Kdy dítě přestane spát po 2 hodinách?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
22.2.12 11:16

Já to malému posunula tak, že si ho kolem sedmé vezmu na gauč a tam si pouštíme hudbu, zpívám mu a tancuju s ním a tak..pak kolem půl osmé koupání, v osm flaška a hned spát..dělám to tak od začátku a funguje to, zvykl si na to, že to tak je a už ani nemusím v těch sedm bblnout, hraje si na dečce, pak vykoupem a tak..každej den to stejné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
22.2.12 13:11

Holky, me jsme prave taky malymu vzali dudlik, protoze v noci se k nemu taky tak 15 x muselo a uz to trvalo moc dlouho a doma uz jsme to nezvladali. Koupilinjsme si jiz zminovanou knizku, kazde dite muze dobe spat a jedeme podle toho. Navic vera konecne prisel usinacek od fisher price, ten morsky konik, tak hned nerve, ale cumi na svitici brisko.

Ja jsem si prave myslela, ze se nam to denni spani zkazi, ale rekla bych, ze je to jeste lepsi od t doby co usina sam a nerusi ho dudlik.

A v noci zacal spat v kuse, nicmene uz v pet je probuzeny a potom v sedm zase tuhne, tak na hodinu a pul. Potom je jeste jedna prochazka pred obedem v kocaru, no a odpo a vecer spi taky vzdycky po 30 minutach. Kdyby se mu jeste posunulo to ranni vstavani, tak by to bylo super. Ale jsem spokojena i s timhle. To ze zacal takhle spat v noci je pro nas zazrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9378
12.3.12 15:24

Zrovna jsem přemýšlela, jestli je OK, když náš malej (15 týdnů) spí v následujícím režimu: budíček cca 8:30, potom od 10h do 11h na procházce, potom spí doma od 13h do cca 14:30h a pak od cca 16h do 17h na procházce a spinkat chodí v půl osmé. V noci se vzbudí 1-3 na kojení, ale hned spí dál. Nechrní trochu hodně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.12 15:41
lencula píše:
Holky, zajimalo by, kdy vam deti prestali spat po dvou hodinach? Nam bude pul roku a denne nam to porad vychazi na ctyri spanky. Kdyz se tedy vsechny sectou, tak nedaji vice jak ctyri hodiny. Ale nejradsi bych uz zrusila ten vecerni, ktery je kole, pate, ale tonda je potom nepouzitelny. V sest mame kasi, v sedm koupeme, potom mliko na dojezeni no a u toho uz nekdy tuhne i kdyz mel ten vecerni spanek. Vetsinou chceme aby sel spat v osm vecer, ale to vetsinou stejne nevydrzi.

Tak me jen napadlo, jak jste to meli vy.

Dekuji.

Ahojky, čestmírkovi bude 8 měsíců… do 3 měsíců jsme vstávali pravidelně každé 3 hodiny na kojení. Když jsem přešli na umělou , tak spíme takto : Ráno vstáváme v 8. pravidelně po jídle je do hodiny tuhej :palec: spí tak ty 2 hodiny, pak sváča, hodina hraní, spánek max hodinu … oběd… hraní…usne ve 16.00, hodina spánek… v 18. kaše a v 19.00 jde spinkat a vstává až ráno…takhle to máme od toho 3.měsíce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí