Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ťuhík To mi povídej
těším se a to jsem ještě nebyla ani u doktora..
no tak snad vše dobře dopadne a budeme se v lednu předbíhat s porodama ![]()
@LenaFa No já půjdu k doktorovi v 6+5 tak asi taky nic videt nebude, ale tak aspon mi k tomu řekne neco víc než test ![]()
Popravdě jsem chtěla k doktorovi 7+6, dokonce jsem měla naplánovanou i návštěvu. Ale menší trable nám nedali a šli jsme dříve. Ale je pravda, že teď mám nervy jestli se
objeví, neobjeví? Co jsem se informovala, tak všichni doporučují první návštěvu až 7 a víš..Pak je to aspoň bez toho trápení a úmorného čekání ![]()
No já budu mít 2 dny do 7 tt tak snad.. jindy v tom týdnu zase nemůžu a čekat se mi taky nechce
určitě to znáš
Pravda, že někdo má nedočkavce a už před 7tt dá o sobě mimi vědět.. Tak ať je vše u doktora ok ![]()
Znám, teď mi přijde, že ty týdny plynou hroozně pomalu..
A to bude první mimi?
Jojo první
a jsem jediná, která z mých bratránků a sestřenic ještě nemá dítě a tak na nás rodina čeká jako na smilování,.. moc se těším až to budu moct všem říct
budu muset vydržet do 13 tt to má maminka narozeniny tak jí to dám jako dárek
ale nevím jestli zvládnu to vydržet ![]()
Tak to budou koukat, určitě to bude veliké překvápko..obdivuji tu trpělivost o tom pomlčet..
Taky to máme totiž jako dáreček tchánovy, ale ostatním už jsme to prostě museli říct..
Takže teď má tchyně co dělat, aby to utajila i za nás..Tak tu čekáme v pondělí tu pozitivní zprávičku. ![]()
No já si myslím, že u toho doktora nic vidět nebude. Ale tak třeba mi aspoň řekne víc než test.
Ťuhík děkuji, taky gratuluji
A v kolikátém jsi? To mě si tam dnes doktoři posílali mezi sebou jak horkou bramboru.. První měl slabí utz a viděl jen něco nepatrného, tak jsem musela na jiný, silnější utz a tam už to bylo krasně vidět..Sice zatím bez akce, ale té se určitě dočkáme.. ![]()
Ve středu začnu šestý týden. Budu přecházet k jinemu doktorovi a ten nynější mě chce prostě prohlédnout. A toto je poslední týden, kdy můžu. Tak uvidím. Ale něco by tam mohlo být. Ale myslím si, že mi řekne jestli to třeba není mimoděložní a tak.