Od kdy je vhodný sporťák?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
879
31.3.09 15:58

My jsme v tomhle věku řešili koukání z kočárku tak, že jsem holky položila na břicho hlavou dopředu, trochu podložila - k jejich plné spokojenosti. Možné řešení. Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
31.3.09 17:16

Ahoj.Já malýho vozím v golfkách od 5 a půl měsíce.Mám ho samozřejmě polohovací a polohuju ho jen trošku,aby viděl ven.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
31.3.09 19:13

Ahoj, myslím, že ten sporťák můžeš zkusit, když bude ležet a nebude tam dlouho. Dceři jsem občas zvedla zádovou opěrku v hluboké korbě, ale většinou se začala hroutit na stranu, takže jsem přechod do sporťáku odkládala. Sedět začala až v roce a do sporťáku šla ve 13-ti měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
1.4.09 17:59

Mně se právě zdá pomalu lepší sporťák do kterého máme zmenšovací vložku než polohovat hlubokou korbu. Tu navíc ani polohovací nemáme. Objednala jsem nánožník a asi to zkusíme. Ona je berunka v kočáře opravdu minimálně takže myslím, že žádná tragedie se nestane, když ji tam už teď šoupneme… Písnu jak „experiment“ dopadne a díky všem za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
2.4.09 13:14

Ahoj, asi jsi mě špatně pochopila, já jsem nemyslela abys ji polohovala v hluboké korbě. Jen jsem se podělila o zkušenost, jak jsem já jednou za čas zjišťovala, jestli už je dcera ready na sporťák. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
3.4.09 16:18

Tak mi jsme koupily sporťák před pár dny(7,5měs.) (CAM portofino..jsme spokojený-potřebovaly jsme malý- do výtahu..náš kočár se tam absolutně nevešel, a bydlím v 6 patře, takže jsem ani nechodila moc na procházky-jen když partner pomohl s kočárem..naštěstí byla zima), je také polohovací, takže si tam malá leží-pololeží ..a je strašně spokojená…asi do těch 3-max4měs . v korbě usínala- díky houpání na kočičích hlavách..ale pak už ani ťuk, a zvedala se aby viděla..často jsme to na krátké procházky a nákupy řešili tak, že byla v autosedačce, co máme nasazovací na podvozek..tam se jí líbilo..ale už z ní pomalu vyrůstá (což mě mrzí byla to strašně super věc- na pochůzky- jí moci vyndat- poponést..nebo když v autě usnula- bez probuzení připnout na kočár..)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
4.4.09 21:14

Ahoj holky, tak hlásím, že jsme dceru v pátek dali do sporťáku a byla spokojená jak želva, mohla koukat kolem sebe a jak usla tak jsem ji úplně položila, zjistili jsme, že to jde položit opravdu do skoro úplného lehu takže pohoda. Dnes jsem ji v něm měla na zahradě a princezna v něm seděla zapřená ručičkama aby viděla navzdory tomu, že byl kočár do pololehu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
7.4.09 13:20

my už taky budeme pomalu muset přepřahat, i když máme velkou korbu bebecar tak už se tam táďa nějak špatně vchází :-) ale doufám že alespoň
do toho šestého měsíce vydržíme, protože je fakt, že když mu trochu zvednu záda v korbičce tak ještě dost padá do stran, tak to na sezení asi moc není, i když má snahu se posazovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
7.4.09 22:45
hailliejade píše:
my už taky budeme pomalu muset přepřahat, i když máme velkou korbu bebecar tak už se tam táďa nějak špatně vchází :-) ale doufám že alespoň
do toho šestého měsíce vydržíme, protože je fakt, že když mu trochu zvednu záda v korbičce tak ještě dost padá do stran, tak to na sezení asi moc není, i když má snahu se posazovat

Tak Táňa je sice drobek, ale když je v lehačce trochu zvedlá nebo teď ve sporťáku tak nikam nepřepadává takže pohůdka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petulik28
27.6.11 23:10

sporťák

moje malá to dělá taky,pořád nazdvihuje hlavičku aby viděla :-),tak jsem jí kočár předělala na sporťák,zítra snad příjde nový lehký sporťák,měla 22.7 8 měsíců a už docela sama sedí,když jí posadím,zatím se ale posadit nedovede,tak snad jí sporťákem neuškodím

• Citovat
  • Upravit
petulik28
27.6.11 23:16

sporťák

my jsme koupili taky tu samou značku,tak jsem zvědavá,jak se bude malé líbit :dance:
janah09 píše:
Tak mi jsme koupily sporťák před pár dny(7,5měs.) (CAM portofino..jsme spokojený-potřebovaly jsme malý- do výtahu..náš kočár se tam absolutně nevešel, a bydlím v 6 patře, takže jsem ani nechodila moc na procházky-jen když partner pomohl s kočárem..naštěstí byla zima), je také polohovací, takže si tam malá leží-pololeží ..a je strašně spokojená…asi do těch 3-max4měs . v korbě usínala- díky houpání na kočičích hlavách..ale pak už ani ťuk, a zvedala se aby viděla..často jsme to na krátké procházky a nákupy řešili tak, že byla v autosedačce, co máme nasazovací na podvozek..tam se jí líbilo..ale už z ní pomalu vyrůstá (což mě mrzí byla to strašně super věc- na pochůzky- jí moci vyndat- poponést..nebo když v autě usnula- bez probuzení připnout na kočár..)…
petulik28 píše:
moje malá to dělá taky,pořád nazdvihuje hlavičku aby viděla :-),tak jsem jí kočár předělala na sporťák,zítra snad příjde nový lehký sporťák,měla 22.7 8 měsíců a už docela sama sedí,když jí posadím,zatím se ale posadit nedovede,tak snad jí sporťákem neuškodím
  • Citovat
  • Upravit
10142
28.6.11 12:24

Ahoj,

kočár máme od Liberty, takže korba je veliká a malá má místa dost. malé je 7,5 měsíce, zatím vozíme v korbě, čekám, až se sama posadí. Je sice pravda, že ji to v kočáru ležet neba a neustále se zvedá,a le vyčkávám a posadím, až se posadí nejdřív ona sama :nevim: To už doufám bude brzy..klečí a houpe se na kolínkách, tak čekáme, čekáme, kdy se z této polohy posadí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
30.3.15 07:45

Ahoj holky dovoluji si obnovit tuto diskuzi. Náš malý má za týden 5 měsíců a uvažuji o tom, že ho přesunu už do sporťáku. V korbičce je už strašně nahečmaný a nemá moc prostoru. Mám kočárek tako Laret, kde se dá úplně položit do lehu. Je tedy uvedené, že tam mají být děti až od 6 měsíců ale… Myslíte, že je hloupost ho tam už přesunout? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
30.3.15 07:52

Mladsi syn nam od narozeni ignoroval tabulky a neuveritelne rostl a tostl… do sportaku (xlander move) sel ve ctyrech mesicich… mel polozena zada do lehu, nevidela jsem v tom problem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
30.3.15 07:52

@Adis89 no..nemela bys ho v tom asi jeste posazovat ti ale urcite vis. ;-) jinak si myslim, ze by to nemel byt problem..rikas, ze se da uplne polozit, popr. pololeh je tedy taky urcite mozny, tak by to asi nemel byt zadny problem ;-)

Příspěvek upraven 30.03.15 v 07:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4