Kdy koupit, kde koupit, na co koukat?

143
2.11.17 19:19

Kdy koupit, kde koupit, na co koukat?

Ahoj holky :*
Chci se zeptat v kolikátém týdnu jste kupovali kočárek?
Jakou značku jste kupovaly?
Na co se mám při koupi kočárku dívat?
Máte nějaké stránky na kočárky a postylky?

Můžete klidně dávat fotky svých kočárku a postýlek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2357
2.11.17 19:35

Já kupovala kočár měsíc před porodem. Vědět u prvního dítěte to co vím teď, ušetřila bych si spoustu peněz a nervů. Zaprvé bych se vyprdla na trojkombinaci, koupila pořádnou autosedačku a kočár jen s hlubokou korbou, ale dost velkou. Až bude dítě sedět, tak pořídit lehoučký, skladný sporťák typu Valco, Petit a Mars, Britax. Britax i Valco mají i korby, ale mě neoslovily, Valco není odpružený, takže tam korbu e e. Taky záleží na finančním stropu. Jsou kočárky kombinované, které váží nula nula prd a jsou skladné. Otázka je, kde se budeš pohybovat. Já se pohybuju po asfaltu, ale občas vypadneme do hor, takže mám Valco, ale do hor Xlander x1, je těžkej jak mrcha, ale zatím nepřejel jen spadlej strom, jinak snad všechno včetně potoka a kamení. Uřčitě přední otočný kola s dobrou aretací, některý typy aretace stojí za exkrement. Když kombikočár, tak se zajímej spíš o to jak vypadá sporťák, s ním budeš jezdit dýl. Aby v něm bylo dost prostoru pro dítě, dal se dát do úplného lehu, nnožník nebyl moc na těsno, ideálně vzít si s sebou tak dvou a půl leté dítě kamarádky a zkusit ho tam posadit. DOstupnost košíku, snadnost skládání, jak často budeš jezdi autem s kočárkem? Ty kombi kočáry máš většinou že musíš sundat sedačku z podvozku, sedačka je velká a k tomu složenej podvozek a kufr je plnej. Je toho dost a každé vyhovuje něco úplně jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
2.11.17 19:40
@Lucia24 píše:
Ahoj holky :*
Chci se zeptat v kolikátém týdnu jste kupovali kočárek?
Jakou značku jste kupovaly?
Na co se mám při koupi kočárku dívat?
Máte nějaké stránky na kočárky a postylky?Můžete klidně dávat fotky svých kočárku a postýlek :lol:

Postýlka jako taková musí být certifikovaná, bezpečná. Matrace zdravotně nezávadná+nepromokavý prodyšný potah. Kočárek též certifikovaný nezávadný, stejně tak autosedačka atestovaná bezpečná… Ostatní je na Tobě :palec: Vybírejte zboží s certifikáty, takové, které se vám líbí ;) Kočárek je dražší položka, volila bych unisex provedení. Líp se i pak prodává. U kočárku nafukovací kola, odpružená, ať to nedrncá a celkově je pohodlnější jízda. Vybírej materiál korby co nevyšisuje moc rychle a hlavně pamatuj-ČÍM VÍC JDE SVLÉKNOUT KOČÁREK KVŮLI PRANÍ TÍM LÍP!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
2.11.17 19:48

@Lucia24 kočár jsem kupovala v květnu, rodila jsem v červenci. Mám trojkombinaci britax b-motion 4 a jsem spokojena.
Postýlku jsem měla ikea včetne matrace za 3tis.
Edit: t9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
2.11.17 20:00

@Lucia24 Já kupovala kočár na druhého asi v 8. týdnu, naskytla se příležitost koupit ho za bezkonkurenční cenu a byl to můj vysněný.
Musíš vědět, co od kočárku chceš, jaký se ti zhruba líbí a kolik za něj chceš dát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
10.11.17 19:49

@Lucia24 Já koupila kočárek Babysing, budu ho mít cca do měsíce tak pošlu recenzi, ale vypadá fakt dobře, skladně, má pratelné potahy, je odpružený, sporťák jde do úplného lehu, má prostornou hlubokou korbu. Koukni našla jsem na youtubku toto: https://www.youtube.com/watch?…
a barvu jsem volila unisex khaki. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
10.11.17 19:51

@Lucia24 jo a objednala jsem ho na www.kocarky-babysing.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
10.11.17 20:06

@Lucia24 recenze, diskuze a nazory na kocarky jsem procitala cca od 6.mes, je jich na trhu tolik…pak jsem vybrala, objednala, dorazil asi mesic pred porodem. dulezite je osobne si prohlednout a vyzkouset nekde v prodejne. ujasnit si jestli potrebujes spise lehky kocar do mesta nebo terenak na vesnici. prakticnost pro mhd, vytah, kufr auta, jestli chces velky kosik…
postylku jsem kupovala obyc drevenou pres bazar, tam je to za me celkem jedno. matraci nejakou tu kokosovo neco novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí