Kdy chodí nemocenská?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
macis: hmm,njn…slíbila,že ho teď pošlou tento týden…a jestli zase ne,tak si to příště nesu sama,při tom kolegyně je taky doma a chodí jí to pravidelně,tak nevím proč se to takhle zaseklo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mně to taky ještě nepřišlo zatim sem to teda nijak neřešila pač se to asi zdrželo kvuli svatkum
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak info ode mě,dala jsem se do pátrání a představte si co jsem zjistila sociálka dostala podklady,které jí poslali z práce až 20.12. skvělé že
takze to je faaaakt super,maji na to měsíc,takže za listopad můžu čekat nemocenskou až okolo 20.1. fakt nevím,jestli jim tam nemám jít rozbít hubu
tak i takové věci se stávají,kdyby každý pracoval,tak jako oni,no potěš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veeru píše:
tak info ode mě,dala jsem se do pátrání a představte si co jsem zjistila sociálka dostala podklady,které jí poslali z práce až 20.12. skvělé že![]()
![]()
takze to je faaaakt super,maji na to měsíc,takže za listopad můžu čekat nemocenskou až okolo 20.1. fakt nevím,jestli jim tam nemám jít rozbít hubu
tak i takové věci se stávají,kdyby každý pracoval,tak jako oni,no potěš
to máš podobný jak já, já dala lístek 1.12. a mzdovka mi s klidem oznámila,že to odeslala až 15.12. co jim na to máš říct?? ale penízky dorazily 5.1.,tak Ti určitě dorazí dřív než do toho 20.1. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky ves,snad to bude jak píšeš,já lístek na peníze odevzdávala k 30.11.
je to děs ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já ho odevzdávala 30.11 a když jsem tam volala 27.12 tak mi říkaly že to ještě nedostaly..ten papír a na tři krále mi to za ten listopad přišlo tak si myslím,že ti to přide dřív a to sem v prahy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veeru píše:
díky ves,snad to bude jak píšeš,já lístek na peníze odevzdávala k 30.11.je to děs
nevím, dělají si z nás prostě asi srandu…
hlavně aby se to neopakovalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky tak to vám závidím, mě ještě nepřišla
takže za celý listopad a dál ani korunka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veeru píše:
holky tak mě zatím nic ještě ani za ten listopad
fakt ne jo? to je děs
jen když člověk něco nezaplatí včas,tak to je hned problém ![]()
za prosinec zatím nic,ale já to ani dřív jak příští týden po minulé zkušenosti nečekám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit