Kdy chodí nemocenská?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2316
22.12.11 14:21

Holky, já taky nic :( Nejhorší, že jsem včera volala na sociálku a bylo mi řečeno, že to 19. prosince posílali a peníze jsou prý na cestě . Ale takhle dlouho to nikdy netrvalo, max. 2. den jsem je měla na účtě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
22.12.11 14:39
zlatuna píše:
Holky, já taky nic :( Nejhorší, že jsem včera volala na sociálku a bylo mi řečeno, že to 19. prosince posílali a peníze jsou prý na cestě . Ale takhle dlouho to nikdy netrvalo, max. 2. den jsem je měla na účtě :think:

a řekli ti že to posilali na ucet? nebo ze nesch. schvalili a odeslali k vyplaceni - to totiz jde na jine oddeleni a ti az pak posilaji na ucet a ty na to taky maji cas (tech 30 dni od doruceni listku na penize) ..nekde jsem tu presnej postup jak to chodi uz 2× psala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
22.12.11 14:47
leneli píše:
zlatuna píše:
Holky, já taky nic :( Nejhorší, že jsem včera volala na sociálku a bylo mi řečeno, že to 19. prosince posílali a peníze jsou prý na cestě . Ale takhle dlouho to nikdy netrvalo, max. 2. den jsem je měla na účtě :think:
a řekli ti že to posilali na ucet? nebo ze nesch. schvalili a odeslali k vyplaceni - to totiz jde na jine oddeleni a ti az pak posilaji na ucet a ty na to taky maji cas (tech 30 dni od doruceni listku na penize) ..nekde jsem tu presnej postup jak to chodi uz 2× psala..

No, tak to už nevím :nevim: Počkám do zítra, jinak až příští týden. Je fakt, že jsme se přestěhovali, ale trvalý pobyt mám pořád stejný, tak jestli to na to má vliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
22.12.11 15:00

Tak jsem tam znovu volala a poptala jsem se v jaký je to fázi. Takže prý 19. posílali a trvá to 5-7 dní, takže čekám zítra max. příští týden :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
22.12.11 15:05
zlatuna píše:
Tak jsem tam znovu volala a poptala jsem se v jaký je to fázi. Takže prý 19. posílali a trvá to 5-7 dní, takže čekám zítra max. příští týden :think:

chodi ti to na ucet?
jestli ano, tak to opravdu posilali „jen“ na to vyplatni oddeleni a informace - trva to 5-7 dni byva orientacni .. - nikoli, ze se k tomu zavazuji ;) takhle jsem si jednou uz nabehla, kdy jsme neco objednali, pr mi rekli, ze do tydne to budu mit a pak jsme nemeli penize na zalohu, pr do tydne penize nikde – proto jsem si s tim na podzim davala takovou praci a zjistovala vsechny info a opravdu - jediny termin, ktery maji je, ze to musi byt do 30 dni od obdrzeni listku na penize nebo ukonceni prac nesch. (za podminky, ze je listek spravne vyplnen)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
22.12.11 15:10
leneli píše:
zlatuna píše:
Tak jsem tam znovu volala a poptala jsem se v jaký je to fázi. Takže prý 19. posílali a trvá to 5-7 dní, takže čekám zítra max. příští týden :think:
chodi ti to na ucet?
jestli ano, tak to opravdu posilali „jen“ na to vyplatni oddeleni a informace - trva to 5-7 dni byva orientacni .. - nikoli, ze se k tomu zavazuji ;) takhle jsem si jednou uz nabehla, kdy jsme neco objednali, pr mi rekli, ze do tydne to budu mit a pak jsme nemeli penize na zalohu, pr do tydne penize nikde – proto jsem si s tim na podzim davala takovou praci a zjistovala vsechny info a opravdu - jediny termin, ktery maji je, ze to musi byt do 30 dni od obdrzeni listku na penize nebo ukonceni prac nesch. (za podminky, ze je listek spravne vyplnen)

Ano, chodí mi to na účet. To je poprve, co mi peníze přijdou takhle pozdě, tak proto se divím 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
22.12.11 17:22
kasandra7 píše:
ahoj holky, jsem na neschopence, a chtěla bych se zeptat, kdy chodí(kolikátého) neschopenka? jsem registrovaná pro Brno-venkov.Moc děkuji

ahoj mě chodí kolem 12..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
29.12.11 11:11

holky tak já pořád nic,už mě to sejří :cert: co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
29.12.11 11:14

taky mi ještě nic nepřišlo :cert: ne,že bych ti to přála,ale na druhou stranu aspoň vím,že to není jen u mě…že je chyba asi někde jinde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
29.12.11 12:47

Ves,tak doufejme,že budeme spolu v té další vlně,snad už se dočkáme brzy,jsem zvědavá,jestli ještě letos nebo až příští rok :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
29.12.11 13:33

ahoj holky u mě pořád nic a když sem volala na socku tak jim to prej ještě nepřišlo od zaměstnavatele.tak sem volala tam a tam to prej odeslaly,dělá tam kámoška tuhle práci tak jí to věřím,ale poslala to radši ještě jednou podle mě je problém na poště jak byly svátky…ale fakt užasný tět sem odevzdávala další papír na peníze,musely sme si napučovat a to nemluvím o urokách co mi naskočily na pujčce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
29.12.11 13:43

mně taky zatim nic nepřišlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
29.12.11 15:15
sunnyho.motylek píše:
ahoj holky u mě pořád nic a když sem volala na socku tak jim to prej ještě nepřišlo od zaměstnavatele.tak sem volala tam a tam to prej odeslaly,dělá tam kámoška tuhle práci tak jí to věřím,ale poslala to radši ještě jednou podle mě je problém na poště jak byly svátky…ale fakt užasný tět sem odevzdávala další papír na peníze,musely sme si napučovat a to nemluvím o urokách co mi naskočily na pujčce…

tak jestli to tam nemeli a posilali jste to tedy ted znovu, tak muzes cekat az 30 dni.. - jen at s tim pocitas. me se to stalo take - nicmene tam muzes zavolat a zkusit urgovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
29.12.11 16:33

budu urgovat a počítám s tím…počítám už ze vším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
29.12.11 19:16

holky, je divný,že je nás takhle víc teda… :roll: a že by přišla zítra, v to už nějak nevěřim :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat