Kdy dostanu certifikát o úspěšném absolvování kurzu účetnictví?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kdy dostanu certifikát o úspěšném absolvování kurzu účetnictví?
Dobrý den, nedavno jsem dokončila rekvalifikační kurz na účetnictví a daňovou evidenci s výpočetní technikou. Předpokládala jsem, že dostanu certifikát do konce týdne po skončení kurzu, ale nestalo se. Teď je druhý týden a také pořád nic. Psala jsem e-mail manažerovi rekv. zařízení ohledně toho certifikátu a i jedné lektorce, ale ani jeden z nich se mi doposud neozval a já teda nevím na čem jsem. Už taky z toho důvodu, že ten kurz jsem dělala přes ÚP, bych to chtěla mít vyřešené. Kurz jsem dělala u AV-economics a doteď bylo vše bez problému a teď mi chybí už jen ten certifikát. Stalo se tohle někomu taky? Že si dělal u nich kurz, dodělal a pak čekal, než mu přijde ten certifikát + mu neodpovídají na e-maily? Nebo je nějaká lhůta, do kdy certifikát musí poslat? Kdyžtak díky za odpovědi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem dělala kurz u jiné firmy a certifikát jsem dostala hned po opravení testu, takže ještě týž den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem dělala jiný kurz přes Seduco a certifikát mi přišel doporučeně poštou. Nevím už teda přesně za jak dlouho, ale myslím, že cca do dvou týdnů? Ta nereakce na e-maily je zvláštní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tam zavolej ne? Já mám dva kurzy z jiného oboru, a certifikáty jsem dostala ten den po ukončení.
- Citovat
- Upravit
Já ten kurz měla on-line, takže mi to musí poslat poštou, ale jinak jim určitě zavolám a zeptám se co a jak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit