Kdy chodí nemocenská?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
stroužek
22.5.14 09:42

@lucynka25 super, tak já to ještě nechám do pondělka a kdyžtak si tam zavolám. Moc díky za informace.

• Citovat
  • Upravit
4566
22.5.14 09:43

@stroužek
hmm, tak parada :/ asi zkusim zavolat, at mam jistotu ze pam papiry maji, mam ucetni fakt čůzu takze mozny je vsechno :cert:
Jinak Jihlava a jsem doma od 9.3. a prisel starsi deda az ted toho 20.5. rano :D

@lucynka25
co je potreba rict, rodne cislo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
22.5.14 09:46

Ahoj. Taky mi nic nepřišlo. Volala jsem jim, a že jim lístek na peníze dorazil 7.5, i když jsem ho v práci odevzdávala po půlce dubna. Bylo mi řečeno, že na zpracování mají 30 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
22.5.14 09:54

@Gina.Lenroy
oni maji na vsechno casu dost ale ve finale je clovek 1.5mesice bez penez v horsim pripade skoro 2mesice :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
22.5.14 10:06

@Lana222 No právě, nevim, co bych dělala, kdy bych na to byla sama :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
22.5.14 10:08

@Lana222 naštěstí do zvládám zatím z manželova platu a něco bylo našetřeno, ale kdybych byla třeba samoživitelka, tak by mi to pěkně zkomplikovala situaci. Hlavně aby to přišlo, spíš mám strach, aby to tam v práci vůbec poslali, ale vypadá to, že jo, když to nedošlo nikomu. Byl tam holt ten svátek a pak víkend. Všichni měli v pátek dovču, nikdo nedělal.

• Citovat
  • Upravit
4566
22.5.14 10:08

@Gina.Lenroy
presne tak, byt sama tak nemame co jist a ani z ceho zaplatit poplatky ktere uz jsou tyden zaplacene…
je tu vsude bordel :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
22.5.14 10:10

@stroužek
jj, u nas to same…
a nejde to nosit na socialku sama? Donesla bych si to primo k nam v JIhlave na OSSZ a bylo by? To nejde?
Tim bych mela jistotu ze to tam je a ze mi penize prijdou z Vysociny a ne z Prahy kde je milion lidi a bordel vetsi nez u nas :D :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1241
22.5.14 10:11

Holky jestli můžu poradit… když si berete lístek na peníze tak si ho pošlete na OSSZ sami hned poslední den v měsíci.. okopírujte si ho hlavně a kopii pošlete do práce.. takhle jsem si zajistila, že mi chodí plus minus pravidelně.. zezačátku jsem byla bez peněz tak dva měsíce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
22.5.14 10:11

@Lana222 podle mě to chodí odsud, kde má sídlo firma.

• Citovat
  • Upravit
475
22.5.14 10:12

@Lana222 Je to na pytel. To jsem si ještě řikala, že by penízky mohly dorazit brzo, když jsem to hezky včas odevzdala :twisted:
A pak ještě aby jim byl člověk pomalu vděčný, když se uráčí to poslat. Já si přece nevybrala, že budu na nemocenský…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1241
22.5.14 10:14
@Lana222 píše:
@stroužek
jj, u nas to same…
a nejde to nosit na socialku sama? Donesla bych si to primo k nam v JIhlave na OSSZ a bylo by? To nejde?
Tim bych mela jistotu ze to tam je a ze mi penize prijdou z Vysociny a ne z Prahy kde je milion lidi a bordel vetsi nez u nas :D :cert:

na sociálku si to můžeš zanést :-) ale musíš si zjistit na kterou. Já mám trvalé bydliště na moravě a bydlím v praze.. tu mám zaměstnavatele takže to musím posílat sem do prahy (většinou se mi něchce přes celou prahu tak to jednoduše pošlu doporučeně poštou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
22.5.14 10:22

@Blancabii
no ja jsem z Jihlavy a Praha je daleko, myslela jsem na nasi Jihlavskou socku a ze bych rekla ucetni at to taky posila sem, to nejde teda? Musim na prazskou?
Tak to necham byt, posilam ucetni za 30kc doporucene a jeste na socku a 60kc v prd** :D takhle jsem doma „zadarmo“ :cert: :mrgreen:
tak snad to tam maji, ucetni v pondeli tvrdila ze vsechno odevzdali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1241
22.5.14 10:25

@Lana222 to je uplně jedno odkud jsi :-) můžeš si to nosit na jihlavu /musíš/.. hele ten další lístek na peníze si od doktora vem, naskenuj pošli ho účetní a origoš si zanes na socku na jihlavu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1241
22.5.14 10:27

@Lana222 tak budeš mít jistotu, že Ti to do 14 dnů cca vyplatí. Protože když to neseš účetní tak ta to taky posílá pak poštou(když jí to zaneseš k poslednímu dni v měsíci ona si to přepíše a zpracuje a pošle poštou na socku) tak se celý proces protáhne. Moje účetní byla schopná to poslat v půlce měsíce na sociálku a já yla bez peněz :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat