Kdy jaký kočárek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
20.9.11 00:43

Ahojky, já malou plánuju ještě dát do hluboké korby, máme kočár Sojan a tam je korba jak svět :-) Bude jí už rok. No pokud ale bude výrazně protestovat a vylézat i z fusaku, tak asi korbu budu muset oželet a nastavit sporťák nádstavec. V tom jezdíme už teď, ale příjde mi na zimu dost profukovací :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
23.10.11 13:47

Odjezdit dvě zimy v hlubokém kočárku mi přijde jako hloupost, většina dětí chce kolem toho půl roka už do sporťáku, aby viděly kolem sebe. Já mám letní mimčo a čekala jsem, že v hlubokém kočárku vydrží tak do jara aspoň, ale vzpouzela se mi už ve třech měsících, chtěla za každou cenu lepší výhled. Kolem toho půl roka když už sama seděla jsem jí dala do sporťáku.
Nemluvě o tom, že pokud bude přiměřeně velké svému věku nebo i větší, do většiny hlubokých kočárků už se ani vejít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.10.11 20:06

no, jsou velké korby - kolem 80cm na délku, ale můj MArtin by se do ní už nevlezl teď, neb má těch 80 určitě.. :roll: mám takového kolohnátíka.. 8-)

k dotazu - ze sporťáku do korby chtít nebude žádné dítě, a ani ty. sporťáky jsou většinou lehčí. lépe ovladatelné (mají lépe postavené těžiště), lépe skladné. takže v klidu si pujč hluboký, a pak si vyber sporťáček, budeš chytřejší, budeš vědět, co chceš, uvidíš, co se líbí dítěti, a hlavně, nebudeš muset přendavat do sporťáku v 5m jako já.., když budeš mít pořádnou korbu– čím dál víc se k téhle variantě kloním - zvlášť hluboký, zvlášť sporťák, podle mého pak musíš dělat méně kompromisů a je to lepší.. :palec:

ad zima - mým dětem naopak vyhovuje, když je zima a mají odkrytý kočár, táhne na ně vzduch, usínají okamžitě .. takže á paradoxně na zimu preferuju otevřenost Quinny speedi :) ale vím, že jsem v menšině.. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí