Kdo našel // - květen 2013 sem :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
13.5.13 17:24

Asi ještě :srdce: nebude, ale jistota že se prcek vyvíjí bude, to je to nejdůležitější, že rostou.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
13.5.13 17:26

Na srdíčko vím, že je brzo, ale tak aspoň něco. Budu určitě klidnější. snad bude vše v pořádku. Mám trochu strach. Moc se s přítelem těšíme, a tak bychom to brali špatně, kdyby něco nebylo v pořádku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
13.5.13 17:27

Ale tak s otěhotněním jsem problém neměle. Hned druhý cyklus nám vyšel. Nečekal to ani jeden z nás. :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
13.5.13 17:29

@Ťuhík Nám to taky vyšlo na druhý pokus :-) určitě všechno bude v pořádku když se k Vám mimi tak brzo nastěhovalo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.5.13 17:33

A kdy jdeš Ťuhík přesně na kontrolu? Nám to tedy taky vyšlo raz dva, až se tomu nechce věřit.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
13.5.13 17:34

@LenaFa Teď ve čtvrtek. Budu v šestém týdnu a druhý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.5.13 17:36

Teď hlavně bez stresu, kupu dobré nálady a všem nám to určitě dopadne dobře… :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
13.5.13 17:38

Přesněji 5 + 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
13.5.13 17:41

@LenaFa snad jo :) ale už mám binec v tom počítání. Musím na to přestat myslet. Jsem jak pomatená. Dokonce jsem začala v noci šílet, že někdo přijde do bytu a udělá něco mě a miminku. :zed: Tak jsem si vyměnila s přítelem stranu. Spím dál od dveří. No magor :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.5.13 17:55

:D řekla bych, že to doprovází mnoho nastávajících maminek..Teda, nás nikdo nepronásleduje, ale zase jsem celou noc sháněla doktora..Jak jsem měla den před první kontrolou, tak jsem taky byla úplně mimo :D hlavní jestli ta druhá strana postele pomohla.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.5.13 17:58

A přítel to „bláznení“ bere v klidu? Ten můj ze mě už vyšiluje.. :D A to bych řekla, že to není zlé, jen mám místo mozku kalkulačku a pozoruji se o něco více než dříve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
13.5.13 17:59

@LenaFa No zatím mám přes noc stejné pocity. Takže ani to moc nepomohlo. Říkala jsem, že budeme mít lepší zabezpečení zámku (to byla má podmínka, abych se nezbláznila :D ). Zamikám na noc pokoj. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
13.5.13 18:02

@LenaFa Já mám skvělého přítele. Ale někdy má takové ty stavy jedním uchem tam a druhým ven. Vždycky to poznám, když to má a tak přestanu o tom mluvit, ale za chvíli s tím vždycky začnu. On je totiž jediný, kdo to ví. Takže se mu musím vždycky vyzpovídat. :D Bere to statečně. Teda zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.5.13 18:05

:D tak to máte veselí.. :D Hlavní je, že je klid na duši. Tak já musím běžet.. Přeji klidnou noc a ve čtvrtek čekáme na informace jak pak na tom jste a držíme palečky :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.5.13 18:08

Jo, naprosto tě chápu.. Tak ať vám to i tak nadále vydrží..To já musela už sem, aby to ten můj, těch devět měsíců ustal.. Jsem ráda, že jsem hodili řeč.. Mějte se krásně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí