Kdo má zkušenosti ve vztahu nevlastní otec a syn

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
3.11.15 06:57
@Bábrdl píše:
To není pravda. Podle nového občana právo má. Teda spíš to dítě má právo na něj, pokud to uzná soud.

jo, ale to by to mohlo žalovat leda to dítě :lol: ale jako je fakt smutný, že to ta matka řeší takhle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.11.15 13:26
@martina.se píše:
jo, ale to by to mohlo žalovat leda to dítě :lol: ale jako je fakt smutný, že to ta matka řeší takhle :zed:

To není pravda. Může se na soud obrátit ta blízká osoba a soud pak rozhoduje, jestli to je nebo není v zájmu dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.11.15 13:58
@Bábrdl píše:
To není pravda. Může se na soud obrátit ta blízká osoba a soud pak rozhoduje, jestli to je nebo není v zájmu dítěte.

ale já vim, to byla ironie :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.15 20:38

Díky lidi, zatím jsme uzavřely smír ohledně kluka. Pokud se nic ne. osere bude kluk u mě celou sobotu sice pod dohledem matky ale i to je úspěch proti tvrzení že mi ho už nepůjčí. Jsem rád že mám taky nějakou páku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
4.11.15 14:54

@Michal0082 Gratuluju ke klidu zbraní :-) hlavně ať je malý spokojený a co nejmíň se ho váš rozchod dotkne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.15 10:58

Opakování

Tak jsem tu zas, klid zbraní vydržel jen jednu návštěvu. Než se našel další podmět aby mi kluka opět neprivezla. I když to bude znít divně a nechtěl jsem to řešit přes soudy a socialku vypadá to že mi nic jiného nezbývá. :( A proto jsem píši další příspěvek. Chci zjistit jaké mám vůbec šance? Kluk už při poslední návštěvě měl výplach hlavy. Poprvé v životě jsem od něj místo tati slyšel své jméno. Lidi prosím poraďte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
21.11.15 18:24

@Michal0082
Jdi na sociálku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie