Kdy chodí nemocenská?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dobrý den, můžu se zeptat, jestli už vám všem přišla nemocenská za DUBEN??? Vím, že byla chyba u účetní, 21.5. mi volala paní ze sociálky, že nemá lístek na peníze, který jsem posílala účetní do zaměstnání. Říkala, že se ozve zpět, ale už nezavolala a na tom čísle to nikdo nebere.
Dnes si jdu pro lístek na peníze za květen, nevíte, zda je možnost to poslat rovnou na úřad, když je účetní takto nespolehlivá??? (prac. poměr mi beztak skončil k datu 1.5.14) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavlína36 Zavolej si na tohle číslo 840 406 040. Je to jejich infolinka, tam ti řeknou, jestli jim lístek přišel a kdy. Ale od doručení lístku na peníze mají 30 dní na vyřízení. Na úřad je možnost to donést, ale musíš být domluvená v práci a do práce se musí posílat kopie (když si zaměstnaná, když ti poměr skončil, tak nevím), ale podrobně by ti to měli říct na té infolince..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina.Lenroy moc díky!!! na infolince velice milá paní, vše jsem zjistila. Lístek na peníze samozřejmě zaměstnavatel neposlal!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavlína36 já jsem to tu psala několikrát, přečti si to o stránku-dvě zpět.
A pokud nevíš co je s penězma za duben zavolej si na sociálku - číslo si najdi na netu, je jedno na jakou zavoláš, ověř si zda už ho mají a pokud ne zajdi za Dr. nech si vystavit nový dubnový a zanes si ho tam sama. Pozor kopii musí mít zaměstnavatel (za květen dubnový už od tebe mají)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blancabii
tak v patek jsem donesla papir na penize na OSSZ v miste kde bydlim a dnes mi prisel doporuceny dopis s papirem zpet ze to nevyrizuji, ale musim ho poslat svemu zamestnavateli?! tak ja nevim, samo papir mam doma a je 2.6. takze penize za kvetem zase v nedohlednu tim padem
a musim ho zase posilat doporucene do Prahy protoze obyc si to nerisknu ![]()
Je tohle normalni???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lana222 Hele to je totální blbost! Kde máš zaměstnavatele? Musíš si prva zjistit, na kterou socku to poslat
Já mám třea trvalé bydliště na Moravě ale tam mi to taky nevemou.. dokonce tam mám i gynekologa. Ale lístek na peníze musím posílat do Prahy, kde teď taky bydlím a kde mám zaměstnavatele. A to ještě ten zaměstnavatel může být v Brně ale účetní mít v Plzni takže bys musela do Plzně.. zavolej si do zaměstnání
a pak na sociálku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lana222 Mozna si to opravdu jen nechteji predat. Bydlim ve strednich Cechach, zamestnana jsem v Praze a zamestnavatel je z Brna. Spadam pod soc. v Brne, jsou tam 2 soc. urady. Vcera jsem tam taky posilala listek na penize. Rekla mi to pani na infolince, i adresu mi nadiktovala (je to i normalne na netu). Byla jsem ale domluvena s ucetni, ona mi dokonce tvrdi, ze nechce ani kopie (i kdyz je to zvlastni). Zavolej na tu infolinku, oni ti povi, pod jaky urad (kde) spadas a co mas delat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosim nema nekdo nekde to cislo nemuzu ho tu dohledat? dekuji ![]()
uz vidim hned nahore, omlouvam se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja tam volala, pani velice mila, snad az moc, bohuzel prisel listek z prace zase dlouho 11.6. jim a neni ve vyplate a termin zatim nevi, ale maji ho.
Doporucila mi jak si psala ty @Blancabii primo na OSSz a dala mi adresu na Praze v troji kde mi to vyplaci a at posilam tam, do prace jen kopii.
Sama se ptala, jestli mam v praci s ucetni problem a jaky, jak dlouho budu doma a s cim jeste muze poradit.
pak mi i vysvetlila ukonceni a zadost o PPM, fakt zlata pani a ze mam zavolat v pondeli to snad bude termin znat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blancabii
tak zkusim poslat primo na tu Prahu 8 a uvidime, rikala ze tim ze to tam bude kolem 1 v mesici dostanu penize cca do 15max tim ze oni to donesou se zpozdenim tak klidne i v cervenci, ale to uz vim od tebe
proste ucetni ma casu dost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blancabii
ale tohle neni chyba OSSZ kdyby to ucetni davala vcas kdyz to ma k poslednimu a ne za 14dni pak nemusim tohle resit ![]()
Příspěvek upraven 18.06.14 v 11:58
- načítám...
- Citovat
- Zmínit