Kdy chodí nemocenská?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20040
24.1.12 15:15
Pettule69 píše:
a-šmudlinka píše:
Pettule69 píše:
Tak mě za prosinec nemocenska ještě nedošla, dneska jsem volala do Prahy na socialku, a za prosinec jim ještě žádný lístek na peníze nedošel…tudíž to vypadá tak, že v patek z poradny pojedu rovnou do prace udelat pěknej kravál…je to hnus jak ma někdo něco zaplatit, musí to být hned ale ostatní maji na všechno čas… :pocitac: :pocitac:
takze na tebe v raci zapomeli pres ty svatky to je teda sila jak muzou byt tak nezodpovedny v te praci
no ja nevim jestli na mě zapoměli protože co jsem v kontaktu s kolegyni, tak ji taky ještě nedošla, takže myslim že to neposlali snad nikomu…docela masakt že si tohle muzou dovolit a nikoho nezajima ze ty penize potrebuje a chybi to… :cert:

to bych tam udelala poradnej bordel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
24.1.12 15:22

však se na ně v pátek chystám :pocitac: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
24.1.12 15:24
Pettule69 píše:

to jo to chce jinak to snad neni ani mozne hlavne kdyby oni nemeli penize jak by vriskali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
24.1.12 15:27
a-šmudlinka píše:
Pettule69 píše:
to jo to chce jinak to snad neni ani mozne hlavne kdyby oni nemeli penize jak by vriskali

přesně tak, ony ty penize dost chybi, dikybohu mam pro maleho už nakoupenou veškerou výbavičku ale i tak…člověk potřebuje něco zaplatit a nema pomalu čím, protože v práci na to uplně serou…já jim dám..... :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
24.1.12 15:37
Pettule69 píše:
a-šmudlinka píše:
Pettule69 píše:
přesně tak, ony ty penize dost chybi, dikybohu mam pro maleho už nakoupenou veškerou výbavičku ale i tak…člověk potřebuje něco zaplatit a nema pomalu čím, protože v práci na to uplně serou…já jim dám..... :twisted:

jeeeeeeeeee cekas chlapecka???to ja si myslim ze bude to holcicka ale to mi povi az na velikem ultrazvuku driv se nechce ukazat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
24.1.12 15:40
a-šmudlinka píše:
Pettule69 píše:
a-šmudlinka píše:
Pettule69 píše:
přesně tak, ony ty penize dost chybi, dikybohu mam pro maleho už nakoupenou veškerou výbavičku ale i tak…člověk potřebuje něco zaplatit a nema pomalu čím, protože v práci na to uplně serou…já jim dám..... :twisted:
jeeeeeeeeee cekas chlapecka???to ja si myslim ze bude to holcicka ale to mi povi az na velikem ultrazvuku driv se nechce ukazat

jojo, aspon co jsem se doktora ptala, tak mi 2× potvrdil kluka, sice jsem chtěla víc holku ale nevadí :) hlavně jak bude prďola zdravý :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
24.1.12 16:35
Pettule69 píše:
a-šmudlinka píše:
Pettule69 píše:
a-šmudlinka píše:
Pettule69 píše:
jeeeeeeeeee cekas chlapecka???to ja si myslim ze bude to holcicka ale to mi povi az na velikem ultrazvuku driv se nechce ukazat
jojo, aspon co jsem se doktora ptala, tak mi 2× potvrdil kluka, sice jsem chtěla víc holku ale nevadí :) hlavně jak bude prďola zdravý :) :lol:

to kazdopadne a jak se bude jmenovat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
24.1.12 17:47

Tak to je mazec. Mě teda dnes došla, ale to, že to poslali o dva týdny pozdějc, než obvykle, mi udělalo dost velký problémy a musela jsem provolat dost peněz, abych si domluvila pozdější platby. A to mě to z práce poslali včas. Být tebou, udělám tam pěknej brajgl, oni jsou povinni to do pěti dnů poslat, víc jak pět dnů to u sebe sušit nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
24.1.12 18:55

Holky, jupíííí, tak odpoledne mi došla :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
24.1.12 18:58
zlatuna píše:
Holky, jupíííí, tak odpoledne mi došla :dance: :dance:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
24.1.12 19:03
Pettule69 píše:
Tak mě za prosinec nemocenska ještě nedošla, dneska jsem volala do Prahy na socialku, a za prosinec jim ještě žádný lístek na peníze nedošel…tudíž to vypadá tak, že v patek z poradny pojedu rovnou do prace udelat pěknej kravál…je to hnus jak ma někdo něco zaplatit, musí to být hned ale ostatní maji na všechno čas… :pocitac: :pocitac:

Pettule, teda tak to je blbý,pokud jim to neposlali ještě z práce, tak na sociálce mají na to dalších 30 dní než ti pošlou peníze. Je to fakt naprd.
Nikoho nezajímá, že musíme včas platit nájem a jiný platby :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
24.1.12 19:17

Já jsem jenom zvědavá, jak to bude s mateřskou, kdy ta mi přijde, když jsem ukončení PN posílala spolu s žádostí o mateřskou 28.12.2011 a neschopenka přešla až dnes. To bude asi zas ten samej kolotoč, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
24.1.12 19:41
Honzuovka píše:
Já jsem jenom zvědavá, jak to bude s mateřskou, kdy ta mi přijde, když jsem ukončení PN posílala spolu s žádostí o mateřskou 28.12.2011 a neschopenka přešla až dnes. To bude asi zas ten samej kolotoč, co?

Honzu, počítám že s mateřskou to bude to samé. Každý měsíc čekat a doufat, že přijde brzy. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
24.1.12 19:44
zlatuna píše:
Honzuovka píše:
Já jsem jenom zvědavá, jak to bude s mateřskou, kdy ta mi přijde, když jsem ukončení PN posílala spolu s žádostí o mateřskou 28.12.2011 a neschopenka přešla až dnes. To bude asi zas ten samej kolotoč, co?
Honzu, počítám že s mateřskou to bude to samé. Každý měsíc čekat a doufat, že přijde brzy. :zed:

mATERSKA CHODI PRAVIDELNE PRY ALE jestli myslite rodicovsky prispevek tak ten opravdu chodi jak chce a ne jen od ledna kamaradka mi to rikala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
24.1.12 19:44

a-šmudlinka:
no pokud doktor fakt neviděl blbě tak to bude Daneček a pokud holka, tak Agátka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat