Kdy chodí nemocenská?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1241
26.5.14 11:20

Psala jsem Ti, že si musíš zavolat na sociálku odkud jsi :-) Já mám trvalé bydliště na Moravě, ale jsem v Praze a mám tu i práci, takže si musím volat sem. číslo si najdi na netu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
26.5.14 11:49

Ahoj holky, já na nemocenskou také pořád čekám, ale jsem přesvědčená, že chyba je u naší účetní, protože i když jsem to donesla týden před koncem měsíce, tak mi říkala v půlce následujícího měsíce, že ještě neměla čas to vyřizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
26.5.14 13:27

@stroužek @Blancabii
holky, me nakonec necekane prisly v patek 23.5. takze cca o 7-8dni dyl nez minuly mesic ale davam to za vinu ucetni, protoze byly volne patky a pak nestihaly vyplaty a az pak se urco dala do neschopenek, takze tak za me.
Ja tento tyden nesu listek primo na OSSZ v Jihlave a posilam do prace kopii tak uvidime, jak to bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1241
26.5.14 15:27

@slunecnice8 tak si to tam teď jak dostaneš lístek zanes sama :-) @Lana222 správně :-) pozor, nesmíš v pátek (z toho by mohl být malér.. hlavně pro tvého Dr.) musíš až v pondělí (31.5. je sobota)tudíž nejdřív v pondělí Ti může doktor oficiálně vystavit lístek.. to se ještě poptej ale vím, že jednou mě na to sestřička upozorňovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
27.5.14 08:44

Super, tak u mě marný…učetní to tam neodeslala. takže ted budu končit neschopenku a na základě toho V. dílu mi pošlou peníze společně.

• Citovat
  • Upravit
3893
27.5.14 09:34

@Blancabii mě teda říkali, že se může oficiálně vydat 2 dny před koncem měsíce čili 29.4. Dokonce na papíru na peníze i ten datum 29.4 je jako datum vystavení. a měla jsem to tak i minulý měsíc a vše ok. dávám to tam ty 2 dny před koncem měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1241
27.5.14 09:43

@stroužek počkej a ty jsi nemocná nebo těhotná? proč končit neschopenku probůh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1241
27.5.14 09:44

@rasataka jo tak to je ono každý úřad řekne něco jinýho.. ale mě tam třeba píše 31.5. takže to nemůžu odevzdat dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3893
27.5.14 09:59

@Blancabii tak to pak jo :) já tam mám datum vystavení 29.5 a pak druhý datum 31.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
27.5.14 10:08

@Blancabii byla, ale už nejsem :-( po roce se nám to povedlo, ale přišli jsme o to :-( učetní to tam prý poslala, tak tam bude volat.

• Citovat
  • Upravit
1241
27.5.14 13:48

@stroužek to mě mrzí :( drž se, taky jsem tím prošla loni v září, ale zase hned za měsíc se povedlo a čekáme za měsíc Matýska :-) (ano nedodržela jsem 6ti nedělí) potřebovala jsem u sebe přítele… :) tak vím, že se to říká a hlavně poslouchá, ale hlavu vzhůru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
28.5.14 16:39

@Blancabii no jo, jenže mi máme problémy, tak to asi nepůjde tak hned jako u zdravých na první otěhotnění jsme si počkali rok…

• Citovat
  • Upravit
1241
28.5.14 17:49

@stroužek hele vím o čem mluvím.. měla jsem aplastickou anemii- rakovinu krve s dvojitým relapsem :-) doktoři mi řekli že jsem v podstatě neplodná a mám 5% šanci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
28.5.14 17:59

@Blancabii tak to je mi líto. Vždy je šanci a když už se to jednou povedlo, tak snad to půjde i znovu. Dnes jsem byla u dr., funguji v pořádku, tak budeme zase zkoušet. Díky za podporu.

• Citovat
  • Upravit
1241
29.5.14 09:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat