Kdo uspává v autosedačce? :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
14.5.12 22:00

Znám několik dětí,které vyžadovaly kojo stejně jako tvůj syn a problém byl právě v tom,že spaly vedle maminky- cítily mléko. Ve chvíli,kdy přešly na režim a do své postýlky dál od maminky,vše se urovnalo a vyspali se oba dotyční.
Podle mne je to stále celé špatně, jak uspávání v autosedačce,tak toto časté kojení, tak spaní u vás v posteli. Syn je už dost zralý na samostatný a KLIDNÝ spánek,jen je potřeba mu dát podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.5.12 22:04

A k jídlu- už bych ho dávno učila na kousky- ráno třeba chléb,nebo toust s žervé,tvrdý sýr,jakákoli pomazánka,vše na kostičky a pomalu učit sám jíst, svačina třeba ovoce ,oběd,sváča třeba jogurt s ovocem a ta ta kaše. To v tomhle věku úplně stačí a na noc jedno- dvě kojení. Není třeba tak často,jak píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
14.5.12 22:06
@verjanku píše:
@ivuska.h
Přitulený usne i u manžela - bez prsa :mrgreen: . Neušiju na nás další bič, že bez nás neusne a nějaký vzdálení se od syna už nebude reálné vůbec? :nevim:

jestli je to závisláček an sedačce, tak bude závisláček i na lidském těle. takže ano, ušiješ si na vás bič.
pokud ti to nevadí, že nebudeš jen tak moct odejít pryč a svěřit koupání a uspávání třeba baičce, aby sis orazila… tak je to v pořádku.
pokud by tě to štvalo, holt bez breku to nepůjde.

vyčmuchá mlíko mě Vojta vyčmuchal a budil se, když jsem šla spát, ještě dlouho po tom, co jsem ho přestala kojit (8m). tak to asi mlíkem nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797

@berry4
Chtěla bych ještě zachovat kojení a já v podstatě kromě té noci a rána-snídaně nekojím. Když přestanu kojit v noci, myslím, že se mi mléko na 1 kojení denně nezachová a přestane se mi tvořit a to bych byla nerada…
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920

@ivuska.h - přesně moje řeč. Jak píšeš něco okolo hlavy - Kuba má v postýlce okolo sebe kojicí polštář - přesně z těch důvodů, aby měl pocit bezpečí. Teď už ho budu muset sebrat, protože v noci cestuje a občas si lehá i přes ten polštář :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.5.12 22:08

Není pravda,produkce se ti upraví podle výdeje. Takže bud´chceš radu a přestaneš s tímhle cirkusem,nebo jsi neměla zakládat tuhle diskusi .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
14.5.12 22:08

@berry4
Takže na snídani místo kojení chléb? A kojit jen na noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
14.5.12 22:09
@berry4 píše:
Není pravda,produkce se ti upraví podle výdeje. Takže bud´chceš radu a přestaneš s tímhle cirkusem,nebo jsi neměla zakládat tuhle diskusi .

Chci radu…jaký cirkus? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
14.5.12 22:13
@verjanku píše:
@berry4
Takže na snídani místo kojení chléb? A kojit jen na noc?

Malý má 16m, nakojím kolem 6hod, v 8 má normoš snídani. Pak už nekojím.
Ale v 9m jsem kojila ráno, před denním spánkem a pak ještě hodinu po večerní kaši jsem nakojila. On byl šílený, normálně jedl a ještě chtěl kojo :mrgreen: Ale v noci už nedostal. Postupně jsem odbourala kojení před den. Nedávno jsem zrušila kojo večer. Zbylo jenom to ranní. S tvorbou mléka problém nemám.
Večer uloží jak manžel, tak babička… Malému je to jedno.

Příspěvek upraven 14.05.12 v 22:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.5.12 22:13

Klidně malému můžeš nabídnout prso přes den. Kde je problém? ;) Je už dost velký,aby začal používat svoje ruce k obživě- kládat si sousta do úst,žvýkat,po snídani můžeš ze začátku dokojit,moc toho takhle nepojí, než si zvykne.,potom odsunout MM ke svačince...... Klidně můžeš odpo po svačině a jakmlie si navykne na samostatný spánek,tak budeš kojit podle toho,jak bude třeba. Mléko se ti neztratí,jen se upraví příjem-výdej. O tom celém to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.5.12 22:14

@verjanku :lol: s tím,co ted´děláte- uspávávní v autosedačce,koení co 2-3 hodiny- zbytečné úplně všechno .Viz výše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
14.5.12 22:16

Díky za rady, možná trošku vypadám jako trotl :mrgreen: , ale to skloubení jídla, kojení, atd je pro mě ještě trochu neznámá, přece jen mám první dítě a zkušenosti žádné. Díky za vaše rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
14.5.12 22:16

Já tedy Káju kojila pár měsíců taky už jen jednou - nad ránem. A mlíčko bylo. Toho bych se nebála. Já si nemyslím, že je třeba věci hrotit a že existuje jedno správné řešení (spát ve své postýlce, ideálně ve svém pokoji) pro všechny děti. Ta autosedačka je tedy trochu mimo, ale jinak dělej to, co vám oběma vyhovuje. Moje osobní zkušenost je, že ani kojení ani spaní nebylo potřeba lámat přes koleno. Všechno prostě nějak přišlo, když to přijít mělo. Ve chvíli, kdy tě to bude vyčerpávat a budeš cítit, že už to tak nechceš, tak pak to řeš. Ale jestli je to jen pocit, že se něco nějak má dělat, tak pak bych se na to vykašlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
14.5.12 22:18

@verjanku neboj, taky mám první dítě a před tím jsem nikoho nekojila a neučila jíst. Přesto se to všechno nějak udělalo. Jenom z něho prostě nebuď tolik vyplesklá. V 9m už nemá v noci hlad, není potřeba, aby takhle jedl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
14.5.12 22:18

@berry4 Proč ten nepříjemný tón? Trochu zbytečné, ne? Jestli tě to rozčiluje, tak běž dělat něco jiného a nech zakladatelku řídit její diskusi.

Příspěvek upraven 14.05.12 v 22:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401