Kdy chodí nemocenská?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20040
24.1.12 19:46
Pettule69 píše:
a-šmudlinka:
no pokud doktor fakt neviděl blbě tak to bude Daneček a pokud holka, tak Agátka :lol:

jejej ja chci pokud to bude kluk tak Petr po tatinkovi a holka Viktorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
24.1.12 19:47
a-šmudlinka píše:
Pettule69 píše:
a-šmudlinka:
no pokud doktor fakt neviděl blbě tak to bude Daneček a pokud holka, tak Agátka :lol:

taky pěkné jména :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
24.1.12 19:48
Pettule69 píše:
a-šmudlinka píše:
Pettule69 píše:
a-šmudlinka:

dekuju snad to projde ta viktorka po ni touzim uz roky ale pritek se na to jmeno moc netvari ale projde podle me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
24.1.12 19:50

Honzuovka: mno vyditelně se na to opravdu vykašlali, protože kolegyni co byla na nemocenské (ted už na mateřské) penize taky ještě nepřišly, takže nejspiš nejsem jedina kdo tak dopadl :x je to ovšem hnus…tedka asi budu žrát omítku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
24.1.12 19:52
a-šmudlinka píše:
Pettule69 píše:
a-šmudlinka píše:
Pettule69 píše:
a-šmudlinka:
dekuju snad to projde ta viktorka po ni touzim uz roky ale pritek se na to jmeno moc netvari ale projde podle me

no to ja zas chtěla Filipa a přítel se dušoval že se to nehodí k příjmení, no dohadovali jsme se asi měsíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
24.1.12 19:54
Pettule69 píše:
a-šmudlinka píše:
Pettule69 píše:
a-šmudlinka píše:
Pettule69 píše:
a-šmudlinka:
dekuju snad to projde ta viktorka po ni touzim uz roky ale pritek se na to jmeno moc netvari ale projde podle me
no to ja zas chtěla Filipa a přítel se dušoval že se to nehodí k příjmení, no dohadovali jsme se asi měsíc :D

no to znam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
24.1.12 19:55
a-šmudlinka píše:
zlatuna píše:
Honzuovka píše:
Já jsem jenom zvědavá, jak to bude s mateřskou, kdy ta mi přijde, když jsem ukončení PN posílala spolu s žádostí o mateřskou 28.12.2011 a neschopenka přešla až dnes. To bude asi zas ten samej kolotoč, co?
Honzu, počítám že s mateřskou to bude to samé. Každý měsíc čekat a doufat, že přijde brzy. :zed:
mATERSKA CHODI PRAVIDELNE PRY ALE jestli myslite rodicovsky prispevek tak ten opravdu chodi jak chce a ne jen od ledna kamaradka mi to rikala

ne ne, jsem od 1.1.2012 na mateřské, tak snad to přijde včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
24.1.12 19:56
Honzuovka píše:
a-šmudlinka píše:
zlatuna píše:
Honzuovka píše:
Já jsem jenom zvědavá, jak to bude s mateřskou, kdy ta mi přijde, když jsem ukončení PN posílala spolu s žádostí o mateřskou 28.12.2011 a neschopenka přešla až dnes. To bude asi zas ten samej kolotoč, co?
Honzu, počítám že s mateřskou to bude to samé. Každý měsíc čekat a doufat, že přijde brzy. :zed:
mATERSKA CHODI PRAVIDELNE PRY ALE jestli myslite rodicovsky prispevek tak ten opravdu chodi jak chce a ne jen od ledna kamaradka mi to rikala
ne ne, jsem od 1.1.2012 na mateřské, tak snad to přijde včas.

snad ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
24.1.12 19:58
Pettule69 píše:
Honzuovka: mno vyditelně se na to opravdu vykašlali, protože kolegyni co byla na nemocenské (ted už na mateřské) penize taky ještě nepřišly, takže nejspiš nejsem jedina kdo tak dopadl :x je to ovšem hnus…tedka asi budu žrát omítku :D

mě to takhle poslali z práce první měsíc pozdě a já to pak dostala s měsíčním zpožděním. Když jsem si otevřela pusu, že se mi to nelíbí, tak mi bylo na férovku řečeno, že jsem vdaná, tak ať se manža postará. Někteří mají fakt IQ houpacího koně. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
24.1.12 20:02
Honzuovka píše:
Pettule69 píše:
Honzuovka: mno vyditelně se na to opravdu vykašlali, protože kolegyni co byla na nemocenské (ted už na mateřské) penize taky ještě nepřišly, takže nejspiš nejsem jedina kdo tak dopadl :x je to ovšem hnus…tedka asi budu žrát omítku :D
mě to takhle poslali z práce první měsíc pozdě a já to pak dostala s měsíčním zpožděním. Když jsem si otevřela pusu, že se mi to nelíbí, tak mi bylo na férovku řečeno, že jsem vdaná, tak ať se manža postará. Někteří mají fakt IQ houpacího koně. :zed:

8o to snad nemužou myslet ani vážně, ale je fakt že ja nastoupila na nemocenskou 15.8. a prvni prachy mi přišly až v polovině října…prostě maji na všechno čas lemry líné :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
24.1.12 20:08
Pettule69 píše:
Honzuovka píše:
Pettule69 píše:
mě to takhle poslali z práce první měsíc pozdě a já to pak dostala s měsíčním zpožděním. Když jsem si otevřela pusu, že se mi to nelíbí, tak mi bylo na férovku řečeno, že jsem vdaná, tak ať se manža postará. Někteří mají fakt IQ houpacího koně. :zed:
8o to snad nemužou myslet ani vážně, ale je fakt že ja nastoupila na nemocenskou 15.8. a prvni prachy mi přišly až v polovině října…prostě maji na všechno čas lemry líné :pocitac:

Však, kdyby se jednalo o jejich prachy, byli by rychlejší než blesk. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
24.1.12 20:11

Po tom, co se dostane na socku papír na nemocenskou, tak si zkus zavolat přímo té úřednici, která to vyřizuje. Řekni jí, že musíš zaplatit to a to, že máš nastavené trvalé příkazy a popros ji, jestli by se na tebe nemohla juknout přednostně. Tohle jsem udělala nějak v listopadu a fakt mi prašule přišly brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
24.1.12 20:17
Honzuovka píše:
Po tom, co se dostane na socku papír na nemocenskou, tak si zkus zavolat přímo té úřednici, která to vyřizuje. Řekni jí, že musíš zaplatit to a to, že máš nastavené trvalé příkazy a popros ji, jestli by se na tebe nemohla juknout přednostně. Tohle jsem udělala nějak v listopadu a fakt mi prašule přišly brzo.

no pokud zjistim kdo mě ma na starosti tak jo, protože z prace to posilaji až do Prahy a ja jsem jaksi z Ostravy, jinak bych jim to tam vozila osobně nebýt te dálky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3582
25.1.12 12:41
Pettule69 píše:
Honzuovka píše:
Po tom, co se dostane na socku papír na nemocenskou, tak si zkus zavolat přímo té úřednici, která to vyřizuje. Řekni jí, že musíš zaplatit to a to, že máš nastavené trvalé příkazy a popros ji, jestli by se na tebe nemohla juknout přednostně. Tohle jsem udělala nějak v listopadu a fakt mi prašule přišly brzo.
no pokud zjistim kdo mě ma na starosti tak jo, protože z prace to posilaji až do Prahy a ja jsem jaksi z Ostravy, jinak bych jim to tam vozila osobně nebýt te dálky… :nevim:

Pokud jsi z Ostravy a OSSZ máš v Praze dle zaměstnavatele,tak pošli originál lístku na peníze do Prahy a kopii dej nebo pošli zaměstnavateli. Ja jsem z Havířova pracuju v Ostravě a taky mám OSSZ v Praze a dělám to tak celou dobu,protože mi zaměstnavatel zadržoval listek na peníze měsíc a mě nešla nemocenská. Tak to posílám takto a peníze mám brzo ikdyž tento měsíc to bylo vše opožděno.Tady máš číslo na Prahu a poptej se na kterou adresu to poslat dle zaměstnavatele 283104166 (Paní je docela vstřícná).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3582
25.1.12 12:43

Ja jsem na nemocenské od 12.8. a kromě ledna tak mi nemocenská chodila brzo do 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat