Kdy chodí nemocenská?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pettule69 píše:a-šmudlinka píše:no ja nevim jestli na mě zapoměli protože co jsem v kontaktu s kolegyni, tak ji taky ještě nedošla, takže myslim že to neposlali snad nikomu…docela masakt že si tohle muzou dovolit a nikoho nezajima ze ty penize potrebuje a chybi to…Pettule69 píše:takze na tebe v raci zapomeli pres ty svatky to je teda sila jak muzou byt tak nezodpovedny v te praci
Tak mě za prosinec nemocenska ještě nedošla, dneska jsem volala do Prahy na socialku, a za prosinec jim ještě žádný lístek na peníze nedošel…tudíž to vypadá tak, že v patek z poradny pojedu rovnou do prace udelat pěknej kravál…je to hnus jak ma někdo něco zaplatit, musí to být hned ale ostatní maji na všechno čas…![]()
to bych tam udelala poradnej bordel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pettule69 píše:
však se na ně v pátek chystám![]()
to jo to chce jinak to snad neni ani mozne hlavne kdyby oni nemeli penize jak by vriskali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a-šmudlinka píše:Pettule69 píše:to jo to chce jinak to snad neni ani mozne hlavne kdyby oni nemeli penize jak by vriskali
přesně tak, ony ty penize dost chybi, dikybohu mam pro maleho už nakoupenou veškerou výbavičku ale i tak…člověk potřebuje něco zaplatit a nema pomalu čím, protože v práci na to uplně serou…já jim dám..... ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pettule69 píše:a-šmudlinka píše:přesně tak, ony ty penize dost chybi, dikybohu mam pro maleho už nakoupenou veškerou výbavičku ale i tak…člověk potřebuje něco zaplatit a nema pomalu čím, protože v práci na to uplně serou…já jim dám.....Pettule69 píše:to jo to chce jinak to snad neni ani mozne hlavne kdyby oni nemeli penize jak by vriskali
jeeeeeeeeee cekas chlapecka???to ja si myslim ze bude to holcicka ale to mi povi az na velikem ultrazvuku driv se nechce ukazat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a-šmudlinka píše:Pettule69 píše:jeeeeeeeeee cekas chlapecka???to ja si myslim ze bude to holcicka ale to mi povi az na velikem ultrazvuku driv se nechce ukazata-šmudlinka píše:přesně tak, ony ty penize dost chybi, dikybohu mam pro maleho už nakoupenou veškerou výbavičku ale i tak…člověk potřebuje něco zaplatit a nema pomalu čím, protože v práci na to uplně serou…já jim dám.....Pettule69 píše:to jo to chce jinak to snad neni ani mozne hlavne kdyby oni nemeli penize jak by vriskali
jojo, aspon co jsem se doktora ptala, tak mi 2× potvrdil kluka, sice jsem chtěla víc holku ale nevadí
hlavně jak bude prďola zdravý
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pettule69 píše:a-šmudlinka píše:jojo, aspon co jsem se doktora ptala, tak mi 2× potvrdil kluka, sice jsem chtěla víc holku ale nevadíPettule69 píše:jeeeeeeeeee cekas chlapecka???to ja si myslim ze bude to holcicka ale to mi povi az na velikem ultrazvuku driv se nechce ukazata-šmudlinka píše:přesně tak, ony ty penize dost chybi, dikybohu mam pro maleho už nakoupenou veškerou výbavičku ale i tak…člověk potřebuje něco zaplatit a nema pomalu čím, protože v práci na to uplně serou…já jim dám.....Pettule69 píše:to jo to chce jinak to snad neni ani mozne hlavne kdyby oni nemeli penize jak by vriskali
hlavně jak bude prďola zdravý
![]()
to kazdopadne a jak se bude jmenovat??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je mazec. Mě teda dnes došla, ale to, že to poslali o dva týdny pozdějc, než obvykle, mi udělalo dost velký problémy a musela jsem provolat dost peněz, abych si domluvila pozdější platby. A to mě to z práce poslali včas. Být tebou, udělám tam pěknej brajgl, oni jsou povinni to do pěti dnů poslat, víc jak pět dnů to u sebe sušit nesmí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pettule69 píše:
Tak mě za prosinec nemocenska ještě nedošla, dneska jsem volala do Prahy na socialku, a za prosinec jim ještě žádný lístek na peníze nedošel…tudíž to vypadá tak, že v patek z poradny pojedu rovnou do prace udelat pěknej kravál…je to hnus jak ma někdo něco zaplatit, musí to být hned ale ostatní maji na všechno čas…![]()
Pettule, teda tak to je blbý,pokud jim to neposlali ještě z práce, tak na sociálce mají na to dalších 30 dní než ti pošlou peníze. Je to fakt naprd.
Nikoho nezajímá, že musíme včas platit nájem a jiný platby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem jenom zvědavá, jak to bude s mateřskou, kdy ta mi přijde, když jsem ukončení PN posílala spolu s žádostí o mateřskou 28.12.2011 a neschopenka přešla až dnes. To bude asi zas ten samej kolotoč, co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Honzuovka píše:
Já jsem jenom zvědavá, jak to bude s mateřskou, kdy ta mi přijde, když jsem ukončení PN posílala spolu s žádostí o mateřskou 28.12.2011 a neschopenka přešla až dnes. To bude asi zas ten samej kolotoč, co?
Honzu, počítám že s mateřskou to bude to samé. Každý měsíc čekat a doufat, že přijde brzy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zlatuna píše:Honzuovka píše:Honzu, počítám že s mateřskou to bude to samé. Každý měsíc čekat a doufat, že přijde brzy.
mATERSKA CHODI PRAVIDELNE PRY ALE jestli myslite rodicovsky prispevek tak ten opravdu chodi jak chce a ne jen od ledna kamaradka mi to rikala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a-šmudlinka:
no pokud doktor fakt neviděl blbě tak to bude Daneček a pokud holka, tak Agátka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit