PayPal - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3774
17.11.14 23:34

Vrátí mi PayPal tu padesátikorunu, i když je první platba nižší než uvedená suma?…děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
17.11.14 23:55

@Jannnča to vraceni „overovacího poplatku“ 50 Kc vubec nesouvisi s nakupem, poslou ti to nezavisle na nakupu zpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
17.11.14 23:58

@lucillee Děkuji za info. Objednala jsem na zkoušku jen dceři kablík k mobilu na tinydeal, tak uvidíme, zda dorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
18.11.14 00:00

@Jannnča melo by to byt v pohode, ja uz si nevzpomenu jak rychle mi platbu tenkrat vratili, ale rekla bych, ze max do tydne jsem mela penizky pripsane na uctu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
19.11.14 19:02

@lucillee Tak platba byla provedena ;)…předpokládám, že pokud je uvedeno dokončen, je vše v pořádku a zásilka dorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
19.11.14 20:24

@Jannnča jj, určitě :) a hlavně na paypalu je super to, že pokud nakupuješ třeba na ebay a zboží nedojde, ebay ti ve spolupráci s paypal peníze refunduje bez problémů zpět! To kdybys zaplatila kartou, bude to boj a běh na dlouhou trať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
19.11.14 20:57

@lucillee No, sama jsem opravdu zvědavá, jestli a jak to dopadne, i když se jedná o minimální částku.
Musím paypal nějak naplnit penězi nebo pokud mám propojeno s účtem, vezme si příslušnou sumu paypal při platbě sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
19.11.14 22:50

@Jannnča já jsem si při registraci zadala číslo své kreditní (tu mám jako primární)a debetní karty, předpokládám, že jsi to udělala stejně a když zadám platbu, tak mi normálně odejde z účtu ke kreditní kartě jako bych platila fyzicky třeba někde na kase, nikdy jsem paypal nedobíjela. Peníze od jiných přijímám velmi zřídka, ale refundace přes ebay mi také chodí rovnou na účet. Tedy paypal je jen prostředník těch transakcí. Určitě neznám/nepoužívám všechny funkce, které paypal nabízí, proto nechci chytračit a dávat univerzální rady, popisuji jak funguju s paypalem já, a to už nějakých možná 5 let…nikdy jsem neměla problém. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
7.1.15 13:14

Vrácení peněz na PayPal

Ahoj, @lucillee, prosím Tě, ty už máš zkušenost s vrácením peněz na PayPal? Jeden obchodník mi teď peníze posílal zpět, v historii vidím, že platba byla vrácena, ale zůstatek na PayPalu je nulový (viz foto) a na účet se mi ta platba taky nepřipsala. Budu ráda i za zkušenosti jiných uživatelek. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
7.1.15 13:19

Tahle fotka snad bude čitelnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
7.1.15 13:36

Tak už jsem na to všechno přišla nakonec sama. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.1.15 20:28

Nová karta na Paypal

Ahojky holky,
moooc prosím o radu :oops: 31.1. mi skončí platnost platební karty, ale poštou mi přišla už nová karta, kterou jsem hned aktivovala na Paypal a zaškrtla jako primární kartu :D teď nevím co se starou kartou, které za týden vyprší platnost?
Mám ji z paypalu vymazat nebo se sama zablokuje po vypršení platnosti? děkuji za každou radu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
27.1.15 20:38

@romana66 Já jsem ji odstranila :oops:…ale zda to je správný postup, netuším :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
27.1.15 20:45

@romana66 Já jsem teda jen přepsala tu starou na novou…ale měla jsem to tak, že měla stejné číslo karty jako měla ta prošlá a jen ten bezpečnostní kód se lišil. Asi bych ji být tebou odstranila, ale jinak je to řekla bych jedno…stejně se platí tou primární.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
14.3.15 00:06

Mam par hloupych dotazu a moc prosim o rady. Mame s manzelem dohromady jeden ucet, ktery je psan na me jmeno. Kazdy k nemu mame svoji kartu, ani u jedne nemame povoleno placeni pres internet - bali jsme se kvuli bezpecnosti. V bance nam ale nabidli, ze nam mohou vystavit spec. kartu jen pro tyto platby.(neni to karta jako takova, je to jen napsany kod jako cislo karty, platnost a overovaci kod. Proste vse, co se zadava do tech online plateb, akorat to neni typicka karta) tuto „kartu“ mame schovanou doma a nikam ji nenosime. Je psana na manzelovo jmeno a patri k nasemu spolecnemu uctu. Uz rok s ni platim v eshopech, pokud je tam moznost platit paypal. Naposledy pred Vanoci, kdyz jsem neco kupovala, jsem zvolila platbu paypal, ale misto formulare, na ktery jsem byla zvykla, na me vyskocil paypal ucet. Tak jsem se zaregistrovala a platbu provedla, ani nevim jak. :) Od te doby jsem jeste nekolikrat platila, ale opet hezky postaru (zadala jsem cislo karty, platnost a overovaci kod). Az vcera, kdy na me pri zvoleni platby paypal znovu vybehl rovnou paypal ucet, takze jsem jen zadala email, heslo a bylo to. Muze mi nekdo prosim rict, jak to, ze kdyz zvolim platbu paypal, tak nekdy zadavam udaje z karty a nekdy me to rovnou presmeruje na paypall ucet a zadavam pak jen email? Omlouvam se za roman, nezvladla jsem to popsat strucne :) a predem dekuji vsem za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák