Kdy chodí nemocenská?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@havlis no ja sem musela am zajit osobně taky, protože ze začátku mi peníze nechodili, byla tam docela hodna pani a ta to tam kusok popohnala, ale taky asi 2 měsice bylo kym mi prišli první peníze na účet, a problem byl pak v tom že vraj zamestnavatel dodaval listky na peníze pozdě.. ja sem odnesla listek někdy kolem 30. a zamestnavatel ho na socialku odnes až kolem 15 a tak mi penize chodili na ucet az pak koncem měsice.. ja bych tam zašla osobně jednoznačně..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@havlis tak to by tedy měli už mít vyplacené! protože mají na výplatu 30 dní od doručení papíru na peníze… mě taky ze začátku zdržovali protože nebyl čitelně číslo účtu, musela jsem osobně to tam jít dokládat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kristyn.g když jsem tam volala před měsícem řekli mi, že papíry jsou vpořádku a že lístek na peníze jim chodí 16-17 což bylo ted v pátek, takže za listopad jim přišel lístek na peníze 16.12 jak mi bylo řečeno a mají na to 30? do zítřka počkám zda peníze nepřijdou, pak volám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@havlis ja tam taky patrim.. ja sem psala aj email Veronika. Pisenekova@cssz.cz
a tato pani byla ochotna na druhej den hned odpisala, presne kdy a co jak bylo poslano.. a problem.. skus ji napsat jaky mas problem.. ja sem si jeji email nasla na stranke prazske spravy..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@havlis jojo to už bys měla mít, mě říkají stále že mají na to 30 dní. Zkus zjistit jakou formou výplaty to máš atd, jestli tam omylem nemáš zaškrtlé složenkou nebo tak, a na jaký účet. Je to divné no… Já už pomalu budu mít peníze za prosinec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky
,
jsem z Ostravy a na nechopence jsem od 11.měsíce a v prosinci mi přišla nemocenská kolem 18 a teď v lednu stále nic
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@modroocko24 možná nám dojde pozdě, počítám, že na Silvestra učetní v práci nebyla a jestli to odesílala až 5. ledna
tak ji můžeme čekat až ke konci měsíce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už peníze za prosinec dostala, myslím, že v pátek. Plzeň jih a účetní ode mě dostala lístek na peníze 5. 1.
- Citovat
- Upravit
@Ale85 trochu problém může být s množstvím dokladů, které se vyplácí na Pražské správě, ta toho má strašně moc, ale i tak se musí držet zákona,.t. j. zmíněných 30 dnů, ale u nás na okresce se doklady co jsou v pořádku vyplácí do několika dnů, ale peníze nejdou tak, že by se to jeden den vyplatilo a druhý jste to měli, trvá to na účet zhruba týden od doby, kdy to příslušná správa vyplatí, na poštu na složenku ještě déle, kdo už má rozplaceno, doporučuju zasílat lístek na peníze rovnou na správu a účetní dávat kopii, ale nejdřív se sní domluvte. Je to pak rychlejší, hlavně si pořádně vše vyplňte a nezapomeňte se podepsat, mě osobně se to taky stalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, pořád tady čtu o nějakém lístku na peníze
jsem od 1.6. na rizikovém těhotenství na další kontrolu jdu 25 a do práce jsem odeslílala modrý lístek nic víc. Jak to tedy funguje??? jo smlouvu mám na dobu neurčitou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alčák1 Tak začátkem příštího týdne bys měla dostat lístek s růžovým pruhem a pak na konci měsíce lístek na peníze, obojí dáš do práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit