Kdy do porodnice, když odteklo jen trochu vody?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4899
12.8.17 07:34

@Lee92 já jela, když jsem měla kontrakce 3 hodiny po pěti minutách a porodila jsem 18 hodin po příjezdu do porodnice :roll: vodu mi ale píchali az na porodním boxu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.8.17 07:39

Ale přeji hodně štěstí..ať jste zdraví..celé je to zážitek na celý život :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
12.8.17 07:50

Holky dekuji. Jdu dat sprchu, nasnidam se a budu to sledovat. Pripadne zavolam do porodky, zda tedy jet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
12.8.17 07:51
@dashik1 píše:
Ale přeji hodně štěstí..ať jste zdraví..celé je to zážitek na celý život :kytka:

Moc dekuji :) mam htozny strach, ale uz se tesim, az budu mit mimi v naruci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
12.8.17 08:53

Jela bych hned, obzvlášť, když máš porodnici tak blízko.
oni tě zkontrolují, zlobit se určitě nebudou ani náznakem – a kdyby to nic nebylo, tak tě pošlou domů… když to máš takhle kousek, tak pohoda.

kolik odteče vody, to fakt není ukazatel, mě praskla voda až na sále a malá se narodila za pár minut po tom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
12.8.17 09:16

Já bych šla hned. Když jsem čekala prvního, voda neprakla vůbec, kolem půlnoci jsem dorazila do porodnice, že mě trošku pobolívá břicho, jestli se na mě můžou mrknout. Dali mě na ozvi, doktor mrknul a řekl : Paní vy už nikam nepůjdete, mátě kontrakce po 4 min. Ve 2:45 byl syn na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
12.8.17 09:20

Po odtoku hned i s taškou, jestli se porvrdi, že to je voda, už tam musíš zůstat kvůli tomu, ze bys mohla chytnout infekcí. Když se porod nerozběhne dají ti Atb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
12.8.17 09:32

Tak kontrakce se spis vytraceji nez ze by nabiraly na intenzite, tak ja nevim holky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
12.8.17 09:36

@Lee92 nech se radsi prohlidnout. Za to nic nedas. Ale teda beru to podle sebe. Ja osobne jsem radsi pod kontrolou, takze jsem i byla rada, ze mi porod vyvolavali. Mela jsem strach z takovych situaci, kdy a kde mi praskne voda, jak s kontrakcema a tak. Ja mam radsi odborny dohled :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
12.8.17 09:47

Ahoj hlavně v klidu s tou infekcí to není tak horké když tě nikdo nekontroluje nemá se tam jak dostat. A já jela až když jsem měla kontrakce po 5 minutách. Za mě je nejlepší být tam co nejpozději :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
12.8.17 09:55

@Lee92 tak pokud by ti vubec nic neodteklo, určitě bych zůstala doma, nicméně takto bych asi jela. Máš porodnici blízko, nechala bych si vše vysvětlit a pak bych se rozhodla dle sebe. Určitě tě nikdo nemůže nutit abys tam už zůstala.
Jinak takhle rodila kamarádka, že prý poslicci a půl hodiny od příjezdu byl malý venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
12.8.17 10:04

Jak vite ze to byla plodovka? Zkuste si dat horkou sprchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
12.8.17 10:33

No myslela jsem si to. Byl podemnou na posteli mokry flicek a po ceste na zachod to trochu odtekalo. Ale od te doby zas nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
28.8.17 11:39

@Envie Tak 12.8. pred pulnoci jsem porodila holcicku :) byla od prijezdu za 2 a pul h venku. Nakonec to plodova voda nebyla, museli mi ji pichnout v porodce. Pry ta tekutina souvisela s hlenovou zatkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí