Kdy chodí nemocenská?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pettule69 píše:Honzuovka píše:no pokud zjistim kdo mě ma na starosti tak jo, protože z prace to posilaji až do Prahy a ja jsem jaksi z Ostravy, jinak bych jim to tam vozila osobně nebýt te dálky…
Po tom, co se dostane na socku papír na nemocenskou, tak si zkus zavolat přímo té úřednici, která to vyřizuje. Řekni jí, že musíš zaplatit to a to, že máš nastavené trvalé příkazy a popros ji, jestli by se na tebe nemohla juknout přednostně. Tohle jsem udělala nějak v listopadu a fakt mi prašule přišly brzo.
Pokud jsi z Ostravy a OSSZ máš v Praze dle zaměstnavatele,tak pošli originál lístku na peníze do Prahy a kopii dej nebo pošli zaměstnavateli. Ja jsem z Havířova pracuju v Ostravě a taky mám OSSZ v Praze a dělám to tak celou dobu,protože mi zaměstnavatel zadržoval listek na peníze měsíc a mě nešla nemocenská. Tak to posílám takto a peníze mám brzo ikdyž tento měsíc to bylo vše opožděno.Tady máš číslo na Prahu a poptej se na kterou adresu to poslat dle zaměstnavatele 283104166 (Paní je docela vstřícná).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem na nemocenské od 12.8. a kromě ledna tak mi nemocenská chodila brzo do 10.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
macis30 píše:Pettule69 píše:Pokud jsi z Ostravy a OSSZ máš v Praze dle zaměstnavatele,tak pošli originál lístku na peníze do Prahy a kopii dej nebo pošli zaměstnavateli. Ja jsem z Havířova pracuju v Ostravě a taky mám OSSZ v Praze a dělám to tak celou dobu,protože mi zaměstnavatel zadržoval listek na peníze měsíc a mě nešla nemocenská. Tak to posílám takto a peníze mám brzo ikdyž tento měsíc to bylo vše opožděno.Tady máš číslo na Prahu a poptej se na kterou adresu to poslat dle zaměstnavatele 283104166 (Paní je docela vstřícná).Honzuovka píše:no pokud zjistim kdo mě ma na starosti tak jo, protože z prace to posilaji až do Prahy a ja jsem jaksi z Ostravy, jinak bych jim to tam vozila osobně nebýt te dálky…
Po tom, co se dostane na socku papír na nemocenskou, tak si zkus zavolat přímo té úřednici, která to vyřizuje. Řekni jí, že musíš zaplatit to a to, že máš nastavené trvalé příkazy a popros ji, jestli by se na tebe nemohla juknout přednostně. Tohle jsem udělala nějak v listopadu a fakt mi prašule přišly brzo.
pokud mi u lekaře vytisknou zpětně listek na penize, tak jim to tam pošlu jinak nevim co s tim jako udelam
je to cele na hlavu postavene… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mně stále nic nepřišlo, jako osvč jsem byla první tři týdny doma zadarmo a i těch pár korun, co mi má přijít za prosinec nikde, lístek jsem dávala přímo na ossz 2.1. v úterý tam pojedu s novým, tak se zeptám, kde to jako vázne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
marti81 píše:
mně stále nic nepřišlo, jako osvč jsem byla první tři týdny doma zadarmo a i těch pár korun, co mi má přijít za prosinec nikde, lístek jsem dávala přímo na ossz 2.1. v úterý tam pojedu s novým, tak se zeptám, kde to jako vázne
Pokud jsi zrovna nastoupila na nemocenskou, tak to většinou trvá než ty penize příjdou, ja nastupovala na nemocenskou 15.8. a prvni penize mi přišly až v polovině října ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pettule69 píše:marti81 píše:Pokud jsi zrovna nastoupila na nemocenskou, tak to většinou trvá než ty penize příjdou, ja nastupovala na nemocenskou 15.8. a prvni penize mi přišly až v polovině října
mně stále nic nepřišlo, jako osvč jsem byla první tři týdny doma zadarmo a i těch pár korun, co mi má přijít za prosinec nikde, lístek jsem dávala přímo na ossz 2.1. v úterý tam pojedu s novým, tak se zeptám, kde to jako vázne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
macis30 píše:Pettule69 píše:Pokud jsi z Ostravy a OSSZ máš v Praze dle zaměstnavatele,tak pošli originál lístku na peníze do Prahy a kopii dej nebo pošli zaměstnavateli. Ja jsem z Havířova pracuju v Ostravě a taky mám OSSZ v Praze a dělám to tak celou dobu,protože mi zaměstnavatel zadržoval listek na peníze měsíc a mě nešla nemocenská. Tak to posílám takto a peníze mám brzo ikdyž tento měsíc to bylo vše opožděno.Tady máš číslo na Prahu a poptej se na kterou adresu to poslat dle zaměstnavatele 283104166 (Paní je docela vstřícná).Honzuovka píše:no pokud zjistim kdo mě ma na starosti tak jo, protože z prace to posilaji až do Prahy a ja jsem jaksi z Ostravy, jinak bych jim to tam vozila osobně nebýt te dálky…
tak jsem se byla na to zeptat v práci co tam pomrvili, vsechno v poradku akorat to zadrbala naše učetní z Prahy co to posila na socialku, prej meli kdejake uzaverky, a listek na penize na socku putoval az 19.1. no komedie toto…jeste ze bydlim tak daleko jinak bych ji slapla do usmevu.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pettule69 píše:macis30 píše:tak jsem se byla na to zeptat v práci co tam pomrvili, vsechno v poradku akorat to zadrbala naše učetní z Prahy co to posila na socialku, prej meli kdejake uzaverky, a listek na penize na socku putoval az 19.1. no komedie toto…jeste ze bydlim tak daleko jinak bych ji slapla do usmevu..Pettule69 píše:Pokud jsi z Ostravy a OSSZ máš v Praze dle zaměstnavatele,tak pošli originál lístku na peníze do Prahy a kopii dej nebo pošli zaměstnavateli. Ja jsem z Havířova pracuju v Ostravě a taky mám OSSZ v Praze a dělám to tak celou dobu,protože mi zaměstnavatel zadržoval listek na peníze měsíc a mě nešla nemocenská. Tak to posílám takto a peníze mám brzo ikdyž tento měsíc to bylo vše opožděno.Tady máš číslo na Prahu a poptej se na kterou adresu to poslat dle zaměstnavatele 283104166 (Paní je docela vstřícná).Honzuovka píše:no pokud zjistim kdo mě ma na starosti tak jo, protože z prace to posilaji až do Prahy a ja jsem jaksi z Ostravy, jinak bych jim to tam vozila osobně nebýt te dálky…
to jo jen do ni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a-šmudlinka píše:Pettule69 píše:to jo jen do nimacis30 píše:tak jsem se byla na to zeptat v práci co tam pomrvili, vsechno v poradku akorat to zadrbala naše učetní z Prahy co to posila na socialku, prej meli kdejake uzaverky, a listek na penize na socku putoval az 19.1. no komedie toto…jeste ze bydlim tak daleko jinak bych ji slapla do usmevu..Pettule69 píše:Pokud jsi z Ostravy a OSSZ máš v Praze dle zaměstnavatele,tak pošli originál lístku na peníze do Prahy a kopii dej nebo pošli zaměstnavateli. Ja jsem z Havířova pracuju v Ostravě a taky mám OSSZ v Praze a dělám to tak celou dobu,protože mi zaměstnavatel zadržoval listek na peníze měsíc a mě nešla nemocenská. Tak to posílám takto a peníze mám brzo ikdyž tento měsíc to bylo vše opožděno.Tady máš číslo na Prahu a poptej se na kterou adresu to poslat dle zaměstnavatele 283104166 (Paní je docela vstřícná).Honzuovka píše:no pokud zjistim kdo mě ma na starosti tak jo, protože z prace to posilaji až do Prahy a ja jsem jaksi z Ostravy, jinak bych jim to tam vozila osobně nebýt te dálky…
jinak by to asi neslo
vsak v unoru az se budou podepisovat daně, tak prijede k nam do prace tak ji do toho usmevu slapnu dodatecne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pettule69 píše:a-šmudlinka píše:Pettule69 píše:to jo jen do nimacis30 píše:tak jsem se byla na to zeptat v práci co tam pomrvili, vsechno v poradku akorat to zadrbala naše učetní z Prahy co to posila na socialku, prej meli kdejake uzaverky, a listek na penize na socku putoval az 19.1. no komedie toto…jeste ze bydlim tak daleko jinak bych ji slapla do usmevu..Pettule69 píše:Pokud jsi z Ostravy a OSSZ máš v Praze dle zaměstnavatele,tak pošli originál lístku na peníze do Prahy a kopii dej nebo pošli zaměstnavateli. Ja jsem z Havířova pracuju v Ostravě a taky mám OSSZ v Praze a dělám to tak celou dobu,protože mi zaměstnavatel zadržoval listek na peníze měsíc a mě nešla nemocenská. Tak to posílám takto a peníze mám brzo ikdyž tento měsíc to bylo vše opožděno.Tady máš číslo na Prahu a poptej se na kterou adresu to poslat dle zaměstnavatele 283104166 (Paní je docela vstřícná).Honzuovka píše:no pokud zjistim kdo mě ma na starosti tak jo, protože z prace to posilaji až do Prahy a ja jsem jaksi z Ostravy, jinak bych jim to tam vozila osobně nebýt te dálky…
Po tom, co se dostane na socku papír na nemocenskou, tak si zkus zavolat přímo té úřednici, která to vyřizuje. Řekni jí, že musíš zaplatit to a to, že máš nastavené trvalé příkazy a popros ji, jestli by se na tebe nemohla juknout přednostně. Tohle jsem udělala nějak v listopadu a fakt mi prašule přišly brzo.![]()
![]()
jinak by to asi neslo
vsak v unoru az se budou podepisovat daně, tak prijede k nam do prace tak ji do toho usmevu slapnu dodatecne
Tak to jsi na tom líp,ja bych účetní musela jet šlápnout do usměvu až na Slovensko.
Je masakr když pracuju v Ostravě,mzdovku mám na Slovensku a OSSZ v Praze…hurááááááá ať žije miš maš
![]()
Proto to posílám na Prahu sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pettule69 píše:
macis30 : teda vic to zamichat nešlo??![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no kdyby to bylo někde v Číně bylo by to asi horší domluvit se tou jejich hatmatilkou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit