Kdy chodí nemocenská?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Stále nic a ještě jsem dostala vynadáno. Krávy to jsou!!! Prej ať si v pátek zavolám, jestli mi nic nepřijde, tak volám a akorát mě sprdla jak malýho fakana, že na to maj třicet dní, tak co jako chci. Mám si počkat, dnes to začali zpracovávat, tak s tím mám počítat přespříští týden. Nechápu, proč to začali zpracovávat až dnes, když jim to už čtrnáct dní leží na stole. To se na tom asi začal usazovat prach, tak si toho všimli. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mě už naštěstí dneska přišly prašulky ![]()
Honzu, tak to je síla..když oni něco potřebujou to je honem honem..a že člověk potřebuje peníze zaplatit své výdaje do určitého termínu,to je nezajíma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Honzuovka
To je fakt k vzteku, jak si tohle můžou na úřadech dovolit? Sice jak trvdí na to mají těch 30 dní ze zákona, ale jde o to, že by to měli zpracovávat hned po doručení lístku o pokračování pracovní neschopnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak fajn, mají na to třicet dní, to jim nikdo nebere, ale nechápu, proč jim to tak dlouho trvá, když papír je v pořádku a visí tam už čtrnáct dní, proč to začali zpracovávat až dnes. První neschopenka mi přišla s měsíčním zpožděním, protože jsem neměla všechno správně vyplněné, tak to člověk pochopí, ale proč teď???
A hlavně mě štve chování té úřednice, že se chová tak sprostě. Jsem se slušně zeptala, jak to vidí, abych se domluvila kvůli zpožděným platbám a ona je ještě uražená. Bych chtěla vidět ji, když by potřebovala zaplatit složenky. Prdím na to, kvůli takový kačeně se nebudu rozčilovat, stejně si nepomůžu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda holky, nevím jestli jsem ve správné diskuzi, ale zkusím to. Já chodím do práce, ale kdybych chtěla neschopenku nebo kdyby mi ji doktorka doporučila, asi bych měla problém s místem bydliště, když žiju v ještě nezkolaudovaném domě, co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ne nemela ono to neresi proste kdyz te najdou tam kde jsi tak to neresi ja taky mam napsanou neschopenku kde po dobu tehu ziju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
když to tět pošlu origoš na tu straou adresu,paltí furt?jak sou tět ty změny v dávkách tak envím zda to nemám poslat na uřád práce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a-šmudlinka píše:
ne nemela ono to neresi proste kdyz te najdou tam kde jsi tak to neresi ja taky mam napsanou neschopenku kde po dobu tehu ziju
tak to se mi ulevilo, moc díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě neschopenka za prosinec stále nepřišla. Ale na firemní centrále to bylo asi 2/1 (Praha), ale máme novou účetní. Tak doufám, že mi ty peníze fakt přijdou ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, tak mě za prosinec neschopenka pořád nepřišla
Počítala jsem, že to v lednu potrvá, ale tento týden snad přijde. A nikdo mi nebere telefon na sociálce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kasandra7 píše:
ahoj holky, jsem na neschopence, a chtěla bych se zeptat, kdy chodí(kolikátého) neschopenka? jsem registrovaná pro Brno-venkov.Moc děkuji
ahoj ja su taky na neschopence a mne došla včera 23.1 každy to ma jinak asi ja su brno-mesto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já jsem Praha, dnes mi přišla, ale myslím si, že dost zapůsobilo, že ta protivná ......ová je tam otravovala, tak aby mě zavřeli hubu, raději si mákli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě za prosinec nemocenska ještě nedošla, dneska jsem volala do Prahy na socialku, a za prosinec jim ještě žádný lístek na peníze nedošel…tudíž to vypadá tak, že v patek z poradny pojedu rovnou do prace udelat pěknej kravál…je to hnus jak ma někdo něco zaplatit, musí to být hned ale ostatní maji na všechno čas…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pettule69 píše:
Tak mě za prosinec nemocenska ještě nedošla, dneska jsem volala do Prahy na socialku, a za prosinec jim ještě žádný lístek na peníze nedošel…tudíž to vypadá tak, že v patek z poradny pojedu rovnou do prace udelat pěknej kravál…je to hnus jak ma někdo něco zaplatit, musí to být hned ale ostatní maji na všechno čas…![]()
takze na tebe v raci zapomeli pres ty svatky to je teda sila jak muzou byt tak nezodpovedny v te praci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a-šmudlinka píše:Pettule69 píše:takze na tebe v raci zapomeli pres ty svatky to je teda sila jak muzou byt tak nezodpovedny v te praci
Tak mě za prosinec nemocenska ještě nedošla, dneska jsem volala do Prahy na socialku, a za prosinec jim ještě žádný lístek na peníze nedošel…tudíž to vypadá tak, že v patek z poradny pojedu rovnou do prace udelat pěknej kravál…je to hnus jak ma někdo něco zaplatit, musí to být hned ale ostatní maji na všechno čas…![]()
no ja nevim jestli na mě zapoměli protože co jsem v kontaktu s kolegyni, tak ji taky ještě nedošla, takže myslim že to neposlali snad nikomu…docela masakr že si tohle muzou dovolit a nikoho nezajima ze ty penize potrebuje a chybi to… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit