Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Asi ještě
nebude, ale jistota že se prcek vyvíjí bude, to je to nejdůležitější, že rostou.. ![]()
Na srdíčko vím, že je brzo, ale tak aspoň něco. Budu určitě klidnější. snad bude vše v pořádku. Mám trochu strach. Moc se s přítelem těšíme, a tak bychom to brali špatně, kdyby něco nebylo v pořádku. ![]()
Ale tak s otěhotněním jsem problém neměle. Hned druhý cyklus nám vyšel. Nečekal to ani jeden z nás.
![]()
@Ťuhík Nám to taky vyšlo na druhý pokus
určitě všechno bude v pořádku když se k Vám mimi tak brzo nastěhovalo ![]()
A kdy jdeš Ťuhík přesně na kontrolu? Nám to tedy taky vyšlo raz dva, až se tomu nechce věřit.. ![]()
Teď hlavně bez stresu, kupu dobré nálady a všem nám to určitě dopadne dobře…
![]()
@LenaFa snad jo
ale už mám binec v tom počítání. Musím na to přestat myslet. Jsem jak pomatená. Dokonce jsem začala v noci šílet, že někdo přijde do bytu a udělá něco mě a miminku.
Tak jsem si vyměnila s přítelem stranu. Spím dál od dveří. No magor ![]()
řekla bych, že to doprovází mnoho nastávajících maminek..Teda, nás nikdo nepronásleduje, ale zase jsem celou noc sháněla doktora..Jak jsem měla den před první kontrolou, tak jsem taky byla úplně mimo
hlavní jestli ta druhá strana postele pomohla.. ![]()
A přítel to „bláznení“ bere v klidu? Ten můj ze mě už vyšiluje..
A to bych řekla, že to není zlé, jen mám místo mozku kalkulačku a pozoruji se o něco více než dříve ![]()
@LenaFa No zatím mám přes noc stejné pocity. Takže ani to moc nepomohlo. Říkala jsem, že budeme mít lepší zabezpečení zámku (to byla má podmínka, abych se nezbláznila
). Zamikám na noc pokoj. ![]()
@LenaFa Já mám skvělého přítele. Ale někdy má takové ty stavy jedním uchem tam a druhým ven. Vždycky to poznám, když to má a tak přestanu o tom mluvit, ale za chvíli s tím vždycky začnu. On je totiž jediný, kdo to ví. Takže se mu musím vždycky vyzpovídat.
Bere to statečně. Teda zatím.
tak to máte veselí..
Hlavní je, že je klid na duši. Tak já musím běžet.. Přeji klidnou noc a ve čtvrtek čekáme na informace jak pak na tom jste a držíme palečky
![]()
Jo, naprosto tě chápu.. Tak ať vám to i tak nadále vydrží..To já musela už sem, aby to ten můj, těch devět měsíců ustal.. Jsem ráda, že jsem hodili řeč.. Mějte se krásně ![]()