Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Adis89 pokud máš sporťák polohovací do lehu, tak tam sviště klidně dej ![]()
@SIINA Tam jde dát úplná leh? Já ho viděla teď v obchodě a malý sklon tam byl… Taky nad ním uvažuju, že ho malé pořídím do auta, na přejezdy, až vyroste z vajíčka, protože tahat se se sporťákem z trojkombinace, to už bych asi nedala…
@Adis89 jé, ja řeším úplně ten samý problém. Mám taky tako laret, malá 5 měsíců. Včera když jsem ji vezla v kočárku(mám tam ještě pytel), tak mi tam přišla pokroucená jak paragraf
. Ale zase včera bylo tak hnusné, že se mi ji sportaku dat ještě nechce, tak nevím ![]()
@jary1 přesně tak
Dnes už jsem byla odhodlaná ho tam přestěhovat, ale zase začalo chumelit, tak bude ještě v korbičce zmáčklej ![]()
Ahoj, obnovuji diskuzi, dceri je 6 mesicu, nesedi ale presrostla hlubokou korbu (74cm ma),muzem ji dat uz do sportaku? je plne polohovatelny..
@Jitus.Slavickova Pokud jde do lehu, tak určitě. Rozhodně bych neposazovala.
@Jitus.Slavickova Ahoj určitě můžeš dát do sporťáku pokud je do úplného lehu. Já malého dávala v necelých 5 měsících do sporťáku.
Dekuju, mi nesmime posazovat, chodime rehabilitovat..otaci se teprve par dni a ma problemy s polohovanim nozicek..
Ja mam baby design mini a nemuzu si ho vynachvalit. Je lehoucky, ma jen 7kg, skladnY, polohivateln do uplneho lehu, ma spojene madlo a ne hole a nahore na madle pultik na odkladni, vzadu na strisce kapsicku. A ma i zaviraci okenko. Dokonaly. Udelala jsem si do nej akorat molitan, aby tam holcicka mela pohodli.
@lilu16 ja mam tako warior a je super, korbu teda mam jeste uklizenou..