Kdo našel // - květen 2013 sem :)

1163
12.5.13 10:15

Kdo našel // - květen 2013 sem. :)

Ahojte všeci, kdo našel // :srdce: v květnu a ještě je najde. Jak se vám daří? A máte už nějaké příznaky? Jak se těšíte? A spousta dalších otázek. Prostě vaše dojmy… :) Tak pište a pište… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.5.13 11:45

Je nás dost v uzavřené skupině s termínem v lednu 2014, tak se k nám přidej. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
51
12.5.13 13:18

@Ťuhík Ahojky, já našla // přesně před týdnem :dance:. U doktora jsem ještě nebyla. A co ty už jsi byla? Já si říkala že půjdu až tak 7 týden, teď bych podle mích výpočtů :) měla začínat 5 týden. No a jinak mě semtam bolí podbřišek ale nic hroznýho, zezačátku mě pobolívala hlava a lehce pálila žáha, podle toho jsem poznala že se povedlo :D. Jo a jinak nám se povedlo napoprvé!!! Už podruhé! Máme doma 4 letou Eli. Ještě aby dopadl dobře ultrazvuk a mimi pěkně rostlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
12.5.13 14:45

@pepena moc gratuluju. No já teď v pátek dělala testík, ale tušila jsem to už dřív. Bylo to čtyři dny po zpoždění. Chtěla jsem mít jistotu. No k doktorovi chci jít tento týden, ale jen aby mi vzal krev (a´t se to potvrdí i u něho). Jinak já se budu stěhovat s přítelem, takže jsem chtěla jít na první prohlídku k novému gynekologovi (ať to nekomplikuji). Ale pokud to nynějšímu nebude vadit tak i klidně tento týden :D. Myslím si ale, že by nic navíc stejn nezjistil. Ještě tomu nemůžu moc uvěřit. Jsem z toho celá bez sebe. Je to ten nejkrásnější pocit, který jsem kdy zažila. :) A máš už nějaké příznaky? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
13.5.13 09:00

Ahoj :-) já našla v sobotu // podle výpočtů bych měla být cca konec 5 týdne a v pondělí 20.5. jdu k doktorovi :) já zatím pocituju nechutenství což mě teda dost štve :lol: nemůžu pozřít skoro nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
13.5.13 09:26

@Ťuhík Příznaky nemám už skoro žádné, hlava už nebolí a pálení žáhy už taky přestalo. Jedině akorád prsa, jsou trošku plnější a nesnesu sahání na ně :D. No a semtam to bříško, ale moc se přejídám budu muset nasadit zdravou stravu :D. Jinak ranní nevolnosti ještě nejsou ale z minulého těhu si pamatuji že ty byly až tak od 8-9 týdne. Mám se na co těšit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
13.5.13 09:30

@Maggie12 Ahojky, gratuluji!! Taky se chystám k dokt. až tak za 14 dní, snad už bude vydět srdíčko :dance:. A je to tvoje první těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
13.5.13 09:32

@pepena mě se to snad dneska taky všechno zklidnilo. Musím říct, že dneska je mi skvěle. Už nebolí žaludek. :) No já jdu k doktorovi už ve čtvrtek. Sestra říkala, že ale asi nic nebude vidět. Stěhujeme se další týden, takže nebude čas a odjíždím i pryč na dva dny a potom už půjdu k jinému lékaři, protože bych jinak musela dojíždět 100 km a to se mi nechce. A doktor mě chce ještě před tím než přejdu k jinému zkontrolovat. Tak uvidíme, jsem zvědavá, jak to všechno dopadne. :) Mě zabralo hodně na ten žaludek pravidelně jíst a po malých dávkách a také espumisan. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
13.5.13 09:33

@Maggie12 Taky gratulace. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
13.5.13 09:45

@pepena @Ťuhík Děkuji :hug: jojo moje první ještě nevím co mě čeká :lol: :lol: ale jsem ráda že existuje aspon ten internet a že tu budu moct posbírat nějaké informace :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
13.5.13 11:12

Ahojky holy. mužu se přidat? včera jsem si udělala TT a vyšel mi pozitivní, sice ta testovací čarka není ještě moc silná ale doufám že bude sílit. zítra udělám pro jistotu ještě jeden TT. Holky a mužu se zeptat kdy dojít k doktorce? nebo mám ji první zavolat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
13.5.13 11:54

@nicc Moc gratuluji. :) Mě říkala sestřička, že nejlepší je to v sedmém týdnu, ale já jdu už ve čtvrtek a to budu první den v šestém týdnu. Nemůžu potom už. Nevíme ale jestli něco bude vidět. :) Určo si zavolej a oni ti řeknou co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
13.5.13 13:20

Taky se Vám zdá jako strašná doba čekat do ledna? :lol: už ted mi to přijde hrozně dlouhý :) a pokud to je opravdu tak jak je tak doufám, že si mimi počká aspoň až po Vánocích. Mám termín cca začátek ledna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
13.5.13 13:37

@Maggie12 já až v půlce ledna. Nejraději bych už měla toho prcka u sebe v náručí. :) moc se těšíme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.5.13 16:16

Ahoj holky, tak veliká gratulace všem :)..ráda se přidám i když druhá čárka(spíše duch) se objevil už koncem dubna..Však dnes mám 6+3 a byla jsem poprvé u doktora. Srdíčko netluče, ale za týden máme přijít znova a budeme vědět více..tak snad se nám objeví :srdce: Však bohužel přišli mi na dvojitou dělohu(snad to bude bez problémů).A příznaky se mě zatím vyhýbají akorát na ty prsa, však to těm mým Ačkům neuškodí :lol: tak se držte a užívejte každým dnem. Všem držím palečky ať je to v naprostém pořádku, až do toho našeho plánovaného ledna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí