Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
chtěla jsem se zeptat kdo mi poradí, mám na svým profilu na FB plno známých ale kamarádku tam nemůžu najít ostatní ji mají v přátelích i se jim tam ukazujou co ona píše ale já když jí dam vyhledat tak jakoby prostě nebyla a tak to má i ona semnou, proč jde to nějak změnit?
Nemáte nastaveno to, že vás podle jména, či emailu nemuže nikdo dohledat?
ono se třeba stalo, že tě mohla dát do blokovaných a tím pádem ani ty ju nenajdeš ani ona tebe nenajde, znám to moc dobře(s bývalou kamarádkou, dala si mě do blokovaných a nemůžu ju najít,ale přes profil mnažela ju najdu.ale nevím může v tom být i něco jiného, tohle mě napadlo jako první.
lokofa píše:
Nemáte nastaveno to, že vás podle jména, či emailu nemuže nikdo dohledat?
i to je možné
![]()
Myslím,že kdyby Tě kamarádka zablokovala,tak jí nevidíš nikde,ani její komentáře,pokud jen nejde vyhledat,má nataveno,že nechce umožnit vyhledávání jejího profilu pomocí jména či emailové adresy.
kacenkag píše:
Myslím,že kdyby Tě kamarádka zablokovala,tak jí nevidíš nikde,ani její komentáře,pokud jen nejde vyhledat,má nataveno,že nechce umožnit vyhledávání jejího profilu pomocí jména či emailové adresy.
já nemůžu číst ani její komentáře ani ona moje nic prostě jako kdyby profil neexistoval a jak to zjostím jestli to je bloklí nebo jak to dám dohromady
kacenkag píše:
já nemůžu číst ani její komentáře ani ona moje nic prostě jako kdyby profil neexistoval a jak to zjostím jestli to je bloklí nebo jak to dám dohromady
tak sem koukala i na FB do nastavení jak tam j eto blokování a nikoho zablokovanýho nemám tak proč to nejde?
A u ostatnich ji vidis,kdyz jimmaji v pratelich? Tak na ni klikni.
kacenkag píše:
A u ostatnich ji vidis,kdyz jimmaji v pratelich? Tak na ni klikni.
z mýho fb jí nevidím ani u ostatních, ale když se přihlásí manžel tak tam odtud jí najdu nejde poslat ani žádost o přátelství nic prostě
kacenkag píše:
Tak Tě má zablokovanou ona
jenže od ní sme hledali zase mě a ona mě tam taky nemá
No vždyť ano,pokud Tě ona zablokovala,tak už Tě nevidí,ani Ty jí. To se mohlo stát omylem,klikla u Tebe na Blokovat a bylo to,musí se ona u sebe podívat na blokované osoby a emaily. Nastavení soukromí - Blokování osob a aplikací - Správa blokování .
kacenkag píše:
No vždyť ano,pokud Tě ona zablokovala,tak už Tě nevidí,ani Ty jí. To se mohlo stát omylem,klikla u Tebe na Blokovat a bylo to,musí se ona u sebe podívat na blokované osoby a emaily. Nastavení soukromí - Blokování osob a aplikací - Správa blokování .
aha tak díkys