Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
My jsme v tomhle věku řešili koukání z kočárku tak, že jsem holky položila na břicho hlavou dopředu, trochu podložila - k jejich plné spokojenosti. Možné řešení. Eva
Ahoj.Já malýho vozím v golfkách od 5 a půl měsíce.Mám ho samozřejmě polohovací a polohuju ho jen trošku,aby viděl ven.. ![]()
Ahoj, myslím, že ten sporťák můžeš zkusit, když bude ležet a nebude tam dlouho. Dceři jsem občas zvedla zádovou opěrku v hluboké korbě, ale většinou se začala hroutit na stranu, takže jsem přechod do sporťáku odkládala. Sedět začala až v roce a do sporťáku šla ve 13-ti měsících.
Mně se právě zdá pomalu lepší sporťák do kterého máme zmenšovací vložku než polohovat hlubokou korbu. Tu navíc ani polohovací nemáme. Objednala jsem nánožník a asi to zkusíme. Ona je berunka v kočáře opravdu minimálně takže myslím, že žádná tragedie se nestane, když ji tam už teď šoupneme… Písnu jak „experiment“ dopadne a díky všem za rady.
Ahoj, asi jsi mě špatně pochopila, já jsem nemyslela abys ji polohovala v hluboké korbě. Jen jsem se podělila o zkušenost, jak jsem já jednou za čas zjišťovala, jestli už je dcera ready na sporťák. ![]()
Tak mi jsme koupily sporťák před pár dny(7,5měs.) (CAM portofino..jsme spokojený-potřebovaly jsme malý- do výtahu..náš kočár se tam absolutně nevešel, a bydlím v 6 patře, takže jsem ani nechodila moc na procházky-jen když partner pomohl s kočárem..naštěstí byla zima), je také polohovací, takže si tam malá leží-pololeží ..a je strašně spokojená…asi do těch 3-max4měs . v korbě usínala- díky houpání na kočičích hlavách..ale pak už ani ťuk, a zvedala se aby viděla..často jsme to na krátké procházky a nákupy řešili tak, že byla v autosedačce, co máme nasazovací na podvozek..tam se jí líbilo..ale už z ní pomalu vyrůstá (což mě mrzí byla to strašně super věc- na pochůzky- jí moci vyndat- poponést..nebo když v autě usnula- bez probuzení připnout na kočár..)…
Ahoj holky, tak hlásím, že jsme dceru v pátek dali do sporťáku a byla spokojená jak želva, mohla koukat kolem sebe a jak usla tak jsem ji úplně položila, zjistili jsme, že to jde položit opravdu do skoro úplného lehu takže pohoda. Dnes jsem ji v něm měla na zahradě a princezna v něm seděla zapřená ručičkama aby viděla navzdory tomu, že byl kočár do pololehu ![]()
my už taky budeme pomalu muset přepřahat, i když máme velkou korbu bebecar tak už se tam táďa nějak špatně vchází
ale doufám že alespoň
do toho šestého měsíce vydržíme, protože je fakt, že když mu trochu zvednu záda v korbičce tak ještě dost padá do stran, tak to na sezení asi moc není, i když má snahu se posazovat
hailliejade píše:
my už taky budeme pomalu muset přepřahat, i když máme velkou korbu bebecar tak už se tam táďa nějak špatně vcházíale doufám že alespoň
do toho šestého měsíce vydržíme, protože je fakt, že když mu trochu zvednu záda v korbičce tak ještě dost padá do stran, tak to na sezení asi moc není, i když má snahu se posazovat
Tak Táňa je sice drobek, ale když je v lehačce trochu zvedlá nebo teď ve sporťáku tak nikam nepřepadává takže pohůdka ![]()
moje malá to dělá taky,pořád nazdvihuje hlavičku aby viděla
,tak jsem jí kočár předělala na sporťák,zítra snad příjde nový lehký sporťák,měla 22.7 8 měsíců a už docela sama sedí,když jí posadím,zatím se ale posadit nedovede,tak snad jí sporťákem neuškodím
my jsme koupili taky tu samou značku,tak jsem zvědavá,jak se bude malé líbit
janah09 píše:
Tak mi jsme koupily sporťák před pár dny(7,5měs.) (CAM portofino..jsme spokojený-potřebovaly jsme malý- do výtahu..náš kočár se tam absolutně nevešel, a bydlím v 6 patře, takže jsem ani nechodila moc na procházky-jen když partner pomohl s kočárem..naštěstí byla zima), je také polohovací, takže si tam malá leží-pololeží ..a je strašně spokojená…asi do těch 3-max4měs . v korbě usínala- díky houpání na kočičích hlavách..ale pak už ani ťuk, a zvedala se aby viděla..často jsme to na krátké procházky a nákupy řešili tak, že byla v autosedačce, co máme nasazovací na podvozek..tam se jí líbilo..ale už z ní pomalu vyrůstá (což mě mrzí byla to strašně super věc- na pochůzky- jí moci vyndat- poponést..nebo když v autě usnula- bez probuzení připnout na kočár..)…
petulik28 píše:
moje malá to dělá taky,pořád nazdvihuje hlavičku aby viděla,tak jsem jí kočár předělala na sporťák,zítra snad příjde nový lehký sporťák,měla 22.7 8 měsíců a už docela sama sedí,když jí posadím,zatím se ale posadit nedovede,tak snad jí sporťákem neuškodím
Ahoj,
kočár máme od Liberty, takže korba je veliká a malá má místa dost. malé je 7,5 měsíce, zatím vozíme v korbě, čekám, až se sama posadí. Je sice pravda, že ji to v kočáru ležet neba a neustále se zvedá,a le vyčkávám a posadím, až se posadí nejdřív ona sama
To už doufám bude brzy..klečí a houpe se na kolínkách, tak čekáme, čekáme, kdy se z této polohy posadí..
Ahoj holky dovoluji si obnovit tuto diskuzi. Náš malý má za týden 5 měsíců a uvažuji o tom, že ho přesunu už do sporťáku. V korbičce je už strašně nahečmaný a nemá moc prostoru. Mám kočárek tako Laret, kde se dá úplně položit do lehu. Je tedy uvedené, že tam mají být děti až od 6 měsíců ale… Myslíte, že je hloupost ho tam už přesunout? ![]()
Mladsi syn nam od narozeni ignoroval tabulky a neuveritelne rostl a tostl… do sportaku (xlander move) sel ve ctyrech mesicich… mel polozena zada do lehu, nevidela jsem v tom problem:)
@Adis89 no..nemela bys ho v tom asi jeste posazovat ti ale urcite vis.
jinak si myslim, ze by to nemel byt problem..rikas, ze se da uplne polozit, popr. pololeh je tedy taky urcite mozny, tak by to asi nemel byt zadny problem ![]()
Příspěvek upraven 30.03.15 v 07:53