Kdo uspává v autosedačce? :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7797
14.5.12 22:19

@Káka74
Krásně jsi to napsala :potlesk: . Děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.5.12 22:21

@Káka74 co tě prudí? Mám tam dodat nějaké zdrobnělinky a kudrlinky,aby to sedělo tvému vkusu? Píšu prostě jak to je a tím to končí. Kdybych chtěla být nepříjemná,bude to vypadat jinak :mrgreen:

Příspěvek upraven 14.05.12 v 22:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
14.5.12 22:22

Za nic. Nemám ráda, když si někdo myslí, že má patent na rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
14.5.12 22:23

Holky, nehádejte se. Já děkuju vám oběma za vaše názory a rady!
@berry4
Můžu se zeptat, jak jsi psala, že na chleba žervé, sýr, atd…? Můžu třeba Lučinu, nebo nějaké takové sýry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
14.5.12 22:25

@verjanku můžeš i Lučinu i máslo. Vyhni se taveňákům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
14.5.12 22:26

@omites
A tvrdý sýr klasický 30% Eidam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
14.5.12 22:27

@berry4 No, každý to máme jinak.

Hádat se rozhodně nechci.

Příspěvek upraven 14.05.12 v 22:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
14.5.12 22:28
@verjanku píše:
@omites
A tvrdý sýr klasický 30% Eidam?

ten od roka, tam je hodně bílkovin. Stejně jako v tvarohu.
Až ten tvrdý sýr budeš kupovat, tak dělají Eidámek, ten je bez konzervantů a se sníženým obsahem soli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
14.5.12 22:30

Díky moc! Tak zítra půjdu nakoupit Lučinu a budeme zkoušet :). Dnes to tady balím. Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.5.12 22:30

Ano,právě žervé,Lučinu - bez příchuti,tvrdý sýr nejlépe 45 % ,tunákovou pomazánku,droždovou… klidně si doma udělej do žervé (vše již dávno může ) třeba pažitku nadrobno, můžeš zkusit i kousky zeleniny-rajče,salát. okurek , ředkev … fantazii se meze nekladou,prostě experimentuj a zkoušej,co mu bude chutnat.
Já dělám dodnes „švédský stůl“ , pestrost nadevše, klidně můžeš už i vánočku třeba s máslem,nebo domácí marmeládou.
Zkus chléb bez kůrky,toustový chléb…
Bude to možná chvíli trvat,než na to přijde,ale je nejvyšší čas,aby se naučil jíst kousky,to sejné oběd- jen mačkat vidličkou a na svačinu ovoce na kousky-banán,broskev,meloun..... Nech ho to zkoušet jíst samotného,co bude chtít.
A kojit můžeš klidně přes den jako dokrm,nebo když si řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
14.5.12 22:35

@verjanku skloubit kojení a příkrmy není žádný problém, vůbec z toho nedělej vědu ;) Jestli chceš kojit třeba 2× denně, není problém. Já kojila syna 2× denně do roka a půl. Vždycky ráno po probuzení (aspoň jsem nemusela hned ještě polomrtvá chystat snídani :mrgreen: ) a pak před spaním. Na roce jsem kojila 3×…jednou ještě před poledním spaním. Před spaním jsem tedy vždycky kojila po jídle, takže spíš jako uklidňovací rituálek než že by se měl plnohodnotně nakrmit.

Tu autosedačku bych mu sebrala ze dne na den. Určitě to pro oba bude menší trápení, než se pokoušet o nějaký postupný přesun. Pokud ti nevadí uspávání, tak uspávej. Můžeš zapojit i chlapa. Já si pořád myslela, jak syn beze mě prostě neusne a chlap ho nedokáže sklidnit, aby spal. Pak jsem šla na firemní večírek (to byl klukovi rok a půl) a chlap neměl jediný problém. Takže zmiz z domu a nech to na chlapovi, oni si občas dokáží poradit mnohem líp, než my a ty děti to vědí, že oni se s nimi mazat nebudou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
14.5.12 22:36

@berry4
Domácí marmeládu asi dávat nebudu, protože ji dělá manželova maminka - já to neumím a ta ji má strašně sladkou, ale opravdu hodně. A obědy mačkáme vidličkou v podstatě od začátku přikrmování, kousky nám šmakují. Do ruky jsem dávala hrušku, to mu jelo, banán mu nechutná vůbec. Ředkvičku už taky může? To jsem četla, že se může až od roka :think: . Dvakrát jsem mu dala na chvíli žmoulat rohlík a to se mu taky líbilo, myslím, že chleba na kostičky se mu bude líbit :palec:
Díky a dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
15.5.12 06:36

@berry4 Teda já bych ti ale odporovala, já si myslím, že 8,5 měsíční dítě má na chleba k snídani ještě čas… V tomto věku je mléko k snídani naprosto vyhovující. Bohatě stačí najet na snídaně až po 10 měsíci života. Ale fakt nevím, všechnu moudrost světa jsem nesežrala, tak se možná pletu :think: :P Jako úplně zbytečně tu na zakladatelku vyjíždíš… Nikdo není dokonalý, krom pár vyjímek, kam se jistě řadíš a většina lidí chybuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
15.5.12 06:37
@verjanku píše:
@berry4
Domácí marmeládu asi dávat nebudu, protože ji dělá manželova maminka - já to neumím a ta ji má strašně sladkou, ale opravdu hodně. A obědy mačkáme vidličkou v podstatě od začátku přikrmování, kousky nám šmakují. Do ruky jsem dávala hrušku, to mu jelo, banán mu nechutná vůbec. Ředkvičku už taky může? To jsem četla, že se může až od roka :think: . Dvakrát jsem mu dala na chvíli žmoulat rohlík a to se mu taky líbilo, myslím, že chleba na kostičky se mu bude líbit :palec:
Díky a dobrou noc :mavam:
Ředkvičky bych fakt ještě nedávala…Já bych mu na snídani ještě to mléko v klidu nechala :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
15.5.12 07:24

@monika32
Dobré ránko! Díky za názor, ještě teda radši počkám, přece jen mu nic neuteče :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí