Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Bábrdl píše:
To není pravda. Podle nového občana právo má. Teda spíš to dítě má právo na něj, pokud to uzná soud.
jo, ale to by to mohlo žalovat leda to dítě
ale jako je fakt smutný, že to ta matka řeší takhle ![]()
@martina.se píše:
jo, ale to by to mohlo žalovat leda to dítěale jako je fakt smutný, že to ta matka řeší takhle
To není pravda. Může se na soud obrátit ta blízká osoba a soud pak rozhoduje, jestli to je nebo není v zájmu dítěte.
@Bábrdl píše:
To není pravda. Může se na soud obrátit ta blízká osoba a soud pak rozhoduje, jestli to je nebo není v zájmu dítěte.
ale já vim, to byla ironie
![]()
Díky lidi, zatím jsme uzavřely smír ohledně kluka. Pokud se nic ne. osere bude kluk u mě celou sobotu sice pod dohledem matky ale i to je úspěch proti tvrzení že mi ho už nepůjčí. Jsem rád že mám taky nějakou páku.
@Michal0082 Gratuluju ke klidu zbraní
hlavně ať je malý spokojený a co nejmíň se ho váš rozchod dotkne ![]()
Tak jsem tu zas, klid zbraní vydržel jen jednu návštěvu. Než se našel další podmět aby mi kluka opět neprivezla. I když to bude znít divně a nechtěl jsem to řešit přes soudy a socialku vypadá to že mi nic jiného nezbývá.
A proto jsem píši další příspěvek. Chci zjistit jaké mám vůbec šance? Kluk už při poslední návštěvě měl výplach hlavy. Poprvé v životě jsem od něj místo tati slyšel své jméno. Lidi prosím poraďte…