Kdo mi zaplatí náhradu mzdy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kdo mi zaplatí náhradu mzdy?
Dobrý den, měla práci od března. Byla jsem ve zkušební době a začala jsem bohužel marodit od 12.5., pak mi volali z účtárny, že mám výpověď ve zkušební době a 7.6. jsem ji šla podepsat. Stále jsem marodila až do 21.6., kdy jsem nastoupila do nové práce.
11.6. mi přišla výplata mzdy od firmy, kde jsem dostala výpověď. Předpokládám že to byla výplata za květen, ale co se zbývajícími dny do 21.6., to by mi měla zaplatit ČSSZ nebo se pletu? K dnešnímu dni ještě nemám od nich nic..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano mela by to vyplatit CSSZ, ale maji na to 30 dni od dodani dokumentu zamestnavatelem. Nechci te strasit, ale muze to prijit klidne i v srpnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždyť je teprve 10.7. OSSZ má měsíc na výplatu od předání všech dokumentu. Čekala bych to v první pulce srpna.
A asi bych si tedy ověřila, že tam sociálka ty podklady od bývalého zaměstnavatele má, když už nejsi jejich zaměstnanec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, to jsem nevěděla, že tam je taková lhůta.. já s tím nemám zkušenosti s tou nemocenskou a následným pracovním poměrem atd. Tohle se mi stalo poprvé, výpověď ve zkušebce + PN. Raději si tam tedy zavolám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
@Tamtama To už je divné. Urgovala jsi to?
Zatím ne, vždycky si totiž vzpomenu o víkendu nebo večer ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamtama píše:
Zatím ne, vždycky si totiž vzpomenu o víkendu nebo večer
Ozvi se jim, protože musíš mít blbě něco v papíru. Oni sami se neozvou. Já taky čekám, ale u nás to několikrát podelala firma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Peníze za nemocenskou?
Dobrý den, chci se zeptat, dostala jsem vyplatnici a mám na ni, že mi na účet poslali penize za odpracovany tyden v praci. Poté jsem sla marodit a marodim do teď. Nemeli by mi na účet zaslat mých odpracovaných 5 dni v praci + 14 dni na 60% za nemocenskou? Kdyz se mi to takto stalo v jine firmě, vzdy mi tech prvních 14 dni vyplatili oni s opracovanymi hodinami a mela jsem to ve vyplatnici.. ted ale nikoliv, mám jim volat nebo cekat ze to posle socialka?
- Citovat
- Upravit