Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@nicc Naše malá zase propakala celé šestinedělí, jenom v noci teda ale bylo to fakt drsny, když si na to vzpomenu
hrůza
. Jinak teď už v phodě ale mi zase bojujeme s tím aby spinkala v pokojíku a s náma. Tatínek ji krásně rozmazlil.
@Mochomurka83 Taky gratuluju.
Zítra jdu k tomu doktorovi.
Už aby to bylo za námi.
![]()
@LenaFa Já si ale tež připadám jak simulant a přitom na to už tak nemyslím. Pradoxně na to začnu myslet, když mám nějaký problém.
Jeden den mi je blbě. Druhý den mám nadýmání. Třetí mě bolí hlava a pořád dokola. ![]()
@pepena no tak to máme v bleděmodrém až jsem se přestěhovali tak už spí sama ale než usne to jsou boje a to každou noc přeleze za náma do ložnice. a kolik má tvoje ratolest?
@LenaFa kdybych netestovala, tak ani nevím, že jsou v tom. Poboliva mě občas podbrisek a dneska mě teda bolí hlava, ale jinak nic. ![]()
@nicc Bude mít 5 v září. Je strašnej mazel. A to má dvě postele, jednu v ložnici jednu v pokojíku a ani na té v ložnici nechce spát
. Možná si za to můžu i sama
, do roka sem kojila, v noci si brala malou do postele, u kojení jsem usla
a malá s náma spala až do rána..
@pepena Teda, to ti moc nezávidím. To bude oříšek naučit ji spát ve svým pokojíčku.
@pepena taky taky. stim uspáváním jsem dělala blbost že jsem s ní usínala, proto že jsme měli jen jednu místnost kde spala i ona a já si ráda pospím což často usnu i dřív než ona. a už hned jak jsme se přestěhovali už to bude rok tak jsem striktně řekla že bude spát sama (jen v pátek pustíme dlouhou pohádku na dvd a to má povolené spát se mnou) a zkusili jste ji pouštět na cd-na já jsem si stáhla mluvené pohádky. vždy ji pustím pohádku a ona už má oblibené a usne u toho ![]()
@nicc To s tím CD zkusíme to by mohlo zabrat. Na vánoce dostala tu svítící želvu, nějakou dobu to fungovalo, ale jen v ložnici. Mě přijde že jí to spaní nejvíc rozhazuje roční období ![]()
@nicc Hele ale to je super ty máš doma taky pomocnici, co myslíš ustojí to vaše malá, že bude bráška nebo ségra? Naše se zatím těší jak mi bude pomáhat, už delší dobu se ptá kdy bude mít i ona někoho
, ve školce všichni někoho mají jenom ona ne atd.Ale ještě jsme jí neřekli že je mimi už na cestě, všem by to vykecala ![]()
@pepena tak ona zatím řeší jen proč k nám ještě nepřiletěl čáp s fazolkou (já jsem ji totiž nakecala že čáp donese fazolku maminka ji spolkne a pak už roste miminko u maminky v bříšku a podle toho jestli fazolka je ružová nebo modrá se nám narodí holčička nebo kluk)
ale jinak taky jsem jí to ještě neřekla taky by to hned všichni věděli spíše celá školka
dnes jsem volala na gyndu a mám dojít příští týden že je to jedno jaký den. tak až budu vědět že je vše ok tak to řeknu našemu malému rozlasi
Jo a to cd ji pomohlo má tam nahrané ruzné pohádky, jen chce at ji přečtu před tim pohádku což je každodenně už od 2 let. pak ji řeknu andelíčku
takovou tu děckou modlidbičku bez toho ona totiž neusme a pak pustím rádio a odcházím už to tak děláme rok. měla jsem ruzné knížky na metody spaní vyzkoušela jsem hodně a zabírá jen to ale taky mami nech otevřené dveře a rosvit lampičku (to jsme taky přišli nesmí mít rožlou lampičku nad postelí ale naprotí na stolku páč je tlumenější a jsem ráda že hlavně usne sama že přeleze to je mi jedno až budeme mit mimčo tak si myslím že přelézat už nebude. jestli to bude takový nespavec jak ona. a proto jsem kávu uplně vyloučila
![]()
@nicc A to jdeš poprvé k dr.? Mne dneska objednali až na 6.6. Si ještě počkám, ale zase by už mohlo být
Budu cca 6+4tt.