Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim
Vim ze se to tu probiralo uz nekolikrat ale bylo to uz davno rada bych vedela zda se snazi ted v roce 2017nekdo a zda to nekomu vyslo a po jak dlouhe dobe atd ![]()
Tohle by mě doma nenapadlo, když by to nešlo zaplatila bych si iui.
@Lililianka píše:
Zdravim
Vim ze se to tu probiralo uz nekolikrat ale bylo to uz davno rada bych vedela zda se snazi ted v roce 2017nekdo a zda to nekomu vyslo a po jak dlouhe dobe atd
Řekla bych, že v říjnu roku 2017 celkově moc snažilek z toho roku, které už mají dítka, nebude ![]()
Syn se narodil letos na jaře, počat byl „stříkačkou“. Na třetí sérii pokusů (tj. třetí ovulaci od začátku snažení).
@warita píše:
Co to presne znamena strikackou? To je in vitro?
Stříkačkou, doma. Předpokládám i, že tak to zakladatelka myslí.
Holky já se asi zeptám úplně hloupě, ale proč stříkačkou? Není normální styk lepší? Nerýpu, jen nerozumím. ![]()
@aiwwa píše:
Holky já se asi zeptám úplně hloupě, ale proč stříkačkou? Není normální styk lepší? Nerýpu, jen nerozumím.
Predpokladam, snad se nemylim, ze jsou ruzne duvody, napr.: lesbicky odmitajici styk s muzem, zeny, ktere s darcem (kamarad?) nechteji spat, nejake poruchy na strane muze atd.
@BloomingGorgeous píše:
Predpokladam, snad se nemylim, ze jsou ruzne duvody, napr.: lesbicky odmitajici styk s muzem, zeny, ktere s darcem (kamarad?) nechteji spat, nejake poruchy na strane muze atd.
aha, už rozumím.
Jo a pak jeste jedna kategorie, kterou jako jedinou nechapu: zeny, ktery vytahnou kodnom z kose popr. vyplivnou sperma z ust a aplikuji tajne strikackou. Mam pocit, ze Boris Becker narazil na jednu takovou, ale mozna se pletu. ![]()
Příspěvek upraven 13.10.17 v 17:45
@aiwwa píše:
Holky já se asi zeptám úplně hloupě, ale proč stříkačkou? Není normální styk lepší? Nerýpu, jen nerozumím.
Z hlediska pravděpodobnosti početí asi jo, je to lepší. Ale nám s partnerkou se ta představa vůbec nezamlouvala a ani otec syna, náš nejlepší přítel, z té představy úplně na větvi nebyl ![]()
@SlečnaDahlia píše: Řekla bych, že v říjnu roku 2017 celkově moc snažilek z toho roku, které už mají dítka, nebudeSyn se narodil letos na jaře, počat byl „stříkačkou“. Na třetí sérii pokusů (tj. třetí ovulaci od začátku snažení).
A mela jste normal strikacku nebo jakou?
@SlečnaDahlia píše:
Stříkačkou, doma. Předpokládám i, že tak to zakladatelka myslí.
Ano mysleno takto
@aiwwa píše:
Jelikoz to nekterym parum takto nejde a nemaj tolika penez na umele a cetla jsem ze by to slo i takto
@Lililianka píše:
A mela jste normal strikacku nebo jakou?
Ano, jednu z těch větších, klasickou z lékárny (větší, aby byla možnost ejakulovat přímo do ní).
Příspěvek upraven 13.10.17 v 17:53