PayPal - poraďte

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7323
7.11.11 18:34

PayPal - poraďte

Ahoj holky, poraďte, prosím. Založila jsem si účet na PayPal. Registrace proběhla v pořádku řekla bych, zadala jsem své údaje, číslo platební karty a platnost. Teď mě čeká ještě ověření karty (kdy se mi strhne 50,–kč z účtu). Můj dotaz se týká tohoto: když si otevřu profil, tak tam mám „PayPal Balance: 0 CZK“. Znamená to, že si tam MUSÍM poslat peníze a potom můžu nakupovat nebo to můžu ignorovat a při platbě jednom „odkliknu“ a peníze se mi rovnou strhnou z účtu? Peníze tam posílat nechci. Díky moc za odpověď, zatím se v tom moc nevyznám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7932
7.11.11 18:41

ahoj, můžeš použít obě možnosti - buď zaplatíš rovnou ze svého účtu a nebo si nějaké peníze převedeš na paypal účet a pak platíš z něj ;) já jsem si tam nikdy žádné peníze nepřeváděla, vždycky platím přímo ze svého účtu a jde to naprosto v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
7.11.11 18:43

Děkuji za odpověď. Mě zmátlo to, že tam mám jakoby 0kč. Vycházela jsem z toho, že když zadám svou kartu, tak platím přímo z ní (z účtu). Takže to budu ignorovat, ještě počkám na ověření té karty (do zítřka, chce to potom zadat ještě nějaký kód, který mi přijde na účet, jestli jsem správně pochopila) a pak normálně nakoupím a uvidím, co dál :?: Ještě jsem takhle nenakupovala a nevím, co to po mně bude chtít, až zvolím platbu PayPal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
7.11.11 18:45

zadáš platbu paypalem, přesměruje tě to na paypal, tam se přihlásíš ke svému účtu, tam se ti zobrazí ta objednávka, zkontroluješ, potvrdíš, odhlásíš se a je to :wink: je to jednoduchý, nemáš se kde ztratit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
7.11.11 18:48

akorát třeba na eBay je potřeba spárovat eBay účet s Paypal účtem, akorát si vůbec nepamatuju, jak se to dělalo :think: ale ono tě to navede ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
7.11.11 19:42

To doufám :-) děkuji za info :kytka: Honí se mi hlavou, jestli je to bezpečné. Nemám moc dobrý pocit, že jsem tam uvedla číslo karty, zajímalo by mě, jestli s tím má někdo i špatné zkušenosti. Už jsem i slyšela, že někomu bezdůvodně mizely z účtu peníze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
7.11.11 19:47

co vím, tak paypal by měl být bezpečný - právě kvůli tomu je vytvořený, zadáš číslo karty jen jednou, ověří se to právě tím stržením (a následným vrácením) 50 korun z účtu a pak už číslo karty nikam nezadáváš - vždycky, když máš paypalem platit, tak se musíš znovu přihlásit, potvrdit transakci a pak tě to okamžitě automaticky odhlásí, takže nikdo jiný by se k tomu účtu dostat neměl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
7.11.11 20:02

Pomko - no právě paypal je bezpečnější než po různu platit přímo kartou, tu já zadala jenom na tom paypalu a nikde jinde a platím přes něj už nějaký rok a vždycky všechno v pořádku. Navíc je to teda rychlý a jednoduchý.
No a na tom ebay jsme s tím taky bojovali, nešla tam zadat moje karta, která je na paypalu, ale nakonec šla zadat jiná, ale se stejným paypal účtem, no byl to boj, ale nějak se to povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
7.11.11 20:05

Já vím, že by to mělo být bezpečný, ale mám blbý pocit už jen z toho, že jsem ji zadala na ten PayPal, nikdy nevím, kdo se k tomu dostane. Je ale pravda, že internet banku používám běžně a tam strach nemám, ale i tak, je to pro mě nový :-) Doufám, že to bude fungovat v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.11.11 20:25

U PayPalu bych se nebala toho, ze se ti ztrati penize. Ja mam ucty dva a oni to maji dobre zabezpecene..Tam kdyz se ti do uctu logne nekdo jiny z jineho IP atd tak oni posilaji email, nebo blokuji ucet do overeni, takze neboj.
Jinak platby jsou rychle, prehledne, ja teda neplatim, jen dostavam, ale i tak co slysim, tak jen samou chvalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.13 14:40

@Vend penizky ti prijdou na paypal konto a ty si pak nechas poslat na tvuj ucet ( u banky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
25.8.13 22:11

Ahojky, chtěli jsem se taky registrovat na paypal, ale pořád mi to píše - Je nám líto, ale že kreditní karta nemůže být spojeno s dodatečnými PayPal účty. Prosím odkaz na jinou kreditní kartu.- Přitom jsme byli v bance, a kartu máme povolenou na,,intertnet". Tak co s tím? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.11.13 11:09

Ahojik, ja bych potrebovala zjistit svoje paypal cislo uctu..vydelala jsem si nejake penize a oni to posilaji na paypal ucet a nevim na jake cislo to maji poslat… a jeste tam nemam svoji platebni kartu a anijsem tam neposlala penize pro svoji aktivaci… porad te mi prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
12.11.13 11:41

Paypal identifikace je pres email adresu, cislo uctu jestli existuje tak je jenom interni.

• Citovat
  • Upravit
3977
12.11.13 11:43

@mmiimmii posílá se to na email, který máte registrovaný na Paypalu. Číslo účtu tam není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák