Znáte to taky? Najednou přestala spát

135
5.5.12 06:11

Znáte to taky?

Ahoj,potřebuju radu.Naše 10-ti měsíční mimi najednou přestala v noci spát.Dříve spala celou noc bez problému a najednou se budí každé 2 hodiny.Přes den spí tak 2-3 hodiny po obědě.Zkoušela jsem jí dát i Paralen,jestli to nejsou zase zuby,ale nic.To když ji lezl první zub,tak spala líp nežli ted.Znáte to taky některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
489
5.5.12 06:37

Je to normální. Režim miminek se mění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
5.5.12 07:09

Jo. Nam to zacl delat syn cca pred 14 dny. Taky to svadime na zuby a asi taky zbytecne.

• Citovat
  • Upravit
14090
5.5.12 07:42
@Crispina píše:
Je to normální. Režim miminek se mění.

Přesně tak!
mění se režim, u nás ted nastalo téměř to samé, do toho ještě skoro nechce pít mléko tak jí musím nutit a doufat, že se to brzy zase srovná :roll: Přeju pevné nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
5.5.12 08:14

Malá to začala taky dělat, ale je to od té doby co začaly ty vedra, mléko moc nechce ale čaje vypije klidně 200ml za odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
5.5.12 08:35

no to je pravda,taky nechce mleko a porad jen caj.Doufam,ze se to zklidni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
5.5.12 14:14

@koblizek0434 Je to normální. Časem se to obvykle samo upraví. Akorát ten název diskuze by to chtělo trochu upravit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
5.5.12 22:20

Naše desítiměsíční mimi začalo zase šílet kolem usínání. Ještě před 14-ti dny jsem ho v 19,20 dala do postýlky a v 19,40 bezpečně spinkal, šla jsem tak jednou, dvakrát. Posledních 14 dnů řev na třičtvrtě hodiny a nic nepomáhá. Jsem z toho dost nešťastná, taky nevím, co se děje. Zubů má sedm a nikdy kolem toho nebylo moc pláče, takže nevím, na co to svést… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nejedlik
2.6.12 11:11

vlastní zkušenost

Jelikož to mám asi v čerstvější paměti než vy, chci se podělit o svůj pohled dítěte na podobné situace. Někdy ve dvou letech jsem najednou přestala jíst a přestala spát. Jestli jsem pila, to si nejsem jistá. Každopádně spala jsem prý tak od půlnoci do šesti (do postele za velkého řevu), po obědě vůbec. Tomu jídlu jsem se nedokázala tak účinně bránit, takže jsem si dlouho nesla třeba traumata ze školky, kde jsem musela celé odpoledne sedět nad polívkou, na kterou jsem neměla chuť ani hlad, zatímco si ostatní děti hrály… Nejspokojenější jsem byla, když mi doma řekli, že dokud to nesním, nedostanu nic jiného. (To mi vyhovovalo, protože jsem nic nepotřebovala.) A terčem popichování jsem zůstala i na střední, kdy jsem si skoro nikdy nedávala oběd, stačil mi třeba jogurt nebo sušenka… A co je důležité: co si pamatuju, byla jsem vždy vyšší i těžší, než moji vrstevníci…

Takže: Jestli je to nemoc, je určitě důležité zjistit jaká - a hlavně z čeho pramení. (samozřejmě zlaté pravidlo neřešit důsledek, ale původ) Ale jestli to nemoc není (já jsem celý život (ťuk ťuk) zdravá jako řípa) a přesto je to dítě nuceno, aby se chovalo ‚normálně‘, možná si ponese trauma dosmrti…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510