PayPal - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
707
12.11.13 12:28

Pokud vím, tak paypal není žádný fyzický účet, je to jen bezpečný převod peněz z tvojí karty (kredit, debet)při platbě něčeho nebo na tvojí kartu když ti někdo něco platí. Takže nejdřív ji tam musíš mít zaregistrovanou a potom s tím teprve můžeš pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.11.13 12:47

Dobře tak když si azregistruji platební kartu tak pak jak mám dát firmě číslo paypalu aby mi mohli zaslat výplatu? já tomu nějak furt nerozumím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
12.11.13 13:15

Když posíláš peníze, tak tam stačí zadat e-mailovou adresu příjemce. Takže pokud ti někdo má platit přes paypal, stačí mu dát tvůj email, kterým se přihlašuješ u Paypalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
12.11.13 13:33
@mmiimmii píše:
Dobře tak když si azregistruji platební kartu tak pak jak mám dát firmě číslo paypalu aby mi mohli zaslat výplatu? já tomu nějak furt nerozumím..

Do Paypal se prihlasujes svou emailovou adresou takze jim dej tu. mmiimmii@seznam.cz nebo neco takovyho :mrgreen: - a oni ti na tu adresu poslou penize.

• Citovat
  • Upravit
707
12.11.13 13:39

@Virginian jenom upřesním, aby to nevypadalo, že peníze přijdou do mailu ;)
peníze přijdou na kartu, kterou máš stejně jako email zaregistrovanou u Paypalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
12.11.13 13:57

Tady je mozna Evropa jina, mne penize zustanou na paypal uctu pokud to tak chci a muzu je zas pouzit k platbe. Ja mam u paypal uvedenej ucet v bance a ty penize muzu bud prevest do banky nebo je tam nechat nez zas budu neco kupovat.

Ja mam paypal tak od roku 99:)

• Citovat
  • Upravit
4
12.11.13 14:02

Takže jim tam do kolonky kde maji napsáno číslo paypal tak jima tam mám napsat svůj email a peníze až budou posílat tak to příjde na můj paypal účet,??
musím to zjistit nerada bych přišla o 500e…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
12.11.13 14:16

Ať se dívám jak se dívám, tak na tom svým žádný číslo nevidím…jo a nemusí to být propojený jen s kartou, jde to i přímo na účet v bance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.11.13 14:36
@Allee píše:
Ať se dívám jak se dívám, tak na tom svým žádný číslo nevidím…jo a nemusí to být propojený jen s kartou, jde to i přímo na účet v bance

NEVÍM JAK TO MYSLÍTE.. :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
12.11.13 14:39

Dívala jsem se na svůj Paypal (používám ho k placení na internetu) a nevidím tam žádné číslo Paypal, tak nevím jaké číslo po vás chtějí. No a na paypalu můžete mít zaregistrovanou buď svoji platební kartu nebo bankovní účet, takže ty peníze vám potom chodí buď na jedno nebo druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
2.10.14 18:49

Potřebuji poradit. Na mejl mi přišlo info ukončení platnosti karty a zadání aktuální informace.
Karta ale byla mezitím vyměněna za bezkontaktní, čili mám úplně jiné číslo.
Našla jsem jen info, že je třeba kartu odregistrovat, ale netuším, jak na to.
Editací číslo karty zvolit nelze.

Děkuji za jakoukoli radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
2.10.14 19:01

@Jannnča Přidat druhou kartu: http://jaknapaypal.cekuj.net/articles.php?…
a tu první potom odstranit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
2.10.14 19:25

@neanonymní Moc díky - hotovo…ani nevím, kdy jsem paypal založila ;-)…nikdy jsem s ním neplatila, ale chci ho právě využít při nákupu zboží na antelife.com
Uvidím, jak to dopadne s 50-tikorunovým poplatkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
2.10.14 20:06

To není poplatek, těch 50kč si PayPal nenechá, ale vrátí ti je při první platbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
2.10.14 20:21

@neanonymní Jo, jo - to jsem pochopila ;-)…snad bude vše v pořádku a nákup proběhne v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák