Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
kacenkag píše:
No vždyť ano,pokud Tě ona zablokovala,tak už Tě nevidí,ani Ty jí. To se mohlo stát omylem,klikla u Tebe na Blokovat a bylo to,musí se ona u sebe podívat na blokované osoby a emaily. Nastavení soukromí - Blokování osob a aplikací - Správa blokování .
však já to psala výše.
Dají se z jednoho počítače zaregistrovat dvě stránky,každá na jiné jméno?Když se pokouším otevřít hlavní stránku facebooku s přihlašovacím oknem,abych provedl druhou registraci, automaticky mě naskočí místo toho moje stránka.Poradíte někdo? Díky.
J.Spicer píše:
Dají se z jednoho počítače zaregistrovat dvě stránky,každá na jiné jméno?Když se pokouším otevřít hlavní stránku facebooku s přihlašovacím oknem,abych provedl druhou registraci, automaticky mě naskočí místo toho moje stránka.Poradíte někdo? Díky.
jestli myslíš nový profil, tak to musíš z jiného PC,jinak ti naskočí jeden profil. já to zkoušela a pořád se ukazoval jeden a ten samý profil.
dá, když máš třeba mozillu i internet explorer, tak Ti každý zvlášť otevře jiný profil ![]()
J.Spicer píše:
Opravdu to funguje,moc děkuji za radu.;)
Není zač ![]()
Prosím o radu :
Pokud mám veřejný profil a vložím tam video s tím, že je veřejné…proč ho nevidím na hlavní stránce, ale jen pouze u sebe v profilu ?
Děkuji. ![]()
Lenka512 píše:
Prosím o radu :Pokud mám veřejný profil a vložím tam video s tím, že je veřejné…proč ho nevidím na hlavní stránce, ale jen pouze u sebe v profilu ?
Děkuji.
Nejspíš to zase blbne, neřeš to. Pokud ho vidíš u sebe v profilu, jen zkontroluj, jestli je pořád veřejné (což určitě je). Nebo se podívej, jak tvůj profil vidí některý z tvých přátel, ať máš jistotu. („zobrazit jako“)
NAŠLA JSEM LEPORELO, NECELÉ. Našla jsem si fotku na netu, chtěla jsem ho sdílet na FB, klikla jsem na sdílet, naskočili mi sice me udaje, ale nesdílí se to, poradíte?
@koleso píše:
NAŠLA JSEM LEPORELO, NECELÉ. Našla jsem si fotku na netu, chtěla jsem ho sdílet na FB, klikla jsem na sdílet, naskočili mi sice me udaje, ale nesdílí se to, poradíte?
musiš sdílet a nastavit si na sdílení veřné je to když klikneš sdílet na levo dole v tom obdelníčku
Ahoj chci se jen zeptat jestli někdo neví proč se mi vymažou komentáře u fotek. Dám koment napíšu a pak hned zmizí jak je to možný, nevíte někdo?
@bobin to se mi jeden čas taky stávalo a byla nějaká chyba na straně FB, za pár dní to přešlo ![]()
Holky, nevíte, co s tím? Mám založené stránky na FB už asi dva roky a včera jsem chtěla něco přidat a nemůžu se dostat do administrace, prostě jako bych tam najednou neměla přístup…
Psala jsem dotaz přes odkaz na FB, ale zatím žádná reakce… Nebo na koho se obrátit?