Kdy dostanu certifikát o úspěšném absolvování kurzu účetnictví?

28
6.10.23 01:12

Kdy dostanu certifikát o úspěšném absolvování kurzu účetnictví?

Dobrý den, nedavno jsem dokončila rekvalifikační kurz na účetnictví a daňovou evidenci s výpočetní technikou. Předpokládala jsem, že dostanu certifikát do konce týdne po skončení kurzu, ale nestalo se. Teď je druhý týden a také pořád nic. Psala jsem e-mail manažerovi rekv. zařízení ohledně toho certifikátu a i jedné lektorce, ale ani jeden z nich se mi doposud neozval a já teda nevím na čem jsem. Už taky z toho důvodu, že ten kurz jsem dělala přes ÚP, bych to chtěla mít vyřešené. Kurz jsem dělala u AV-economics a doteď bylo vše bez problému a teď mi chybí už jen ten certifikát. Stalo se tohle někomu taky? Že si dělal u nich kurz, dodělal a pak čekal, než mu přijde ten certifikát + mu neodpovídají na e-maily? Nebo je nějaká lhůta, do kdy certifikát musí poslat? Kdyžtak díky za odpovědi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2271
6.10.23 06:26

Já jsem dělala kurz u jiné firmy a certifikát jsem dostala hned po opravení testu, takže ještě týž den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
6.10.23 08:28

Já jsem dělala jiný kurz přes Seduco a certifikát mi přišel doporučeně poštou. Nevím už teda přesně za jak dlouho, ale myslím, že cca do dvou týdnů? Ta nereakce na e-maily je zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
6.10.23 09:04

Tak tam zavolej ne? Já mám dva kurzy z jiného oboru, a certifikáty jsem dostala ten den po ukončení.

• Citovat
  • Upravit
28
6.10.23 11:16

Já ten kurz měla on-line, takže mi to musí poslat poštou, ale jinak jim určitě zavolám a zeptám se co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze