Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hezký den,
ráda bych se zeptala zkušených cestovatelů, zda neví kdy tak bývají akce na letenky?
Minulý rok mi přišlo, že jich bylo dost a teď jsem zatím nic moc neviděla. (Ikdyž je teprve únor vím) ![]()
Potřebuju nejlíp na duben (popř. Květen) do Londýna jen na víkend a zatím to na dobré ceny (skrz časy letů) nevypadá. ![]()
Zatím jsem našla dobrý na březen, ale stále doufám v ten duben. Tak jestli má cenu čekat, na jarní akce třeba. ![]()
Pres nizkonakladovku (Ryanair, EasyJet, WizzAir apod.) koupis levne az cca 6 tydnu pred. Neni to pravidlo, ale z 80 % ano. My loni kupovali Milano nekdy ve druhe polovine brezna a leteli zacatkem dubna.
Meli jsme akci 1+1 letenka zdarma, jestli i letos Ryanair takovou akci udela, kdo vi. Spis si myslim, ze ne.
@MalaEm můžeš sledovat třeba Honzovy letenky, tam jsou vyloženě zaměření na akce
téměř každý den se tam něco objeví
Mám nastavené upozornění na levnocestovani.cz a Honzovy letenky
Levné letenky - https://aviasales.com Výborný vyhledávač je Aviasales. Funguje více jako agregátor vyhledávačů, takže vám vyhledá lety na různých internetových stránkách. Jejich vyhledávač tak využijete hlavně na vyhledání levných letenek po Evropě nebo po Asii, kde výborně umí vyhledávat navazující lety různých nízkonákladových společností.