Kdy chodí nemocenská?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pettule69 píše:
mno taky mě to zaráží, čekám nemocenskou za listopad a pořád nic, davaji si s tim na socialce teda pěkně na čas, ale holky, do konce mesice to vyplatit musí ze zákona…
promin, ale neříkáš pravdu.že do měsíce to vyplatit ze zákona musí
MUSÍ to vyplatit do 30 dnů od data OBDŽENÍ správně vyplněného ukončení prac. neschopnosti nebo lístku na peníze (potvrzení o trvání prac.nes.) ..uz jsem to tu psala a vsichni stale pisete od kdy jste na nesch. a tak, coz je docela usmevny, pr na tom vlastne vubec nezalezi.. ja treba za listopad taky nic nemam - papirek od doktorky jsem mela k datu 24.11., 24. jsem ho odevzdala v praci, ale tam ho poslali az 5.12. na socialku - takze si pripocitam 2 dny posta a jsem na 7.12.2011 ---- coz znamena, ze davka mi MUSÍ přijít do 7.1.2012 ![]()
pokud penize potrebujete, nebo chcete vedet dokdy je budete mit vyplacene, tak se da zavolat na spravu socialniho zabezpeceni - zeptat se, kdy obdrzeli potvrzeni (tim padem vite do kdy budete mit penize) a take je dobre se zeptat, zda uz bylo prekontrolovano a schvaleno..
jelikoz kdyz je tam neco spatne, tak oni nemusi informovat, ze to neschvalili a ceka se pak zbytecne.. stejne jako mne se stalo, ze se 2 listky „ztratili“ na poste..(rikaji oni, ale ja jim nedokazu, ze byly poslany a oni maji nekde bordel zejo - az pak jsme posilali dalsi pro jistotu doporucene, kdyz jsem byla bez penez 3 mesice.. )
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No u nas v praci to posilaji už posledni den v mesici ale je fakt než to z Ostravy dojde do Prahy tak to par dní trvá…tak jsem teda zvědavá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem to vždy posledního posílala do zaměstnání, ale oni to na OSSZ posílali až kolem 11.v měsíci a tím pádem mi chodila nemocenská až kolem 28. Tak jsem zavolala na sociálku a domluvila se, že jim budu posílat originál, do práce kopii a peníze mám do 15 dne v měsíci tak jak potřebuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky možnost
me ceka nastesti uz jen posledni odevzdani listku na penize a pak hura nastup na mateřskou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zkusím někde sehnat číslo a zavolat si tam…pořád mi nic nepřišlo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jestli si s tim ted nedavaji na čas, protože nam s kolegyni to vždycky přišlo okolo 15-tého dne v měsíci a teď to nějak trvá… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak holky mi dneska nemocenska už došla, tak snad nebudu jedinná kdo ji dostal
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já si myslim, ž vám to do komce týdne přijde..
mě teda chodila nemocenská taky až třeba 25 v měsíci..bylo to něco..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vesper píše:
tak středočeský kraj taky ještě nic neposlal,tak doufám, že v týdnu dorazí
Já jsem dostala nemocenskou už 14.12.2011 - z Mladé Boleslavi, tak to možná nezáleží na kraji ale na okresu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mirkaaa456 píše:vesper píše:Já jsem dostala nemocenskou už 14.12.2011
tak středočeský kraj taky ještě nic neposlal,tak doufám, že v týdnu dorazí![]()
Nám na mzdovce dělají výplaty hned k prvnímu a hned všechno odesílají i na sociálku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mirkaaa456 píše:vesper píše:Já jsem dostala nemocenskou už 14.12.2011 - z Mladé Boleslavi, tak to možná nezáleží na kraji ale na okresu
tak středočeský kraj taky ještě nic neposlal,tak doufám, že v týdnu dorazí![]()
tak já furt nic
ale asi to je taky na zaměstnavateli kdy to předá dál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit