PayPal - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8660
20.11.16 09:24

@nick-pick No jakmile projde verifikace, už ti budou chodit prachy rovnou na kartu-pokud dáš debetku tak na běžný účet, pokud kreditku tak na ten kartový. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
20.11.16 19:22

@lucillee Aháá, no tak já to jdu teda vyzkoušet, to je něco na mě ten paypal :D
jen nechápu že poprvé mi šlo poslat těch 2500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
20.11.16 19:34

@nick-pick ono by to melo jit nejak omezene pouzivat neverifikovanou kartu :nevim:, ale nemam moc zkusenost, ja si ji vzdy hned verifikovala. Tak drzim palce at se ti to podari a uz je to v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
22.11.16 10:54

@lucillee :dance: :dance: :dance: :hug: :potlesk: už to mám, moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
22.11.16 11:08

@nick-pick super, to jsem rada :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
30.12.16 19:45

Nejde zaplatit

Moc prosím o radu. Všude čtu, ze nemusím dělat ověření karty. Teď za to chtějí 200 Kč. První přijatou platbu na paypal jsem normálně použila k zaplacení na netu. Teď na paypal úctě mám teď dalších 1500 Kč, ale když jima chci zaplatit, nejde to, ukazuje mi to, ze mi peníze budou strzeny z karty. Vůbec to nechápu proč? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
30.12.16 21:08

@LVLucie nemam overenou kartu a funguje mi normalne. Naposled jsem. platila nekdy v listopadu. Nemuze mit neco ten prodejce? Jako nejakou podminku na tu kartu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
30.12.16 21:48
@Ornwen píše:
@LVLucie nemam overenou kartu a funguje mi normalne. Naposled jsem. platila nekdy v listopadu. Nemuze mit neco ten prodejce? Jako nejakou podminku na tu kartu?

No tak to se z toho… prodejce určitě ne, je to ten samy, kterému jsem úplně v pohodě poslala už tu první sumu. Psala jsem i na nějakou tu paypal poradnu, ale odpověď žádná :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
31.12.16 14:36

@LVLucie 200kc je blbost…delala jsem overeni ani ne pred mesicem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
31.12.16 14:45
@lucillee píše:
@LVLucie 200kc je blbost…delala jsem overeni ani ne pred mesicem…

Teď se mi nechce znova to zkoušet, ale dělala jsem to u obdržení ty první sumy a vím, ze jsem si řekla, ze to dělat nebudu, ze z těch 700 Kč zbyde cca 500, tak si to asi nevymyslim… no snad se mi ozvou z paypal, v čem je problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
31.12.16 16:58

@LVLucie pravdepodobne mas na mysli jiny poplatek nez poplatek za verifikaci karty…jsou zde jine poplatky pri prevodu, prostuduj si obecne podminky Paypalu. Strzena castka pro verifikaci a te pote refundovana je 1.95 USD, doctes se to v podminkach a potvrzuji, ze jsem platila totez asi pred mesicem. Nicmene bez poplatku jsou platby za zbozi treba na ebay nebo z eshopu, ale pokud nekomu posilas penize nikoli pres branu ale naprimo, je zde poplatek a i urcity kurzovy rozdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
1.1.17 14:50

@lucillee Ja jsem ale tu kartu ověřit nechtěla, o to šlo. Problem už je ale vyřešen, z nějakého důvodu se první platba v eur sama převedla na CZK, druhé dvě platby zůstaly v eur, tudíž paypal nechápal a chtěl převádět peníze z karty. Stačilo tudíž prekonvertovat měnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
12.2.25 12:33

Chci se zeptat, pokud mě někdo pošle peníze na paypal, uvidí tam moje jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
12.2.25 21:23
@Quinn7 píše: Více

Podle mě ano, peníze se neposilaji anonymně. Proč se ptáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák