to strasne. Trapilo ho brisko. Ted je z nej krasne, usmevave miminko. Dnes jsme jeste zmakli odpoledne vylet venku, ale zitra ma byt az 35,takze asi budeme doma, jen nevim, jak zabavim starsi
. Ty mas prvni miminko?
Kojim, ale je to narocne hlidat se, abych toho pres den vypila dost. Co ty?
Nn nekojím právě nám prvních 6 týdnu řvala hlady pač jsem kojila ale nevěděla jsem že mám slabý mlíko a pak na kontrole kdy nám řekli že příkrm tak asi tím stresem jsem ho ztratila…a zlepšilo se to o 190stupnu ale ted posledních 14 dní jenom pláče málo toho naspí vůbec nwm co sní je…chce se nechat jenom nosit takže hrůza…Jo mám první a s takovou i poslední:DTy jich máš kolik? No já to v tom teple ani neriskuji je to síla…
A co malá umí? Je hodná nebo je to taky takovej čert jak ta naše?
A bolení máme do dneška ale vyzkoušeli jsem všehno takže u nás funguje biogai, espumisan, trubička, pupík a nahřívání bříška…:(
Ahoj, naše malá měla nedávno 3 měsíce. Už od narození je to zlaté miminko
. V noci spí, budí se jednou na kojení. Otáčí se zatím na bok, ale už ji nechybí moc a bude na bříšku ![]()
A u nás na bříško zabraly lactobacilky dá se říct hned. I u mladšího syna.
Ahoj, my budeme mít tři měsíce zítra. Je to naše první a je to kluk a strašně línej jak to tu čtu ![]()