Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@blabla123 píše:
Ne všem „ne přátelům“ lze poslat soukromá zpráva. Někdo to může mít uzamknuté.
Jasne, ale muze to zkusit… Pokud si je nechce pridat do pratel, nebo cekat az je pozve nekdo jiny, to je asi jedine reseni…
@Lenka512 píše:
Prosím o radu.
Organizuji tady sraz školy (i jiných tříd) a chtěla bych pozvat další lidi přes FB. Jenže je nemám v přátelích a dávat si je tam nechci všechny
Udělala jsem veřejnou Událost, lze nějak ty lidi pozvat?Děkuji.
Já jsem takhle kdysi kamarádce organizovala rozlučku se svobodou.
Udělala jsem to tak, že jsem si založila druhý fiktivní profil, na něm událost a přes zprávy jsem oslovila všechny pozvané a přidala si je do přátel.
Pak ho můžeš zrušit ![]()
@FreeLady12 píše:
Já jsem takhle kdysi kamarádce organizovala rozlučku se svobodou.
Udělala jsem to tak, že jsem si založila druhý fiktivní profil, na něm událost a přes zprávy jsem oslovila všechny pozvané a přidala si je do přátel.
Pak ho můžeš zrušit
Mimo téma - ony se dají profily rušit? Já myslela, že se pouze deaktivují ![]()
@blabla123 píše:
Mimo téma - ony se dají profily rušit? Já myslela, že se pouze deaktivují
Jo tak to nevim popravdě… já si ho nechala kdybych zase něco organizovala. Nemám tam fotku, prostě nic.
Takže tohle fakt nevím, já to brala automaticky, že se zrušit dá. Nenapadlo mě, že by to nemohlo jít. Tak to jsi mě vyvedla z omylu. ![]()
edit: Ale teď koukám na jednoho kamaráda, který kdysi profil rušil, psal o tom všem dopředu, že bude rušit…
a už ho to nenajde ani ve vyhledávání. Ofiko profil zrušený, na FB neni. Takže asi to jde.
![]()
Prosím, jde nějak na facebooku nastavit, aby člověk viděl jen správce skupiny a jeho příspěvky a ne příspěvky všech členů v té skupině? Potřebuji sledovat jen tu jednu konkrétní osobu a zbytek mi hltí zeď.
Nevíte prosím, jak nastavit, aby přátelé neviděli co všechno komentuji atd.? Např. nakupuji přes Facebook Primark tím, že komentuji fotky a přátelům skáče upozornění, že jsem to a to okomentovala…
To mi taky vadí a zajímá mě, jak to vypnout. Nepotřebuju, aby všichni měli detailní přehled o mých aktivitách na netu.
To mi nejvíc vadilo taky ale do teď jsem na to nepřišla. Ať jsem zakázala v úpravě soukromí cokoliv stejně se jim to zobrazuje.Tak jsem si založila na psaní komentářů novej anonymní profil.Ale asi stačí když to nějaký blb nahlásí a oni vám profil smažou a pro obnovu chtěji občanku, tel. číslo a tak takže kašlu na to a taky nevim jak ten originální profil používat bez toho aby každej věděl co kde píšu.
Dobrý den, prosím o zachování anonymu nebo smazat.(řeším teď opačný problém)Je tu nějaká maminka/žena co se rozhodla naopak vymazat všechny chatovací aplikace?(facebook, instagram, whatsapp, viber apod.) Jak se vám žije, jak se domlouváte s kamarádkami, nechybí vám to?
myslím tím, používat mobil jen na volání, sms…já se na to chystám…děkuji a pěkný den ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o zachování anonymu nebo smazat.(řeším teď opačný problém)Je tu nějaká maminka/žena co se rozhodla naopak vymazat všechny chatovací aplikace?(facebook, instagram, whatsapp, viber apod.) Jak se vám žije, jak se domlouváte s kamarádkami, nechybí vám to?myslím tím, používat mobil jen na volání, sms…já se na to chystám…děkuji a pěkný den
Tak to v dnesni dobe bude dost tezke, malokdo bude chtit komunikovat jen pres sms. Bez facebooku a instagramu bych se i obesla, ale bez whatsappu ne. Vzdyt je to super na posilani fotek zadarmo apod., nedovedu si predstavit posilat MMS a platit za ne.