Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lililianka píše:
Pisnete mi zpravu muzem si dat vedet zda vyslo ci ne
Povedlo se?
@Anonymní píše:skoda, ale vyjde to! nesmime to vzdat!
Povedlo se?
@Lililianka píše:
Povedlo se?
Zatim ne
MS prisla o 6 dni pozdeji, tak uz jsem si delala nadeje. Co u vas, povedlo se?
@Anonymní píše:
Zatim neMS prisla o 6 dni pozdeji, tak uz jsem si delala nadeje. Co u vas, povedlo se?
Zatim taky ne ted cekam na ovu na vikend tak zkusime vim ze jste anonymne ale pisnete mi zpravu at si muzu o tom s nekym popovidat ![]()
@Anonymní píše:
Zatim neMS prisla o 6 dni pozdeji, tak uz jsem si delala nadeje. Co u vas, povedlo se?
Ja si dnes i objednala ovu test at trefim opravdu spravnej den tak drzte pesti ![]()
@Lililianka držím palce a dej vědět jak to dopadlo! Já používám ovu testy od Dr. Maxe, ale přijde mi, že mi ukazují ovu 3 dny, což asi není pravda (nebo nevim). No zkusíme to ještě do vánoc a pak bohužel asi IUI
jinak když bys měla rady a nápady jak to stříkačkou udělat co nejlíp tak dej vědět ![]()
@Anonymní píše:
@Lililianka držím palce a dej vědět jak to dopadlo! Já používám ovu testy od Dr. Maxe, ale přijde mi, že mi ukazují ovu 3 dny, což asi není pravda (nebo nevim). No zkusíme to ještě do vánoc a pak bohužel asi IUIjinak když bys měla rady a nápady jak to stříkačkou udělat co nejlíp tak dej vědět
No na rady jsou lepsi prave zpravy ale chapu ze asi nechces dnes s ovu testama jsem nakoupila vic veci no ![]()
Holky, před pár měsíci jsem řešila stejnou otázku. Jestli lze otěhotnět přes stříkačku… A to z důvodu, že se roky potýkáme s poruchou erekce u manžela, a styk se pro nás stal dost stresující/těžko proveditelnou záležitostí, a viselo to mezi námi jako velký otazník, jelikož jsme po dítěti toužili. Okolí nám neustále kladlo dotazy, proč ještě nechodíme s kočárkem, na co čekáme… Nicméně mnoho diskuzí mne přivedlo na nápad, zkusit otěhotnět přes stříkačku - i když popravdě jsem tomu moc nevěřila, řekla jsem si, že to zkusíme a uvidíme. Manžel by trošku skeptik a říkal mi, že takhle „jednoduše“, to přece nemůže fungovat. Nicméně proti „pokusu“ nic nenamítal. V prvních lékařských potřebách jsem koupila nejmenší dostupnost injekční stříkačku - myslím, že o obsahu 4ml a kelímek s víčkem. Jelikož mám pravidelný cyklus a poměrně znatelnou ovulaci, tušila jsem, kdy bude vhodná doba. Manžel „odebral vzorek svých plavců do kelímku, předal mi jej ráno a já už jen nabrala do injekce a aplikovala do sebe. Poležela jsem si asi 30minut v posteli a dobrý. První měsíc jsme udělali tento pokus jednou - a nic. Druhý měsíc jsme udělali v době ovulace tyto pokusy dva po sobě jdoucí dny. Další měsíc už jsem žasla nad pozitivním těhotenským testem. Ted jsem už ve 4 měsíci a vše je v pořádku. Slíbila jsem si, že když se to náhodou povede, napíšu do diskuze, abych dodala naději i jiným, kteří řeší stejný problém. Příroda je mocná čarodějka a jsem moc ráda, že to vyšlo
Jelikož v tyto měsíce neproběhl žádný "pokus“ o styk jako takový, můžu jiný způsob otěhotnění vyloučit.
První pokus
Ahoj, chci se zeptat teď jsem poprvé zkoušela strikackovou metodu, máme tam taky nejaky problém s přítelem, ale určitě to nedelam za zády
ale mám klasickou malou strikacku neee tu 20ml a žádnou hadicku.. proste jsem zjistila ze mám ovulaci a po sexu jsem si oprela nohy aby byli nahoře a přítel mi to tam vypravil a chvíli jsem tak ležela… myslíte, ze je šance, někdo kdo ma zkušenosti?
Anonym 19:30
Já takhle jednou otěhotněla. Žádnou hadičku jsme taky nepoužili. Také držím palce.
@Anonymní píše:
První pokusAhoj, chci se zeptat teď jsem poprvé zkoušela strikackovou metodu, máme tam taky nejaky problém s přítelem, ale určitě to nedelam za zádyale mám klasickou malou strikacku neee tu 20ml a žádnou hadicku.. proste jsem zjistila ze mám ovulaci a po sexu jsem si oprela nohy aby byli nahoře a přítel mi to tam vypravil a chvíli jsem tak ležela… myslíte, ze je šance, někdo kdo ma zkušenosti?
Když má co dát do stříkačky, tak kde je problém? Jinak pravděpodobnost je i u normálního styku cca 20%? Někdo to tady psal…Trvá to i rok a lidi se normálně milujou ![]()
@Russet Třeba v nedostatečné erekci, v neschopnosti ejakulovat do ženy, v nějakém psychickém bloku partnera, ve velikosti penisu..