Kdy chodí nemocenská?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kdy chodí nemocenská
ahoj holky, jsem na neschopence, a chtěla bych se zeptat, kdy chodí(kolikátého) neschopenka? jsem registrovaná pro Brno-venkov.
Moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Z Ostravy
První mi přišla až 22.11. a teď druhá už pěkně 13.12.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lajka09 píše:
První mi přišla až 22.11. a teď druhá už pěkně 13.12.
Ahojky
já jsem taky z Ostravy, na neschopence jsem od 1. 11. a ještě mi nic nepřišlo. Ty jsi doma jak dlouho??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z Brno venkov:
Manželovi chodila nemocenská asi jak se jim zrovna zachtělo. Byl doma 4 měsíce a v rozmezí od 14. do 22. v měsíci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mateřská chodí kdy?
a ještě se zeptám, od ledna jdu na mateřskou, ta chodí pak kdy?
děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kasandra7 píše:
ahoj holky, jsem na neschopence, a chtěla bych se zeptat, kdy chodí(kolikátého) neschopenka? jsem registrovaná pro Brno-venkov.Moc děkuji
nemocenská se dnes už odesílá víceméně kdykoli - už to není jako dřív, že se vyplácela k tomu a tomu datu.
platí pouze jedno pravidlo : musí ti platbu odeslat do 30ti dnu od DORUCENI potvrzení o ukončení nebo o trvající neschopnosti na soc. spravu
(plus musi to byt samozrejme dobre vyplnene. aby to mohli schvalit)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě chodila mateřská vždycky 5. v měsíci a rodičák 7. v měsíci. Teď v lednu by mi měla přijít nová mateřská, tak jsem sama zvědavá kolikátýho to přijde, ale snad to asi zůstalo stejný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lennia píše:Lajka09 píše:Ahojky
První mi přišla až 22.11. a teď druhá už pěkně 13.12.já jsem taky z Ostravy, na neschopence jsem od 1. 11. a ještě mi nic nepřišlo. Ty jsi doma jak dlouho??
vubec nezalezi na tom od kdy jsi na neschopence, ale kdy jsi posilala papir o jeho ukonceni, pripadne papir o pokracovani - tj listek na penize (viz muj predchozi prispevek) ..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
leneli píše:Lennia píše:vubec nezalezi na tom od kdy jsi na neschopence, ale kdy jsi posilala papir o jeho ukonceni, pripadne papir o pokracovani - tj listek na penize (viz muj predchozi prispevek) ..Lajka09 píše:Ahojky
První mi přišla až 22.11. a teď druhá už pěkně 13.12.já jsem taky z Ostravy, na neschopence jsem od 1. 11. a ještě mi nic nepřišlo. Ty jsi doma jak dlouho??
děkuji:) ty papíry posílá zaměstnavatel..zkusím se zeptat v práci, jestli to opravdu poslali a kdy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lennia píše:leneli píše:děkuji:) ty papíry posílá zaměstnavatel..zkusím se zeptat v práci, jestli to opravdu poslali a kdyLennia píše:vubec nezalezi na tom od kdy jsi na neschopence, ale kdy jsi posilala papir o jeho ukonceni, pripadne papir o pokracovani - tj listek na penize (viz muj predchozi prispevek) ..Lajka09 píše:Ahojky
jj.. pripadne si muzes zavolat na spravu socialniho zabezpeceni a zeptat se, v jakej stavu to je (zda je papir zkontrolovanej uz a schvalenej - pak to jde na jiny oddeleny kde teprv posilaj prikaz) ale cas maji fakt tech 30 dni, takze je i dobre zeptat se na datum, kdy to prevzali, to ti reknou, at vis s cim pocitat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
leneli píše:Lennia píše:jj.. pripadne si muzes zavolat na spravu socialniho zabezpeceni a zeptat se, v jakej stavu to je (zda je papir zkontrolovanej uz a schvalenej - pak to jde na jiny oddeleny kde teprv posilaj prikaz) ale cas maji fakt tech 30 dni, takze je i dobre zeptat se na datum, kdy to prevzali, to ti reknou, at vis s cim pocitatleneli píše:děkuji:) ty papíry posílá zaměstnavatel..zkusím se zeptat v práci, jestli to opravdu poslali a kdyLennia píše:vubec nezalezi na tom od kdy jsi na neschopence, ale kdy jsi posilala papir o jeho ukonceni, pripadne papir o pokracovani - tj listek na penize (viz muj predchozi prispevek) ..Lajka09 píše:Ahojky
díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky nevím podle čeho to posílají. První neschopenka mi došla 21 následující měsíc, druhá hned 11 a tento měsíc mi ještě nic nedošlo. Na sociálce mi řekli, že platby posílají vždy v pondělí. Lístek na peníze odevzdávám vždy hned 1 nebo 2.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak středočeský kraj taky ještě nic neposlal,tak doufám, že v týdnu dorazí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lennia píše:Lajka09 píše:Ahojky
Já jsem na PN od 3.10. Ta první se taky pěkně zpozdila, ale teď je je to OK. A taky dost záleží, kdy to odešle mzdovka. Když byl můj manžel před 3mi lety na dlouhodobé PN, mzdovka něco zadrbkala, poslala lístek na peníze pozdě a nám první neschopenka přišla s tříměsíčním zpožděním. Tím tě nechci strašit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit