Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte všeci, kdo našel //
v květnu a ještě je najde. Jak se vám daří? A máte už nějaké příznaky? Jak se těšíte? A spousta dalších otázek. Prostě vaše dojmy…
Tak pište a pište… ![]()
Je nás dost v uzavřené skupině s termínem v lednu 2014, tak se k nám přidej. ![]()
@Ťuhík Ahojky, já našla // přesně před týdnem
. U doktora jsem ještě nebyla. A co ty už jsi byla? Já si říkala že půjdu až tak 7 týden, teď bych podle mích výpočtů
měla začínat 5 týden. No a jinak mě semtam bolí podbřišek ale nic hroznýho, zezačátku mě pobolívala hlava a lehce pálila žáha, podle toho jsem poznala že se povedlo
. Jo a jinak nám se povedlo napoprvé!!! Už podruhé! Máme doma 4 letou Eli. Ještě aby dopadl dobře ultrazvuk a mimi pěkně rostlo.
@pepena moc gratuluju. No já teď v pátek dělala testík, ale tušila jsem to už dřív. Bylo to čtyři dny po zpoždění. Chtěla jsem mít jistotu. No k doktorovi chci jít tento týden, ale jen aby mi vzal krev (a´t se to potvrdí i u něho). Jinak já se budu stěhovat s přítelem, takže jsem chtěla jít na první prohlídku k novému gynekologovi (ať to nekomplikuji). Ale pokud to nynějšímu nebude vadit tak i klidně tento týden
. Myslím si ale, že by nic navíc stejn nezjistil. Ještě tomu nemůžu moc uvěřit. Jsem z toho celá bez sebe. Je to ten nejkrásnější pocit, který jsem kdy zažila.
A máš už nějaké příznaky? ![]()
Ahoj
já našla v sobotu // podle výpočtů bych měla být cca konec 5 týdne a v pondělí 20.5. jdu k doktorovi
já zatím pocituju nechutenství což mě teda dost štve
nemůžu pozřít skoro nic
@Ťuhík Příznaky nemám už skoro žádné, hlava už nebolí a pálení žáhy už taky přestalo. Jedině akorád prsa, jsou trošku plnější a nesnesu sahání na ně
. No a semtam to bříško, ale moc se přejídám budu muset nasadit zdravou stravu
. Jinak ranní nevolnosti ještě nejsou ale z minulého těhu si pamatuji že ty byly až tak od 8-9 týdne. Mám se na co těšit ![]()
@Maggie12 Ahojky, gratuluji!! Taky se chystám k dokt. až tak za 14 dní, snad už bude vydět srdíčko
. A je to tvoje první těhu?
@pepena mě se to snad dneska taky všechno zklidnilo. Musím říct, že dneska je mi skvěle. Už nebolí žaludek.
No já jdu k doktorovi už ve čtvrtek. Sestra říkala, že ale asi nic nebude vidět. Stěhujeme se další týden, takže nebude čas a odjíždím i pryč na dva dny a potom už půjdu k jinému lékaři, protože bych jinak musela dojíždět 100 km a to se mi nechce. A doktor mě chce ještě před tím než přejdu k jinému zkontrolovat. Tak uvidíme, jsem zvědavá, jak to všechno dopadne.
Mě zabralo hodně na ten žaludek pravidelně jíst a po malých dávkách a také espumisan. ![]()
@pepena @Ťuhík Děkuji
jojo moje první ještě nevím co mě čeká
ale jsem ráda že existuje aspon ten internet a že tu budu moct posbírat nějaké informace ![]()
Ahojky holy. mužu se přidat? včera jsem si udělala TT a vyšel mi pozitivní, sice ta testovací čarka není ještě moc silná ale doufám že bude sílit. zítra udělám pro jistotu ještě jeden TT. Holky a mužu se zeptat kdy dojít k doktorce? nebo mám ji první zavolat?
@nicc Moc gratuluji.
Mě říkala sestřička, že nejlepší je to v sedmém týdnu, ale já jdu už ve čtvrtek a to budu první den v šestém týdnu. Nemůžu potom už. Nevíme ale jestli něco bude vidět.
Určo si zavolej a oni ti řeknou co a jak.
Taky se Vám zdá jako strašná doba čekat do ledna?
už ted mi to přijde hrozně dlouhý
a pokud to je opravdu tak jak je tak doufám, že si mimi počká aspoň až po Vánocích. Mám termín cca začátek ledna ![]()
@Maggie12 já až v půlce ledna. Nejraději bych už měla toho prcka u sebe v náručí.
moc se těšíme. ![]()
Ahoj holky, tak veliká gratulace všem
..ráda se přidám i když druhá čárka(spíše duch) se objevil už koncem dubna..Však dnes mám 6+3 a byla jsem poprvé u doktora. Srdíčko netluče, ale za týden máme přijít znova a budeme vědět více..tak snad se nám objeví
Však bohužel přišli mi na dvojitou dělohu(snad to bude bez problémů).A příznaky se mě zatím vyhýbají akorát na ty prsa, však to těm mým Ačkům neuškodí
tak se držte a užívejte každým dnem. Všem držím palečky ať je to v naprostém pořádku, až do toho našeho plánovaného ledna ![]()