Kdy dítě začne rozumět slovu NE?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
29.1.14 21:40
@Tiger-lily píše:
přesně tohle jsem chtěla napsat…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vždyť je to pravda :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
26055
29.1.14 21:48
@Lucista píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte nějakou zkušenost s tím, kdy dítě začne rozumět tomu, že mu něco zakazujete? Mám 11 měsíčního syna a když na něco řeknu NE, přijde mi, že to jen tak přejde a nic pro něj neznamená. Nechci, aby si myslel, že může všechno, ale neví, jestli v 11 měsících už chápe, co znamená ne? Díky za radu :mavam:

Káťa má teď 11m a slove NEchejto zná od doby kdy se začala trošku plazit, používala jsem to s důrazem na první slabiku, Kačka reagovala na můj nesmlouvavý tón a intonaci, když jí to řekl manžel jako „Kačenko nechejto, to nesmíš“ tak na něj vůbec nereagovala.
To že nereaguje je problém použití slovíčka ne, když mu budeš říkat ne medovým hlasem, nebo i křičet tak se na tebe vybodne, nacvič si nesmlouvavý tón :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69126
29.1.14 23:15

To mi pripomina tchyni, pry nejsem dost durazna. No ja nevim, nekdy rvu, az o hlasivky prichazim, a nic, svagrova rekne jen tak mimochodem klidne ne a jeji dite poslechne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
30.1.14 20:07
@sissi79 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vždyť je to pravda :mrgreen: :mrgreen:
:palec: je
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect