Kdy a kde jste začaly rodit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5307
4.5.14 14:01

@Luca10 já taky nic necítila, jen najednou ze mě teklo něco teplého
@WERISKA já po tom taky netoužila, synáček se rozhodl sám, a to mi slibovali přo příjmu 5h před narozením, že bude mít 3,4kg, tak jsem se začala bát kolik bude mít. Jelikož u staršího odhadovali 2,7 a měl 3,4kg. Ale že se dostane až na rovných 4000g 8o jsem nečekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
4.5.14 14:04

Mně začaly kontrakce 39+6 v pět odpoledne když jsem v Shopping parku nakupovala poslední dárky. Chlapovi jsem nic neřekla, zašila se na wc a měřila. Byly po 8min. Ještě jsem si v pizzerii dala pizzu a odřídila auto domů přes 50km. Jak jsme vjeli do města tak jsem se nenápadně zmínila, že mám kontrakce po 7min a že ještě musím do Alberta pro dárek babičce. Tak mi to zavrhl a hnal mně domů. Tam jsem furt čekala kdy to bude po 5min. Ve dvě ráno jsem sežrala balík párků a ve čtyři jsme jeli. Malý se narodil až v 10dopoledne.. Dokud mi nepíchli vodu kontrakce nebyly nic extra :lol: v šest jak ji píchli začlo jiné tóčo :twisted:

• Citovat
  • Upravit
5635
4.5.14 14:06

Ja tedy mela porod vyvolavany, takze nic extra.Ale ja osobne jsem se narodila v Podoli na lavicce pred porodnici. Mamka uz nedosla:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
4.5.14 14:07
@Blešík píše:
@Sibyla0 tak to mladý slušně chutnalo :pankac:. U mě naopak, kluk obří při porodu, ale ještě po měsíci skoro na stejný váze :roll: spavej netahavec. Po tom měsíci se rozjel že by mi prsa utrhnul :lol:@WERISKA to je hroznej mazec 8o zvlášť když kluk byl skoro 5× větší :lol: Já si tutově ty týdny navíc vybírám za tebe :lol:

Já jsem si taky v porodnici řekla, že ty týdny někomu daruji. :mrgreen: A Ty jsi vyhrála. :mrgreen: :kytka: máš radost? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
4.5.14 14:17

@hani86 u mě to sedělo..a taky jsem měla vymyšlené různé scénáře, co budu dělat a komu volat podle toho jak porod začne..
Nakonec první 39+4 začal pocitem na zácpu, a slabými kontrakcemi v neděli během dne, večer začaly silnější kontrakce kolem 20h, ale dala jsem si vanu, ostříhala nehty a koukala na TV. Zkusila jsem jít spát, ale před 1h jsem šla na wc a zjistila že slabě krvácím, tak jsme se sbalili, zavolali taxi a jeli do porodnice. Příjem po 2h, malý se narodil ve 4h v pondělí. Takže manžel jen ráno zavolal do práce že nepřijde.
Druhý porod 38+5, tvrdnutí břicha během pátku, ale vzhledem k staršímu dítku jsem se moc nepozorovala. Při uspávání slabé kontrakce, po 20h silnější, opět vana, houpání na balonu, 22.30 jsem volala hlídání,23.40 příjem na porodním oddělení, 0.15 v sobotu narození mimča. Následoval víkend, takže pohoda.
Oba porody začaly kolem víkendu, a večer, děti se narodily v noci. Cesta autem tichým temným městem, světlýlka, pohoda v porodnici..to si pamatuju hodně. Rána už byla s miminkem a začalo sžívání a nemocniční režim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
4.5.14 14:17

@hani86 poprvé to zlehoulinka začalo v jednu ráno takovými „poslíčky“, které jsem zaspávala tak do tří..pak už se jen převalovala v posteli, v pět ráno mně to z pelechu už vyhnalo a to už jsme měla jasno, že je TO tu.
Podruhé mi ve 4:30 ráno v posteli začala odtékat plodová voda, vylítla jsem z postele a pár kroků od postele už jen stála a ono to teklo a teklo, až mi manžel musel donést lavor ;) Takže taky bylo jasno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
4.5.14 14:20

Mně oba porody začaly slabým odtokem plodové vody (u prvního kolem půlnoci, u druhého ráno v osm po probuzení), takže jsem pak po pár hodinách jela do porodnice. Kontrakce začaly až tam. Syn se narodil v 16.45, dcera až druhý den v 9.47.

Příspěvek upraven 04.05.14 v 14:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
4.5.14 14:22

@sara1000 8o 8o tak hlavně že dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
4.5.14 14:23

Taky jsen se pred poridem bala, ze to na me prujde v mhd, venku atd.. Nakonec jsen byla rada, ze jdu na vyvolavacku..
Moje Mamka me porila v aute cestou do porodnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
4.5.14 14:29

Obe deti ca. ve 4 rano doma v posteli… u obou jsme byli po 6 hodine v porodnici… prvni na svete ve 14:30, druha v 7:15 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
4.5.14 14:36

Mne praskla voda. Kontrakce zacaly az za tri hodiny v porodnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
4.5.14 14:47

První 39+1, porod v noci, o půlnoci mě vzbudily první slabé kontrakce, ale zaspat už se to nedalo, po páté jsme jeli do porodky, malý se narodil v půl deváté akutní SC.
U druhého 38+4 mi párkrát za dopoledne zabolelo břicho jako při MS, od poledních hodin to už nepřestávalo, ve tři odpo v poradně monitor, který nic neukázal a prohlídka u dr, že prý jako něco se začíná dít, ale bude to pár dní ještě trvat, v pět už jsem doma při kontrakcích lezla po čtyřech, po osmé porodka a před jedenáctou se malý narodil. Vodu mi u obou píchali až v porodnici.
Takže klid, všechno stihneš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
4.5.14 14:48

Já začala mít bolesti na večer, když jsem byla u „přítele“, kontrakce byly po 5 min., ale ještě jsem si počkala :D porodnici jsem měla kousek od něj, kde bydlí, ale něco mi říkalo, že musím jet dom přes půlku města :D pořád jsem se rozhodovala a nakonec jsem s těma kontrakcema jela dom, na zastávce jsem pochodovala sem a tam, protože jsem si myslela, že snad porodím na té zastávce :D a pak ještě když ten trolejbus tak házel sebou a ty tlaky na spodek ještě k tomu :D, ale naštěstí jsem to stihla, dojela jsem dom a asi po půl hodině se to už nedalo vydržet, tak se jelo do porodnice a 15 min. před 00:00 se mi narodila přesně na termín dcerka :) myslím, že kdybych se ještě dýl nějak zdržela, tak porodím možná aj někde venku :D

Příspěvek upraven 04.05.14 v 14:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9696
4.5.14 14:49

@hani86 39+1 v 0,30 doma v posteli. Praskla mi voda. Dítě narozeno 14,45 sekcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
4.5.14 15:10

V sedm ráno jsem se probudila a chtělo se mi čůrat, tak jsem si došla a ještě jsem chtěla na chvíli zalehnout, ale jak jsem lezla do postele, tak mi praskla voda. Pak jsem dvě hodiny doma ještě uklízela, jela do podrodnice, tam žádný nález, šoupli mě na čekatelský pokoj, donesli oběd, začly mi bolesti. PA mi to nevěřila, že prý to jsou jen poslíčky, když jsem pořád otravovala, tak že se milostivě podívá a už se šlo na sál. :mrgreen: To mi ještě říkala, ať mi manžel přinese nějaké čtení, že ještě zvládnu celou knížku a :mrgreen: Večer byla dcerka venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí