Kdy chodí nemocenská?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
vesper píše:
tak mně peníze přišly dneska ráno
tak to je super..utíkám s epodívat na učet:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
macis30 píše:Lexona píše:Převoden na účet to trvá 2 prac.dny ale jak je vidět tak OSSZ má na to delší čas
Tak jsem dnes zavolala na OSSZ, jestli jim zaměstnavatel poslal lístek na peníze a paní mi řekla, že mi peníze posílali 13. 1., a že převod může trvat 5 - 1O dní. Netušila jsem, že převod může trvat tak dlouho, myslela jsem tak maximálně dva dny. Máte s tím někdo zkušenost, s takto dlouhou připisovací dobou na účet?Uvidíme třeba nám to příjde každým dnem.
Přijde mi to právě divné, že by ten převod trval tak dlouho. Asi paní na úřadě kecá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lexona píše:macis30 píše:Přijde mi to právě divné, že by ten převod trval tak dlouho. Asi paní na úřadě kecáLexona píše:Převoden na účet to trvá 2 prac.dny ale jak je vidět tak OSSZ má na to delší čas
Tak jsem dnes zavolala na OSSZ, jestli jim zaměstnavatel poslal lístek na peníze a paní mi řekla, že mi peníze posílali 13. 1., a že převod může trvat 5 - 1O dní. Netušila jsem, že převod může trvat tak dlouho, myslela jsem tak maximálně dva dny. Máte s tím někdo zkušenost, s takto dlouhou připisovací dobou na účet?Uvidíme třeba nám to příjde každým dnem.
asi jo,kdyby byl nějakej problém tak si dává rezervu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda nevím, ale nemocenská se posílá z ČNB a ta asi nemá důvod platby zdržovat jako jiné banky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sunnyho.motylek píše:Lexona píše:asi jo,kdyby byl nějakej problém tak si dává rezervumacis30 píše:Přijde mi to právě divné, že by ten převod trval tak dlouho. Asi paní na úřadě kecáLexona píše:Převoden na účet to trvá 2 prac.dny ale jak je vidět tak OSSZ má na to delší čas
Já doufám, že co nejdřív ty peníze dorazí, fakt mě tím štvou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky me dneska prisly korunky tupi tak hned jsem vse poplatila a kopila tehu kalhoty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě akorát přišla upomínka za telefon, ale prachy nikde. Už jsem fakt nasr.ná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem čekala na nemocenskou přes dva měsíce.Na vraždu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky já peníze ještě stále nemam..jindy mi chodili přesně 15tého…a pořád nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná že ty opožděné platby jsou způsobeny tím, že v lednu nastaly ve všem nějaké změny a proto se to takhle zrdží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit