Kdo zkouší otěhotnět stříkačkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
398
24.10.17 06:46
@Lililianka píše:
Pisnete mi zpravu muzem si dat vedet zda vyslo ci ne :palec:

Povedlo se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
24.10.17 06:48
@Anonymní píše: :( skoda, ale vyjde to! nesmime to vzdat! :palec:

Povedlo se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.17 08:28
@Lililianka píše:
Povedlo se?

Zatim ne :( MS prisla o 6 dni pozdeji, tak uz jsem si delala nadeje. Co u vas, povedlo se?

• Citovat
  • Upravit
398
24.10.17 08:45
@Anonymní píše:
Zatim ne :( MS prisla o 6 dni pozdeji, tak uz jsem si delala nadeje. Co u vas, povedlo se?

Zatim taky ne ted cekam na ovu na vikend tak zkusime vim ze jste anonymne ale pisnete mi zpravu at si muzu o tom s nekym popovidat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
24.10.17 21:06
@Anonymní píše:
Zatim ne :( MS prisla o 6 dni pozdeji, tak uz jsem si delala nadeje. Co u vas, povedlo se?

Ja si dnes i objednala ovu test at trefim opravdu spravnej den tak drzte pesti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.17 21:12

@Lililianka držím palce a dej vědět jak to dopadlo! Já používám ovu testy od Dr. Maxe, ale přijde mi, že mi ukazují ovu 3 dny, což asi není pravda (nebo nevim). No zkusíme to ještě do vánoc a pak bohužel asi IUI :,( jinak když bys měla rady a nápady jak to stříkačkou udělat co nejlíp tak dej vědět ;)

• Citovat
  • Upravit
398
24.10.17 21:33
@Anonymní píše:
@Lililianka držím palce a dej vědět jak to dopadlo! Já používám ovu testy od Dr. Maxe, ale přijde mi, že mi ukazují ovu 3 dny, což asi není pravda (nebo nevim). No zkusíme to ještě do vánoc a pak bohužel asi IUI :,( jinak když bys měla rady a nápady jak to stříkačkou udělat co nejlíp tak dej vědět ;)

No na rady jsou lepsi prave zpravy ale chapu ze asi nechces dnes s ovu testama jsem nakoupila vic veci no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.17 21:44

@Lililianka psala jsem ti zpravu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.18 10:32

Holky, před pár měsíci jsem řešila stejnou otázku. Jestli lze otěhotnět přes stříkačku… A to z důvodu, že se roky potýkáme s poruchou erekce u manžela, a styk se pro nás stal dost stresující/těžko proveditelnou záležitostí, a viselo to mezi námi jako velký otazník, jelikož jsme po dítěti toužili. Okolí nám neustále kladlo dotazy, proč ještě nechodíme s kočárkem, na co čekáme… Nicméně mnoho diskuzí mne přivedlo na nápad, zkusit otěhotnět přes stříkačku - i když popravdě jsem tomu moc nevěřila, řekla jsem si, že to zkusíme a uvidíme. Manžel by trošku skeptik a říkal mi, že takhle „jednoduše“, to přece nemůže fungovat. Nicméně proti „pokusu“ nic nenamítal. V prvních lékařských potřebách jsem koupila nejmenší dostupnost injekční stříkačku - myslím, že o obsahu 4ml a kelímek s víčkem. Jelikož mám pravidelný cyklus a poměrně znatelnou ovulaci, tušila jsem, kdy bude vhodná doba. Manžel „odebral vzorek svých plavců do kelímku, předal mi jej ráno a já už jen nabrala do injekce a aplikovala do sebe. Poležela jsem si asi 30minut v posteli a dobrý. První měsíc jsme udělali tento pokus jednou - a nic. Druhý měsíc jsme udělali v době ovulace tyto pokusy dva po sobě jdoucí dny. Další měsíc už jsem žasla nad pozitivním těhotenským testem. Ted jsem už ve 4 měsíci a vše je v pořádku. Slíbila jsem si, že když se to náhodou povede, napíšu do diskuze, abych dodala naději i jiným, kteří řeší stejný problém. Příroda je mocná čarodějka a jsem moc ráda, že to vyšlo :kytka: Jelikož v tyto měsíce neproběhl žádný "pokus“ o styk jako takový, můžu jiný způsob otěhotnění vyloučit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.3.18 19:33

První pokus

Ahoj, chci se zeptat teď jsem poprvé zkoušela strikackovou metodu, máme tam taky nejaky problém s přítelem, ale určitě to nedelam za zády :pocitac: ale mám klasickou malou strikacku neee tu 20ml a žádnou hadicku.. proste jsem zjistila ze mám ovulaci a po sexu jsem si oprela nohy aby byli nahoře a přítel mi to tam vypravil a chvíli jsem tak ležela… myslíte, ze je šance, někdo kdo ma zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.3.18 20:11

Anonym 19:30
Já takhle jednou otěhotněla. Žádnou hadičku jsme taky nepoužili. Také držím palce.

• Citovat
  • Upravit
53518
15.3.18 20:13
@Anonymní píše:
První pokusAhoj, chci se zeptat teď jsem poprvé zkoušela strikackovou metodu, máme tam taky nejaky problém s přítelem, ale určitě to nedelam za zády :pocitac: ale mám klasickou malou strikacku neee tu 20ml a žádnou hadicku.. proste jsem zjistila ze mám ovulaci a po sexu jsem si oprela nohy aby byli nahoře a přítel mi to tam vypravil a chvíli jsem tak ležela… myslíte, ze je šance, někdo kdo ma zkušenosti?

Když má co dát do stříkačky, tak kde je problém? Jinak pravděpodobnost je i u normálního styku cca 20%? Někdo to tady psal…Trvá to i rok a lidi se normálně milujou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.18 20:46

@Russet Třeba v nedostatečné erekci, v neschopnosti ejakulovat do ženy, v nějakém psychickém bloku partnera, ve velikosti penisu..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.18 14:20

Ano otehotnela jsem takto

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.18 14:22

A jak dlouho vám to trvalo než jste otěhotněli?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex