Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den maminky, chtěla jsem se zeptat zda víte kdy chodí daně? Jestli v březnu a nebo až v dubnu
?Sestra mi teď řekla, že v dubnu, tak právě nevím
.Díky a přeji hezký slunečný den ![]()
Myslím, že až v dubnu, když se mají do konce března odevzdat.
Do 31.března se daně odevzdávají a pak má finančák 30dnů na poslání peněz, takže do konce dubna
@maminka22 píše:Dobrý den maminky, chtěla jsem se zeptat zda víte kdy chodí daně? Jestli v březnu a nebo až v dubnu
?Sestra mi teď řekla, že v dubnu, tak právě nevím
.Díky a přeji hezký slunečný den
Mají termín na vratky do konce dubna.
Já je dostanu teď v březnu v únorové výplatě. U bývalého zaměstnavatele jsem je dostávala až v dubnu.
Záleží kdy to zaměstavatel dá finančáku, jinak do 31.3. by až na vyjímky měly být odevzdané
Ja preplatek dostavam ve vyplate v dubnu…
U nas chteji podepsat takhle brzo, aby to vsechno stihli, protoze maji hrozne moc lidi..
![]()
Když jsem byla zaměstanná, tak jsem dostávala daně v dubnu, v březnové výplatě. Manžel si daně podává sám a loni mu přišly až 3.5. a to je podal koncem února, tak snad letos dorazí dřív.
Příspěvek upraven 04.03.13 v 15:56
Manžel je loni dostal až v květnu, do 1.4. měly být odevzdané a v květnu mu to došlo a odevzdal to hned začátkem března, tak jsem zvědavá, kdy to dojde letos
.
Loni je manzel dostal do unorove vyplaty tj. v breznu. Letos zatim nevime, nechame se prekvapit.
Loni je manzel dostal do unorove vyplaty tj. v breznu. Letos zatim nevime, nechame se prekvapit.
Záleží kdo ty daně dělá
většinou pokud to podává zaměstnavatel, tak se přeplatek vrací už v březnové výplatě
. Jako OSVČ mi došly taky v dubnu nebo dokonce v květnu.